2011-03-15

Jäkla feber

För tredje gången på mindre än två månader har jag blivit tvärdäckad av "något"..
Söndag kväll kände jag mig lite trött, bara för att någon timme senare ligga med feberfrossa med feber troligen över 39.. Yrar på morgonen när grabben ska till skolan, iaf om man ska tro honom...:)
Vaknar till liv vid halvtre-tiden på em, och febern är närmast borta.. Märkligt.

På måndagskvällen kommer den tillbaka igen, lika snabbt, och återigen däckad. Nu är den närmast borta igen, men "känner" att det ligger något och lurar i kroppen sas.

Febern har kommit så här snabbt på mig tidigare en gång, för två veckor sedan, och en gång i mitten av Januari. En gång var det troligen flunsa, mtp alla näsdukar som gick åt :)
Kanske överreagerar eftersom jag aldrig brukar vara sjuk mer än kanske en gång per år.
Sen, ska jag ens fundera över att det tre-fem dagar innan jag blivit sjuk i år varit en hel del "strimmor" på himlavalvet?
Att flera säger att de "känner av något" och att det tydligen är många som ligger eller legat sjuka, hur väl stämmer det?
Kan ju inte vara svininfluensan, eftersom hysterin och den närmast påtvingande cocktailinjiceringen lyser med sin frånvaro i media..

Kanske innebär detta att jag inte kommer vara sjuk å tre år nu, men det är väl att hoppas för mycket..:)

5 kommentarer:

 1. Hej HCA! Tänkte väl det var något eftersom vi inte sett dig så mycket. Jag har själv legat i något "konstigt" Det har varit segt att bli bra från, men nu peppar peppar, jag tog i en veckas tid megadoser av D3. Då menar jag 30 000 ie. Det började vända redan dag 2 sen blev jag bättre och bättre, om det var det eller något annat det vet jag ju inte.

  Det här du sett på himlen vad tror du det är? Är det annat än chemtrails? För här nere i Skåne går de väldigt tidigt ca 4 tiden på morgonen, jag vaknar av att det låter som B52:or går fram.

  Vilka agendor är i görningen, för de verkar ju korsa varandra. Kanske det är så att det är regelrätt krig i rymden. Det är ju enormt mycket aktivitet om man ser dem från de här militärkikarna, när man ser allt i grönt. Så om de dessutom skjuter med HAARP kanske det "bouncar" tillbaka till jorden och orsakar jordbävningar.

  Ska vi ta nästa mysko sak så blev det väldigt mörkt på himlen vid 11-tiden i söndags, 2 timmar senare blev det ljust igen. Vad skymde solen?

  Nu hoppas jag du blir frisk och kry och slutar yra som lillkillen säger haha. Vill se dig här igen.

  Kryapådig hälsning
  Monica

  SvaraRadera
 2. Jag har haft liknande symptom som du. Snabbt övergående feber, vinterkräksjuka, förkylningar.

  Jag började jag bli trött på allt socker, e-ämnen och junk som finns i alla produkter som industrin kallar för livsmedel. Bestämde mig för att inte köpa deras artificiella mat: För drygt ett år sedan slutade jag helt att äta kolhydrater (mindre än 20g/dag) och sedan dess har jag inte varit sjuk en enda dag.

  /Mårten

  SvaraRadera
 3. Hej! Det verkar vara lugnt med kommentarer på många håll just nu, fler som är sjuka?
  Jag har själv en liten förkylning som jag envist kurerar med kollodialt silver, det brukar alltid funka klockrent, dock inte riktigt denna gång.

  Men silver kan jag verkligen rekommendera, och det i kombination med riktig mat (LCHF) så övervinner man det mesta.

  Jag har en hel del intressanta saker om KRAV och Codex Alimentarius, som jag kan skriva om när du känner dig bättre.

  Krya på dig, Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vi hade en mycket utförlig sprayningsomgång här i augusti/september. Lagom till den beyktad sjuktomskatalyserande skolstarten och vidare. Byggde en CB och det lättade.

  Jag har suttit och åkt mellan sundsvall och stockholm en del de senaste veckorna och det sprejas fortfarande ymnigt.

  Men (på bästa Tony Irving-vis) det är bara fläckvis sprejningarna verkar få någon effekt. På de flesta ställen upplöses spåren ganska omedelbart.

  Precis på samma sätt som de började göra då jag fick igång min Chembuster.

  Tre teorier 1) mågna har börjat sätta ihop Chembusters, 2) sprayningarna går på tomgång eller har bytt till optiskt osynliga substanser, alternativt 3) allt gladare människor innebär att substansernas intention går förlorad redan från början.

  Det är väl ganska rimligt att anta att influensavaccinationsvågen innebar införandet av en grundplattform för vidare administration av önskade psymptom.

  Inspirerande bok på ämnet:
  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0923550399

  Men trots att himlen klarnat högst väsentligt känner så gott som alla även i min trakt psymptom av den art du beskriver. Kortvarig feber som släpper och kommer åter. I uppsalatrakten är det många som blivit magsjuka i samband med febern.

  I alla händelser - krya på dig!

  MVH
  E

  SvaraRadera
 5. Återkommer med lite mer text när jag fått lite krafter tillbaka.
  En fördel har ju varit att vikten rasat iom att det varit ohyggligt lite mat som slunkit ner, men risken är väl att jag äter upp dessa fyra kilo igen ;)

  SvaraRadera