2008-03-22

Ääääntligen vidare....

Ber om ursäkt...är lite på lyset, plus glad så in i h-e att att "laget vi alla älskar" fixade semifinalplatsen efter att ha spelat ut Frölunda i en sjunde och avgörande kvartsfinalsmatch....:):)
Så jävla gött......
Satt å fick i mig några "screwdrivers" ikväll framför burken för att se Färjestad bärga hem en semifinallats...:)
Ok, inte ett av mina bättre inlägg, men det är skrivet med glädje..:):):):)
Natti natti alla.....

4 kommentarer:

 1. Själv tillbringade jag kvällen med att spela Monopol med en liten tjej & sedan gick vi med hennes syrra & hennes mamma och kollade in den lätt psykedeliska elefanten "Horton" på bio. Också en helt godkänd lördagsunderhållning. Fast den äldsta systern var på matchen & jublar säkert över segern ikväll. Färr-je-staaa!

  SvaraRadera
 2. Lite lätt psykedelisk beskrivning utav en Petersk påskaftonsunderhållning också..:) Den äldsta systern till dig, eller kanske möjligen till mamman av den lilla tjejens syrra?? Ingenstans blev det klargjort vem som är ditt uttänkta "offer" heller..:):):)
  (Psst, fortfarande screwdriverhooked..:)...)
  Men, jag tycker du ska ta syrran som var på hockeyn, om det nu inte är din egen dvs..:):):)

  SvaraRadera
 3. Det är systrarna tripp trapp och trull som är döttrar till kvinnan jag bodde ihop med tidigare. Jag spelade Monopol med den yngsta & sen gick jag och kollade på elefanten "Hortons" äventyr på Filmstaden med kvinnan & hennes två yngsta döttrar medan den äldsta gick på hockey. Klarnar det något?

  SvaraRadera
 4. Nu har det klarnat betydligt, på flera fronter..:)
  Vem vann i Monopol?
  Har själv fastnat för Alfapet på nätet, nästan beroende..:)
  Testa på www.betapet.se

  SvaraRadera