2008-12-12

Grabbarna med sanslös tur!

En sann(!) historia om ett gäng tursamma killar:

En skäggig gubbe i ett land långt borta bestämmer sig för att "nu ska dom asen i USA få på nöten ordentligt!"
Han är troligen medveten om att det innefattar risker och många osäkra moment i det hela, men han ser till att manskap och allt sånt ordnas.
Det är 19 män i varierande åldrar som utses till detta uppdrag, de flesta från den skäggiga mannens eget hemland, Saudi-Arabien.

Männens onekligen tursamma resa tar sin början:
- Först klarade de av att komma in i USA, trots att vissa av dom var flaggade som terrorister.
- Flera bosätter sig av troligen ren tillfälliget/otur, i närheten av eller rent av PÅ militärbaser i USA. Någon av dom bor t.o.m. otroligt nära en federal agent..
- Därefter ska några lära sig att flyga, helst utan att dra till sig uppmärksamhet. Aningen märkligt, eftersom faktiskt FBI sägs ha haft ganska bra koll på gänget..
- De undviker att bli haffade trots att intresset finns från FBI att snacka lite med dom.
- Någon någonstans inom USA´s myndigheter gör lyckan och turen fullständig, när de kallar tillbaka övervakningen av kaparna. Varför är aningen höljt i dunkel, men det är troligen en tillfällighet. Personalbrist kanske? Sjukdom? Mammalediga agenter?

Det är redan nu verkligen grabbar med makalöst flyt och en tur som skulle få vem som helst att köpa på sig skraplotter i drivor!
Men, nu är det så dags att sätta planen i verket, och här är det löjligt mycket tur inblandat må jag säga:
- Alla 19, i fyra olika grupperingar, fixar att komma ombord på fyra olika flygplan med vissa tillhyggen/vapen. Snuskig tur att inte en enda av dom åkte fast, eller så är det en otroligt inkompetent personal på samtliga platser..
- Varje grupp i varsitt flygplan lyckas övermanna piloter, passagerare, kabinpersonal m.fl och ta kontrollen över planen. Även personal med miltär bakgrund klarar de av att övermanna. Duktiga killar det här alltså!
-Två av planen har fått i uppdrag att kraschas in i två skyskrapor i New York. Första träffar mitt-i-prick. Andra träffar också mitt i prick... En av dessa turgrabbar har ett tur-pass också, för det klarar av en massiv explosion, eld å fanstyg innan det landar nästan intakt på en gata intill tornen.
- Det tredje planets kapare har Pentagon som mål, världen bäst bevakade och vapenskyddade byggnad. Men, eftersom vi snackar om grabbar med den sanslösa turen, så går det ypperligt. De hinner t.o.m. ta ett varv runt kåken, inann de dammar in i väggen. De fem lyktstolpar som de mejade ner på väg till väggen, de hade ingen inverkan på planet eller inflygning.
- Fjärde planet tror man skulle kraschas i Vita Huset, men det hann inte så långt. Heroiska passagerare tog här över kommandot, och tvingade planet att störta utanför Shanksville. Av planet fanns inget kvar, men även här fann man ett sånt där tur-pass, å en tur-bandana....

Måste dock säga, att den mest makalösa turen ändå är att flera av de som var kapare på planen överlevde!! Även om det skedde med minnesförlust, så överlevde dom!

Undrar jag om de då köpte sig en lott, för det skulle jag definitivt ha gjort...

27 kommentarer:

 1. Och så fällde de en bonus-skrapa på 47 våningar! Den är fin, den! Och så hade de turen att det funkade att ringa inifrån planen, trots att teknologin inte fanns! Och skyskraporna, alla tre, föll genom vägen med mest motstånd!
  Ja du, dom som överlevde allt det gick nog och köpte sig en lott eller två...
  Och sen, till råga på allt, så invaderades fel land, två gånger om!!

  SvaraRadera
 2. Ja, 7-an var en otrolig spinoffeffekt, verkligen..:)
  Det gick att ringa, men sen var det ju en lögn som uppdagades och där media slog på stora trumman! Nehe, de har inte skrivit om det?
  Hmmm...

