2011-03-09

Intressant historia.

Otroligt intressant. Detta bevisar endast att vi vet otroligt lite om vår historia, eller mer rätt, det vi tillåts veta är väldigt begränsat.

Del 1:


Del 2:


Del 3:


Del 4:


Del 5:


Del 6, sista minuten..:

4 kommentarer:

 1. Jag säger bara Erik von Däniken. Hans böcker höll mig sömnlös genom tonåren (det borde väl ändå kvala in som nördigt...).

  Jag säger inte att han har rätt i allt. Men hans böcker är läsvärda.

  SvaraRadera
 2. Erik: Sedär, ytterligare en snubbe jag helt missat :)..
  Jag var duktigt mainstream som tonåring och plöjde Stephen King, Olov Svedelid å såna. Nördigt kanske det är, särskilt om du valde å läsa före dejta granntöserna :):)..

  Sen är det ingen som har rätt i allt, men de kan vara på rätt spår. En tumregel som jag ofta använder mig av är att ju mer kritik/nedskrivning/hån en teori får desto närmare någon dold sanning har man hamnat. Samma gäller sådant man förtvivlat vill tysta ner.
  Finns såklart undantag även från dessa "regler". Instämmer i att de som tror på en platt jord är liiite ute å cyklar exempelvis.

  Såg en annan film om urgamla fynd, om jag minns rätt så var det en sten med världskartan inristad på som man sa var 20 000 år. Även där hade de med en massa figurer och avbildningar av "de grå".
  Sen är det hyschhyschet kring den påstådda pyramiden i Bosnien:
  http://www.bosnianpyramid.com/
  Här är det nedtystning som gäller, inte "debunkning". Kanske för att det är svårt/omöjligt att bortförklara fynden?
  Finns så sjukt mycket intressanta saker runt om i världen, så om vi ska tro på att vi NU står på höjden av vår utveckling så är det intressant att få höra teorier om hur närmast "grottmänniskor" klarade av att göra dessa enorma saker utan annat än flinta och muskelkraft. Slarvigt förenklat dårå ;)

  SvaraRadera
 3. haha, så det var fler som låg sömnlösa med Von Däniken.
  Det och en massa konspirationsböcker höll mig uppe.
  En annan som är intressant är Michael Tellinger. Han håller till i sydafrika. Tydligen har han hittat utgrävningar som är daterade till 100 000 år gamla. Huruvida det stämmer eller inte vet jag inte.

  Vad man kan undra över är varför de vill tysta ner allt över 6000 år gammalt? Bibeln stämmer ju inte om vi går på allt nytt som är uppdaterat.

  http://projectcamelotproductions.com/interviews/michael_tellinger/michael_tellinger.html

  Det är viktigt för vissa grupper, Vatikanen även Black Pope/Jesuitordern, Knights Templar bl.a. att vi hålls nere genom förfalskad info, för att göra det lättare för dessa grupper att få igenom sin agenda.

  Det här stället i Florida, Hempstead med dessa enorma stenblock som mannen byggde upp, med hjälp av en manick, som ändrade magnetismen så han kunde lyfta 50 tons block. Det var en manick som James Maxwell tog fram och som Nicolas Tessla förfinade. Då kan man ju förstå att det gick att bygga pyramiderna runt om i världen.

  Jag har själv varit där flera gånger. Blev alltid lika fascinerad. Men det var helt klart en annan energi inom dessa stenblock.

  Tack HCA.

  SvaraRadera
 4. Back to the source12 mars 2011 22:24

  http://www.youtube.com/watch?v=5DEiIq9_9OY

  SvaraRadera