2009-09-03

Vaccinet mer dödligt än influensan!

Aftonbladet och DN fortsätter skapa ensidiga krigsrubriker i bästa propagandastil så banne mig Goebbels skulle bli avundsjuk...
Min rubrik är av samma sort, dock med mer sanningsenlig innebörd än vad media brukar slänga dit.

Båda rapporterar att:
"Om 90 procent av Sveriges befolkning vaccinerar sig mot den så kallade svininfluensan skulle det kunna rädda över 500 svenskars liv, visar Smittskyddsinstitutets beräkningar.
I det värsta scenariot skulle 0,05 procent av de smittade dö av influensan i Sverige om ingen vaccinerar sig, vilket motsvarar 585 döda enligt SMI:s beräkningar, skriver tidningen Dagens Medicin. Om 90 procent av svenska folket vaccineras skulle dödssiffran däremot bli 38 om dödligheten är 0,05 procent" [AB] [DN]


Ok, jag köper det rakt av, för sakens skull.
Men för att det ska vara riktigt och rättvist, så måste man väl även jämföra detta med ett värsta scenario med de risker som vaccinet innebär?

Biverkningar av Pandemrix enligt Läkemedelsverket:
"Sällsynta (kan inträffa vid upp till 1 av 1 000 vaccindoser):
- svår stickande eller dunkande smärta utmed en eller flera nervbanor
- kramper
- minskat antal blodplättar som kan orsaka blödning eller blåmärken
- allergiska reaktioner som kan leda till allvarlig sänkning av blodtrycket som, om det inte behandlas, kan leda till kollaps, koma och död."


Ett värsta scenario ger då att om 90% av befolkningen vaccineras , så kan 8 363 personer dö av vaccinet. Medialogik applicerad...
Skrapar jag bort medialogiken, och ser mer nyktert på det, så är det inte helt orimligt att en tiondel av dessa 8 363 personer råkar så illa ut att de trillar av pinn. Det blir alltså drygt 830 personer, vilket ändå är 66% fler döda med vaccin än utan...

Läkemedelsverket visar på att 1 av 10 får symptom som feber, led/muskelvärk, diarré, trötthet. Det är mycket vanligt...
Styvt 830 000 personer som kommer må tjyvtjockt mao.

Kontentan av det hela blir att det är högst rimligt att fler dör av vaccinet än av Nya influensan.
Dessutom tillkommer en mängd andra farliga biverkningar såsom förlamning, koma, njurpåverkan, inflammation i hjärnan och nerverna....

För att inte tala på vad för okända bieffekter detta vaccin kan ge...:
"Information om användning av Pandemrix under graviditet saknas. Läkaren måste väga nyttan mot de eventuella riskerna med att ge vaccinet om du är gravid. Tala därför om för läkaren om du är/misstänker att du är gravid eller planerar att bli gravid. "
Låter tryggt och säkert, eller hur?

Ta du dina vaccineringar, men var medveten om att det är lägre odds att du klarar dig helskinnad då.

9 kommentarer:

 1. Ett otestat vaccin för en virusvariant som inte ens finns ännu. Svininfluensan (H1N1) är mildare än en vanlig influensa. Vaccinet innehåller Thimoresal (kvicksilver), Skvalen (squalene) och ett hundratal icke namngivna ingredienser.

  WHO ändrade pandemidefinitionen i Maj så att varje influensa i modern tid skulle kunna klassas som en pandemi av nivå 6. När en pandemi av nivå 6 utlyses får WHO kontroll över alla stater vilka tecknat avtal med WHO (Inklusive Sverige). Militär i samtliga medlemsländer förbereder massvaccinationerna.

  Den 28:e september börjar vansinnet. Innan dess kommer troligen lagar åberopas vilka tvingar samtliga medborgare att ta vaccinet. Dessa lagar strider mot mänskliga rättigheter. Du har rätt att vägra vaccinera dig.

  Bland vaccinerade kommer troligen nya underliga sjukdomar och även svininfluensan att breda ut sig (precis som vid alla andra vaccinationer får en viss procent av de vaccinerade sjukdomen de vaccineras mot).

  Någon ersättning är inte att vänta eftersom Sveriges regering accepterat kravet från vaccintillverkarna att de är helt ansvarsfria och åtalsimmuna. Svenska staten ger kanske ett par tusen kronor som klapp på axeln.