  Det är inte bara den osannolika turens dag, det är även den dag då fysiska lagar, som minsta motståndets, och där en störtdykande plan försvann ner i marken i ett hål mindre än planet själv. Mjuk mark pga en gammal gruva sägs det..
  Just det, samma sak hände i Pentagon, där planet vackert vek in vingar åt alla håll å kanter när det dundrade in i kåken...

  En märklig dag detta...

  SvaraRadera
 3. Lucky!

  Ibland ska man ha tur, ska nog skrapa min trisslott jag köpte med mig från ica nu... kanske deras tur smittar av sig genom ditt inlägg? vem vet... vem vet..

  Du glömde nämna att dom inte bara sänkte sjuan utan även gjorde det med ett fenomen som aldrig setts innan eller sedan dess :p en del har tur :)

  SvaraRadera
 4. Ja det är fantastiskt vad de kan få till det.
  Ska bli intressant att se nästa händelse, vad det nu blir?
  John

  SvaraRadera
 5. Kolla.
  F-n vad underbart de har gett sig på guidestones

  http://www.prisonplanet.com/georgia-guidestones-vandalized.html


  John

  SvaraRadera
 6. Det är nog fake med guidestones, men man vet aldrig?

  John

  SvaraRadera
 7. Det fanns fler som hade turen på sin sida! Redan ett år innan i september 2000 publicerade Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz med flera i organisationen Procject for the New American Century en skrift kallad Rebuilding America´s Defenses där de skrev på sidan 63 att de såg framför sig ett NYTT PEARL HARBOR - ett "catastrophic and catalyzing event" skriver de! Hur kunde de veta? Rena turen?

  Och det fanns fem israeliska grabbar som hade en väldig tur. De var i New York och filmade 11 september 2001. De hade klätt ut sig till palestinier. De började dansa när de såg vad som hände. De polisrapporterades. Fick sitta i häkte i 71 dagar för att sen skickas hem utan påföljd. Sen satt tre av dem på israelisk TV och berättade att de var i New York den dagen för att dokumentera händelsen - "document the event". Snacka om tur! Hur kunde de veta vad som skulle ske den dagen?
  Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

  Sen fanns det några hundratals israeler i USA spionerade på USA sägs det. De blev utvisade utan påföljd. Vilken tur de hade!
  Allt det här går att läsa här:
  Complete 911 Timeline: Israel

  Sen fanns Jerome Hauer som 11 september kunde berätta på TV vad som hade hänt - vilka som låg bakom. Han hade delat ut motmedel mot Mjältbrand till Cheney den dagen innan Mjältbrandsbreven dök upp. Hur visste han allt detta? Tur?
  The 9-11 Solution - The Myth Begins

  Sen fanns den israeliska Mossad chefen Isser Harel som redan 1979 visste att New York skulle angripas av muslimska terrorister. Snacka om turgubbe!
  The Architecture of Terror: Mapping the Israeli Network Behind 9-11
  Harel said 1979: "In Islamic theology, the phallic symbol is very important. Your biggest phallic symbol is New York City and your tallest building will be the phallic symbol they will hit."

  SvaraRadera
 8. Vill man veta mer om detta - kolla in en rulle om de här turgubbarna och ett antal andra turgubbar så finns MISSING LINKS på video.google.

  Det märkliga är att media har sådan otur - inte verkar fatta någonting - fullständigt tiger om dessa turgubbar.

  SvaraRadera
 9. De verkliga turgubbarna är nog ett antal bankirer på Wall Street som Anthony Sutton tog reda på mer om! De visar sig att de finansierat Ryska Revolutionen - för att sen finansiera också HITLER!!! För att sen fortsätta finansiera SOVJET under kalla kriget. Snacka om tur!

  Just nu verkar de också ha en väldig tur - kan låta skattebetalarna stå för deras lurendrejerier.

  Och vilken tur de verkar ha som sprängde hål i ESTONIA och slipper att media berättar om deras dåd.

  Man kan undra under vilken stjärna dessa turgubbar lever. En stjärna med sex uddar? Eller har den fem uddar? Det får ni fundera på!

  SvaraRadera
 10. Nu har de verkliga turgubbarna dykt upp i Financial Times:
  And now for a world government

  SvaraRadera
 11. Är det här de verkliga turgubbarnas plan?
  Iron Mountain Blueprint to Tyranny

  Om vi tror på det så verkar de verkliga turgubbarnas plan
  ha legat klar sedan länge!

