2011-03-27

Utkastad igen..

Nu är jag för andra gången på kort tid utkastad från Facebook som HCA..
Detta märkliga sociala experiment får nog klara sig utan mig och mitt alias i fortsättningen, trots att det var många där som man lärde sig mycket utav. Inte kul att börja om från början varje gång liksom...
Den energi som Facebook tagit får jag väl istället lägga på bloggen, så inget "ont" som inte har något gott med sig som sagt ;)..

5 kommentarer:

 1. Vi som regelbundet håller koll på denna blogg, där vi finner mycket matnyttigt, är förstås inte alltför ledsna över denna olycka :-)

  SvaraRadera
 2. Jag avregistrerade mig självmant från Facebook för ca 1 år sedan. Där innan brukade jag knappt sidan. Det enda sociala "grupp-media" jag använder är my-space, för det är gott att lyssna på lite musik :)

  SvaraRadera
 3. Joakim: Tackar :)..

  pennan: Har en privat sidan sas, men där är det ofantligt lite om mig.. Lite testande för att se hur djupt folk sover, och det är otroligt djup sömn de har..

  SvaraRadera
 4. Vad är det du skriver som får dig utkastad egentligen? Eftersom jag själv inte är nåt fb-fan så känns det som att man missar en hel del där. Inte minst då du blir utkastad om och om igen. Vad handlade det om denna gången?
  Så jag håller med Joakim. :)
  Kram på dig.

  /Lajsa

  SvaraRadera
 5. Lajsa: Tack:).
  Jadu, det vete katten :).. Eftersom jag inte är blyg att ta fram info som man kämpar för att hålla dolt, så kan det vara en orsak.
  Tror även att jag lyckats få Aftonbladet att skrota kommentarsfunktionen några gånger också på några artiklar, samt få dem att förhandsgranska mina kommentarer, så de gillar nog inte mig heller ;).
  Sen har FB i sina regler att man MÅSTE vara den man säger att man är, så de kan bara kasta ut de som använder sig av andra namn än sina egna. Detta enbart på misstanke, eftersom man ska ta kontakt med dom för att få fart på eländet igen och skicka dem id-handlingar osv. Tyvärr har jag inga sådana som säger att jag är Hca Severkligheten ;). Skulle aldrig falla mig in att skicka dem om de skulle bråka med mig privat heller.. Man missar en del, men absolut inte om man är sig själv. Så många fattar inte att alla bilder man lägger ut där t.ex. blir Facebook's, och samma med alla texter, filer mm mm.. Sjukt. Om du filmar något och lägger upp där, så är det sedan deras egendom som de kan göra vad de vill med. Även bilder på dig, barnen osv.. Så privat har jag nada, och är väldigt politiskt korrekt.. Nåja, nästan alltid ;);)..

  SvaraRadera