2008-12-29

Har du diabetes?...

...eller känner du någon som har det?
Då är mitt lilla råd att kika på denna sidan hos Kostdoktorn:
Allt Om Diabetes

Jag är inte diabetiker, men jag kan definitivt förorda en kost bestående av så lite kolhydrater som möjligt, med istället mer naturligt fett.
För mig har det inneburit 20 tappade kilon och jag mår på alla vis bättre nu.
Personligen är jag övertygad att det skulle hjälpa diabetikerna, men klicka till sidan å läs själv..:)

4 kommentarer:

 1. Grattis, det senaste jag hörde var -17 pannor..:)

  Andreas Eenfeldt är fenomenalt bra. Han och Annika Dahlqvist hart gått från att vara okända underdogs till att hota hela etablissemanget... En njutning att beskåda! Det är kul att Andreas' artikel i läkartidningen nu är den mest lästa -08. Undrar just vad Rössner & Co tycker om det...
  Är det inte lite märkvärdigt att trots att kunskapen om hur man behandlar diabetes har funnits tidigare, så har denna kunskap försvunnit? Och samidigt har kostrådgivarna kopplingar till både den ena och den andra industrin, som gynnas av överätande, feta och sjuka människor...

  SvaraRadera
 2. Tack, det har ändå gått lite trögt sista månaderna... Syndat för mycket helt enkelt..:(

  Att han är en pöjk från Kallsta gör per automatik att han är kanon..;)

  Marcus, Rösser, Asp m.fl. bör ha förbrukat allt förtroende. Det är ju så enkel logik bakom att äta rätt, så det är grovt tjänstefel av dom att fortsätta förorda ej naturlig föda istället för den naturliga sorten vi ätit i miljoner år. Hellre så ska vi fortsätta äta onaturligt, och medicinera bort biverkningarna alternativt lägga oss under skalpellen.
  Att de helt frankt bara viftar bort vad tusentals människor upplever i verkliga livet, visar bara på att de styrs av annat än folkets välmående.
  Vidriga typer, med troligen feta bankkonton full av blodspengar

  SvaraRadera
 3. Ja, idag tar jag socialstyrelsens och livsmedelsverkets tips på vad som är bra som rena varningar :). Denna världen är vansinnets och uppochnervänd. Fortsätt HCA!

  SvaraRadera
 4. Anonym: Ja, det är närapå att man gör tvärtom vad de säger..:) Jag kommer fortsätta, var så lugn...

  SvaraRadera