  911 var bara en fortsättning på deras plan


  De som skapade 911 står nu bakom Obama!

  Vilken är nu deras plan?
  1) His handler is Brzenski, who he chose for his foreign policy advisor, and Brzenski is the one behind Obama’s bullying words calling for war against Pakistan.

  Det kanske ligger något i den iakttagelsen?

  Turgubben Brzenzki var han som startade kriget mot Sovjet i Afghanistan.

  Nu verkar det vara dags att hetsa Indien mot Pakistan. Sen hetsar man ihop Kina och Indien.

  Och Brezinzkis The Grand Chessboard plan är uppfylld - att besätta Uzbekistan för att behärska hela EuroAsien. Turgubbarna behärskar sedan Europa, Ryssland och Kina.

  "Uzbekistan is, in fact, the prime candidate for regional leadership in Central Asia." (p.130)

  SvaraRadera
 12. Vilken grupp verkar vara den drivande bakom allt detta?
  Vilka är de tongivande turgubbarna?

  Khazarer - de flesta har aldrig hört talas om dem!

  Det påstås att de grundlade Birka som en utpost på den Norra sidenvägen:
  http://home.swipnet.se/~w-14723/birka/birka054.html

  Den israeliska universitetsprofessorn Schlomo Sand har i år gett ut en bok som berättar mer om dem:
  http://www.haaretz.com/hasen/spages/966952.html

  Det går alltid att gå till YouTube för att få reda på mer om dessa turgubbar:
  http://www.youtube.com/results?search_query=khazars&search_type=&aq=f

  Över 600 länkar och de flesta har aldrig hört talas om Khazarer! De kallas också Ashkenazi - säger nog inte de flesta mer.

  Det är de som står bakom Obama!
  http://www.bollyn.info/home/articles/polphil/rahm-emanuel-and-barack-obama/

  De har funnits med ett tag - lite av deras historia:
  http://www.iamthewitness.com/books/index.php?dir=Andrew.Carrington.Hitchcock%2FSynagogue.of.Satan

  SvaraRadera
 13. Dessa turgubbar verkar vara mytomaner! Deras slogan är War by Way of Deception. Googla på det för att få veta mera:
  http://www.google.se/search?hl=sv&q=%22War+by+Way+of+Deception%22&btnG=Google-s%C3%B6kning&meta=&aq=f&oq=
  Ger mer än 4000 länkar.

  Och våga se de här två filmerna för att avgöra själv! Det handlar om hur en ung jude - David Cole - försöker ta reda på hur mycket sanning som ligger i en av deras historier:
  http://video.google.com/videoplay?docid=976870941610001004
  http://video.google.com/videoplay?docid=-441640420550012012

  ÄR DET INTE DAGS VI FÖRSÖKER FATTA VAD SOM HÄNDE FÖR SJU ÅR SEDAN?
  The Architecture of Terror: Mapping the Israeli Network Behind 9-11
  Det kan vara dags att sluta tala om turgubbar!
  MISSING LINKS
  Förstå vad som hände en dag för mer än sju år sedan! Och sen kanske vi kan önska varandra God Jul! och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 14. Hej igen du anonym... Kan för mitt liv inte begripa varför du siktat in dig på att förstöra mina inlägg? Släpper jag kommentarena fria, så är du där direkt med samma sak som du postat kanske tio gånger tidigare.
  Håller du på med desinformation, och vill med dessa inlägg skrämma bort de som läser och ibland slänger in en kommentar? Funderat på detta, och eftersom du inte tidigare haft viljan att svara på den frågan så får jag anta att det är det det handlar om.
  Visst är det trist, men samtidigt kanske jag ska se det som en liten seger mot den/de som skickat denna anonym att spamma mina inlägg..

  Så, ska jag kasta på kommentarsgranskningen igen, så det blir lite lugnare eller kan bäste anonym ta det mycket lugnare med sina kommentarer?? 7 av 13 kommentarer från samma källa är på tok för många...

  SvaraRadera
 15. Du kunde ju kommentera mina kommentarer!
  Vad tror du själv hände 11 september 2001? Var det Osama?

  Vad jag kan förstå av vad du skrev så driver du med att det var några muslimer som utförde illdåden. Men vilka var det? Hur gick det till? Vad tror DU?

