2008-12-15

Stoppa fildelningslagen!!!


Självklart så bidrar jag med mitt lilla strå till den stora motståndsstacken mot IPRED!

Klicka på bannern, och läs. Det är skrämmande, men sann läsning....

10 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Den annons som publicerats av www.henrik-alexandersson.se är otroligt naiv - den talar om underhållningsindustrin och inte om sanning och kärlek som hotas av den nya lagen.

  Fildelningslagen riktar sig naturligtvis inte bara mot de som vill ha rätt att bli underhållna. Det är en lag som riktar sig mot de som vill söka sanning och kärlek.

  David Cole - en ung jude - söker sanningen om vad som hände i Auschwitz. Han frågar ut guider och museichefen. Se och hör vad han kommer fram till:
  http://video.google.com/videoplay?docid=976870941610001004
  och
  http://video.google.com/videoplay?docid=-441640420550012012

  Det är sådant sanningssökande fildelningslagen vill stoppa. Fildelningslagen vill få oss att vara kvar i mörkret. Medias mörker!

  11 september 2001 utfördes av Israels säkerhetstjänst och israelvänner i USAs regering!

  Det är sådant som inte ska få spridas! Det är fildelningslagens huvudsyfte. Det handlar inte bara om underhållningsindustri!
  Det handlar om att MISSING LINKS som berättar om vilka som utförde 11 september 2001 inte ska få spridas.

  Att Fildelningslagens hotar sanning och kärlek - det är vad alla borde förstå - berätta om! Vi vill väl inte bli behandlade som de tre aporna - tvingas blunda, inte höra - inte kunna tala/diskutera.

  SvaraRadera
 3. Ok, då är det tyvärr dags för att aktivera kommentarsgranskningen..
  Så många chanser du fått "anonym", men du bara skiter i det.
  Du ÄR välkommen att kommentera, men dessa långa kommentarer som ofta inte har ett skvatt med inlägget att göra alls stjälper mer än hjälper.

  Men, det kanske är det du vill? Desinformera och förstöra?

  Det är fan att jag ska tro för mycket gott om folk, men det är mitt fel.

  Jävligt synd att du inte tog chansen när du hade den, men jag vill inte att du förstör alla mina inlägg. Att det ska vara så förbannat svårt att begripa!

  SvaraRadera
 4. Anonym..
  Du säger att du inte vill spamma, men det är exakt vad du sysslar med.
  I skrivande stund ligger det nio kommentarer, som tillkommit efter jag aktiverade kommentarsgranskningen inatt.

  Kan du inte se och förstå, så är det bara att beklaga.
  Jag anser det inte vara ok att någon kapar inlägg efter inlägg med långa kommentarer, som ofta handlar om något helt annat än vad inlägget handlar om för början.

  Jag bloggar om det JAG vill, det kan inte du eller någon annan bestämma.
  Gillar du inte det jag skriver, så är det ärligt talat inte mitt problem alls...

  SvaraRadera
 5. Helt rätt HCA - ge trollen vad de tål!

  Nu till en stilla undran kring IPRED - hur ska de få tag på mitt IPnummer?
  Ska det sitta anställda från MGM, IFPI, Universal studios o.s.v. och ladda upp sina egna grejer och sedan logga alla IP nummer som laddar ner eller?
  Tänker jag fel här?

  Ha det
  kompisen

  SvaraRadera
 6. Kompisen: Ja, man tröttnar ju till slut..:)

  Det tekniska är ju jag aningen kass på tyvärr, men det finns en del att läsa omm du klickar på annonsen.
  Man kan ju dock gå ut på nätet via Thor , Freenet m.fl. som gör att ditt IP blir osynligt/förvanskat eller så.
  Dessa tjänster kommer att bli mycket attraktiva framöver, och det sitter säkert mer än en programmerare och plitar ihop schyssta lösningar just nu..:)

  Kan till viss del köpa att kopiera är fel, men alternativet att villigt och okritiskt köpa grisen i säcken utan returrätt är värre.
  Har inte råd att gå på nit efter ni helt enkelt, vare sig det gäller musik eller film.
  Spel är inte min grej, men det gäller där också.

  Jag har massor av andra lösningar som dessa branscher kan använda sig utav, där själva musiken/filmen blir gratis för alla men de tjänar stålar ändå...
  Men då måste de tänka om radikalt, å det är jobbigt..

  SvaraRadera
 7. Shit vad trist att du måste ha modereringen på... Det är ju själva f-n att folk inte kan sköta sig...
  Anonym, jag skriver en kommentar till dig på min blogg, det är tillräckligt blajat off-topic här.

  Jag drabbas väldigt lite av fildelningslagar, i och med att jag konsumerar väldigt lite film/musik - men det förvånar mig att folk inte anar ugglor i mossen med nya inskränkningar i den personliga integriteten. Det kommer utnyttjas av krafter som ännu inte redovisat sina syften, det kan man hoppa upp och sätta sig på... The liberties you give up, you will pay hell to get back.

  SvaraRadera
 8. Magne: Tack för stödet.

  Jag, eller rättare sagt barnen, konsumerar gärna en del filmer..:)
  Försöker att få dom på andra tankar dock, så det är en del brädspel som åker fram, eller pulkaåkning eller andra lite mer rörande aktiviteter för kropp å knopp...
  Jag har från att ha varit en total TV-nörd som markerade i tv-tidningen veckans höjdpunkter till att bara se på hockey och intressanta dokumentärer.
  Sen måste man hålla sig a'jour med vilka dunster man kastar i ögonen på folket, så nyheterna propagandan serverar tittar jag på med ett mycket kritiskt öga.

  Sen är det precis som med FRA, deta är som du säger bara början...
  "Huk er göbber å kärringer, för nu ladder han öm..."
  När man laddar om dessa frihetsberövande lagar så kommer man göra det utan synligt motstånd, eftersom man vid det laget har strypt det fria nätet till att man enbart får surfa på godkända sidor (läs propagandasidor som Aftonbladet m.fl).
  Det är inte speciellt långt dit, ge bara FRA, IPRED, Teledatalagringen och några godsaker till möjligheten att slå rot så kommer de växa utav h-e sen..

  SvaraRadera
 9. Till anonym..
  Du skriver i en blockerad kommentar att de kommentarer du skickar inte är ämnade som kommentarer, utan som tips mm till mig.
  Kan du göra mig den tjänsten att mejla till mig istället?:
  severkligheten[at]gmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag har också lämnat tv-programmen därhän (inklusive hockeyn..:))
  jag har liksom inget intresse alls i att kolla på serier och sånt längre, det ger en inget, känns fördummande. Så mycket floskler och tyvärr inte helt sällan insmuget propaganda som Svensson sväljer med betet... Som jag ser det.
  Men det är klart, det är fett viktigt att hänga med i MSM-nyheterna... annars blir man väl än mer kufisk än man redan är :)

  Vidare så ser jag såna här lagar lite som trojanska hästar, eller kanske ulvar i fårakläder. Stackars skivbolag, liksom... Nu måste vi skapa ett totalt övervakningssamhälle för deras skull, typ... Lite osannolikt. Ja just det, vi gav all makt till EU också... *vissel, vissel*
  Folk har glömt bort det som R Paul snackar om, att regeringen ska tjäna och fungera som en förlängning av folket... Säger man det högt låter man väl som en halvgalen kommunist, nationalist, eller nåt annat kul som slutar på -ist. Men så är ju faktiskt tanken, som dock känns ganska fjärran nu...

  SvaraRadera