  Om det kunde bli en konstruktiv dialog så vore det ju roligt för alla!

  SvaraRadera
 16. Tack anonym! Självklart kan jag vidareutveckla vad jag tror och inte tror på. Kan vara för mycket att begära att alla läsare ska kolla i mina tidigare inlägg.

  Vad jag är övertygad om är att det INTE hände såsom de vill få oss att tro. Det finns alldeles för många osannolika händelser som inträffade, och alla gjorde det på samma dag.
  Eftersom så många saker måste klaffa för att få planen att funka, så är jag övertygad om att det var starka makter i bakgrunden som styrde. Men, om det var Bush & Co eller om de var mer eller mindre kidnappade av de som verkligen styr, det är frågan.
  Kanske blev han visad den första attacken, som en liten aperitif? Sen var han deras marionett i ännu högre utsträckning.
  Hans uttalanden att han såg den första attacken, är antingen pga av att han är genomkorkad eller så försökte han med lite "whistleblowing"...
  Cheney, han är med på det å var en av dirigenterna. Det är min känsla iaf..
  Rumsfeld, kan vara både och men det lutar åt att han är en av de som vet lite mer än de andra.

  Kaparna var "patsys". De kanske var införstådda i en pytteliten bit, eller så var de bara inlurade å sen offrade.
  Några regelrätta kapningar skedde aldrig, och de stackare som skulle varit på planen är antingen (mest troligt) offrade och borta för alltid. En mer "off" idé är att de lever loppan på en schysst ö i Thailand..:)

  Mest troligt är det de starka bankirerna som står bakom det hela, dessa familjer som äger världen och som har länders regeringar som leksaksgubbar...

  De har sedan dess lyckats kapa åt sig ännu mer rikedomar från folket (skattepengarna som lastats in i kriget mot terrorismen), och fått ledarna att ta till frihetsfrämjande åtgärder. Det passar dom bra såklart, för den som har kontrollen har även makten.

  Det är makten de vill ha, makten över världen. Till vilket pris som helst...

  SvaraRadera
 17. Tack för den kommentaren. Då förstår jag bättre vad du anser - Bush, bankirer.

  Jag har ju gett dig en hel del länkar som visar att spåren går till Israel. Vad anser du om det?

  Jag tror INTE att vi tjänar på att förtiga det i långa loppet!

  Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

  Israel spies on the USA part 1

  Complete 911 Timeline Israel

  The Architecture of Terror

  MISSING LINKS

  Sorry för att gett dig de här länkarna en gång till. Men jag tror att de ger en bra sammanfattning! Har du tittat igenom dem? Vad sägs?

  De ovanstående länkarna har ju med vad som hände 11 september 2001. Sen har vi vad Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz publicerade i september 2000 om ett "catastrophic and catalyzing event" - ett nytt Pearl Harbor:
  www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf
  Den organisationen - PNAC - som gav ut den här skriften ett år innan det hände är en starkt israelvänlig organisation.

  Sen har vi det som kom efter 911 - Mjältbrandsbreven(eng. Anthrax letters) och de spåren pekar oclså mot Israel. Philip Zack verkar väl den som FBI borde undersökt - istället valde man ut Steven Hatfill som sen blev frikänd istället gick man på Bruce Ivins som nu tagit livet av sig. Så spåren till Philip Zack och Israel har nu sopats igen.
  Phil Zack and Anthrax Attack

  Jerome Hauer - en israelvän - delade ut motmedel moi Anthrax till Cheney - 11 september - alltså innan breven skickats!!! Samme Jerome Hauer kunde sitta på TV 11 september och berättade hur det gått till och vilka som var skyldiga.
  Jerome Hauer, ABC, 9/11, 14:53
  och
  The 9-11 Solution - The Myth Begins

  Så många spår pekar mot Israel och israelvänner i USA. Men det verkar förtigas. Vad säger du?


  Tittar man på de här länkarna så tror jag de flesta begriper även om det inte är bevisat till hundra procent så finns det tillräckligt som visar vart spåren leder.

  Jag tror att om man inte vågar diskutera de här spåren så kan människor inte själva försöka fatta. De kommer att stoppa sig själva och andra att undersöka saken genom att inbilla sig att varje ifrågasättande är konspirationsteori som verkar lite väl enkelt sätt att avfärda det hela - vi har ju ändå lärt oss läsa och skriva.

  Och de flesta av oss förstår ju engelska. Varför ska det förtigas att spåren leder till Israel? Det är inte så svårt att fatta om man går igenom länkarna ovan. Vad säger du?

  SvaraRadera
 18. Jag har sett igenom en del av det su skickat, men kan ärligt säga att eftersom det rasat in så många kommentarer från dig så blev jag lack på det till slut. Mao, så har du fått den abslout motsatta effekten mot vad jag antar att du vill ha..

  Missing Links har jag sett en del utav, och Bollyn har jag ögnat igenom.

  Att det finns starka kopplingar till Israel är jag medveten om, även att flera i ledande ställning i USA har dubbelt medborgarsakp (USA-Israel) vilket är aningen anmärkningsvärt tycker jag.

  Det är de fem dansande Israelerna, som visade sig tillhöra Mossad och sitter i Israelisk TV och pratar om saken..

  Det är så oerhört mycket som man tiger om gällande 9/11, och det är enormt svårt att komma igenom den mur av skepticism som de bedövade har runt sig. Jag försöker ta det i små steg, visar på extremiteter såsom all den tur de hade eller det lilla hålet i Pentagon.

  Visst pekar mycket mot Israel som du säger. Men är det BARA dit det pekar? Hur är det med de inhemska intressen som finns, och den USA´s egna ambition att ha ett världsherravälde? Är det Israel som styr USA, styr de tillsammans eller är det USA som har Israel som marionett??
  Kan inte svara på det själv, men ser att det som hänt efter 9/11 har gett USA ett starkt grepp över många andra länder, inklusive Sverige (FRA-lagen, IPRED). Det är med USA och Echelon som flera länder samarbetar, och det är USA som härjar runt i Afghanistan och Irak....

  För mig känns det i nuläget mer aktuellt att binda ihop dessa punkter, där den gemensamma nämnaren är USA.

  Men att Israel är inblandat, är det ingen tvekan om. Fast det verkar det som att det är fler länder som är också, fast inte lika mycket...

  SvaraRadera
 19. Vi kan läsa och skriva - vi förstår engelska men vi har inga banker och inga media som vissa har! Bloggar hur många läser dem? Bloggar är inga riktiga massmedia.

  Så spara ner de här länkarna. Bränn dem på CD/DVD - dela ut dem. Snart så finns de här länkarna inte kvar. Vi lever ju redan i Big Brothers samhälle. Det har gått sju år sedan 11 september 2001 och väldigt få har förstått trots att allt finns att se men Internet är stort - så det är svårt att hitta den här informationen tordas lita på den.

  Så få har tagit del av den här informationen så det är inget större hot mot förövarna men rätt som det är så tas den här informationen bort!

  Youtube downloader är gratis! Testa den:
  http://www.download.com/YouTube-Downloader/3000-2071_4-10647340.html?tag=mncol

  Så spara ned - bränn på CD/DVD - dela ut - diskutera!

  SvaraRadera
 20. Gissar att din Anonym är densamma som min Sultana :p

  http://sultansblogg.se/politik/forum//viewtopic.php?f=4&t=253

  Mycket kommentars skrivande där :p

  SvaraRadera
 21. En annan anonym

  Först:
  Skitbra blogg! Du tar fram det absurda i den officiella historien. Genom humor får man distans och det här sättet är mycket bättre än att bomba folk med fakta. Humor drar folk till sig, bomber skrämmer folk. Bra jobbat!

  Tyvärr har anonym 1 dock rätt. Det finns en mycket obehaglig gemensam nämnare när man kollar igenom vem som tjänar på hela förloppet samtidigt som man ser till vilka som egentligen styr USA, samt äger media och bankerna/finanserna etc. Om man ser historien genom denna grupps handlingar och makt faller bitarna i det splittrade pusslet på plats. Men de gör allt för att det ska vara tabu att titta åt det hållet. Det är där tystnaden råder man ska lyssna.

  Men som sagt,pedagogiskt sätt, är ditt sätt överlägset.
  Kör vidare på den här stilen! Det lockar både till skratt och eftertanke!

  SvaraRadera
 22. Michael
  Tankar om pengar

  Bra skrivet! Som den sista kommentaren skrev: humorn är ett bra sätt att nå folk med! Jag får lära mig lite av dig!

  SvaraRadera
 23. En annan anonym: Tack, alltid trevligt med läsare som uppskattar det man skriver.
  Försöker ha med en humorisisk twist så ofta jag kan, även om det inte går fram alla gånger....:)

  Att det finns möjlighet att han har rätt är jag helt med på, och jag har inte alls avfärdat det.
  Men att enbart fokusera på det, kan tyvärr skrämma mer än intressera folk....

  Michael: Tack..
  Kul att jag kan "lära" dig nåt..:) Du har verkligen lärt mig mycket via din blogg.
  Den anser jag alla måste ta sig tid att läsa, för den innehåller så mycket bra information:
  http://blogg.aftonbladet.se/11316/

  SvaraRadera
 24. Helt klart är att Israel och USA:s maktelit är de som vinner i längden.
  Iran, Irak, Afganistan och Pakistan är de stora förlorarna!
  Följetrupperna i EU spelar med!
  Och Sverige aggerar legoknekt!
  Och Svenska folket röstar på FÖRÄDARE.

  SvaraRadera
 25. Henrik: Ja, det verkar vara samma..:)

  SvaraRadera
 26. Snacka om att människor är hjärntvättade! Också de som säger sig vilja se verkligheten är i själva verket förblindade.

  HCA skriver så här:
  "Att det finns möjlighet att han har rätt är jag helt med på, och jag har inte alls avfärdat det.
  Men att enbart fokusera på det, kan tyvärr skrämma mer än intressera folk...."

  Det är som att säga:
  "Sanningen skrämmer människor därför vill jag inte skriva om den - bättre skoja om någonting annat!"

  Hur ska då mord avslöjas?

  Snacket blir då: "Jag vet vilka som mördade men tyvärr skrämmer det mer än intresserar andra så bättre skoja om de som mördarna påstår vara mördare."

  Då är man hjärntvättad - då är man ett psykfall som ser andra som psykfall - varken man själv eller andra kan tala om eller se verkligheten - vi fortsätter att drömma - risken är dock att drömmarna övergår i mardrömmar när man vägrar se verkligheten.

  De som utförde 11 september 2001 måste vi betrakta som fräcka bedragare - det var israeler och israelvänner i USA tillsammans med grupper i USA och Storbrittanien.

  Men varför låta dessa fräcka bedragare och mördare låta oss förblindas, låta oss tystas?

  Ta del av dessa två länkar och SE, HÖR, TALA - sluta uppträd som de tre aporna!!!
  The Architecture of Terror: Mapping the Israeli Network Behind 9-11
  och
  MISSING LIMKS

  Ni vill väl inte vara apor? Eller ni föredrar att vara apor framför att se sanningen, höra sanningen, berätta om den?

  Förstå att det var sådana som ni som fick nazister och kommunister att kunna ta makten!

  Nej! Våga se och höra sanningen - diskutera den!

  SvaraRadera
 27. Ojoj, här blir man kallad psykfall, hjärntvättad och apa. Nice...

  Ja du anonym. Då kan det väl vara så att du är en hjärntvättad psykotisk orangutang du oxå, eftersom du inte kan godta att andra har andra åsikter eller vägar fram för att informera än du?

  Om jag skulle ägna hela bloggen åt att peka finger åt Israel, ja då kan jag garantera dig att det skulle vara färre läsare än nu.
  Kan du inte respektera hur, när, om och vad jag skriver så är det bara att ge fan i att läsa denna lilla sida.
  Skitenkelt. Skapa din egen blogg och vräk ur dig dina mantran dygnet runt istället för att skapa terror och vara värsta sortens desinformatör hos andra.

  Men, jag har förstått att det är dit du vill att det ska barka hän, att färre vaknar genom att du skrämmer bort dom till slut.

  Jag kan inte se det som annat än desinformation det du håller på med, för ingen annan jag stött på är så respektlös och arrogant mot de få regler som finns vad det gäller att kommentera.

  Jag gör på mitt sätt, och du gör på ditt sätt. Skillnaden är att du inte gör på ditt otrevliga och spammande vis här längre.
  Även en tålmodig gubbe som jag får nog till slut.

  Bye...

  SvaraRadera