  Informera dig - det gäller ditt liv! www.theflucase.com

  SvaraRadera
 2. Läs även mitt inlägg på:

  http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/09/felraknat-av-smittskyddsinstitutet.html

  SvaraRadera
 3. man kan också skydda sig genom att äta D3 vitamin som är ett utmärkt sätt att inte får dylika åkommor ifrån virus etc..

  se mitt blogginlägg här:
  http://tomasnygren.com/blog/?p=341

  SvaraRadera
 4. Vilken vantolkning du gör av informationen. Upp till 1/1000 kan få en allergisk reaktion, som i värsta fall kan leda till döden om den inte behandlas. Det är inte 1/1000 som dör.

  Sen gäller denna sidoeffekt alla influensavacciner, inte Pandemrix - läs en gång till: http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/emea-combined-h832sv.pdf

  SvaraRadera
 5. ah, lite reaktioner, trevligt...

  Niklasson: Lagarna lär, om de sätts i verket, gälla USA. Eller finns det info om liknande här/EU?
  Ang Skvalen, så har jag sett uppgifter att det ska vara upp till en miljon mer i vaccinet än vad som var i de sprutor som vissa tror orsakat Gulf War Syndrome..

  dark & green: Detta med matematik verkar inte vara en stark sida hos myndigheterna..:)

  Tomas: Det är uppgifter jag sett på många håll. sen kanske jag som äter enligt LCHF blivit en supermänniska, om man ska tro på AB's citering av Annika D..:):)

  Apotekaren: Visst gör jag. Trodde det var ganska uppenbart att jag skarvade en aning, därav "medialogik applicerad" mm. Möjligt att det gäller all influensavaccin, men det får du ta med Läkemedelsverket, eller GSK. som du ser så har jag länkat till det dokument (bipacksedeln för Pandemrix). Dock bör väl annan vaccin isf ha gett information om hur det är för gravida?? Här står det nämligen tvärtom..
  Uppmärksammar dock att du inte klankade ner på att det är mkt troligt att 830 000 som kommer få negativa symptom, kan jag likställa det med att du håller med?
  Sen vill jag gärna ha din reaktion på medias mycket vridna vantolkningar i ämnet, eller det kanske inte sker där?

  SvaraRadera
 6. Varje år dör 1000 människor av säsongbunden influensa, en del har vaccinerat sig andra inte!
  Varje år dör 450 människor i trafikolyckor.
  Varje år dör ca 200 patienter efter verkningar av "onödiga" operationer som kejsarsnitt, överviktskirurgi, baypas, hjärt-kärl op osv.
  Så här kan vi hålla på och räkna upp riskerna med vårat samhälle. Nu vill myndigheterna ytterligare öka riskerna med att massvaccinera.

  SvaraRadera
 7. Tom Jefferson, epidemiolog vid Cochraneinstitutet, berättade i Aktuellt på bästa sändningstid om att WHO har ändrat sin definition av vad en influensapandemi innebär (kan ses på vaken.se, jag antar att det är denna intervju som "Niklasson" syftar på). Man kan kontrollera detta påstående genom att jämföra hur WHO:s sida om pandemier såg ut vid olika tillfällen med t ex "the wayback machine" (http://www.archive.org/index.php).

  Så...Sverige kommer även denna höst/vinter att drabbas av influensa och vaccintillverkarna gnuggar sina händer. Vilka rådgivare har WHO egentligen? Ett uppdrag för "Uppdrag Granskning", månne...?

  SvaraRadera
 8. Kjell: Precis. Enligt SMI så dör 11-22 pers på 100 000 invånare av influensan. Alltså den vanliga.. Den nya flunsan har hittills orsakat dödsfall med under 1 på 100 000... Allt är så jäkla vridet just nu, och det är hektiskt att berätta för de näta om "den andra sidan" sas, riskerna med vaccineringen och just detta med att jämföra med det de är vana vid.

  Travis: Intressant, ska se om jag finner sekvensen. Kollade snabbt på svt.se men fann den inte just nu iaf. Pengarna som läkemedlesföretagen är och kommer vara enorma. Dels för vaccinerna, men även för att vårda de skador/biverkningar som blir av vaccinet. En win-win-situation för dem, och en loose-loose-situation för oss.

  SvaraRadera
 9. Kollar man statistiken så är H1N1 26-50 ggr mildare än en vanlig influensa bortsett ifrån att den drabbar lite fler yngre..

  “..In 1976, a massive inoculation campaign to 40 million people of a hastily prepared swine flu vaccine in response to an imagined threat from a pig flu (the prevailing theory of the time was that pigs served as mixing vessels for emerging pandemic strains) appears to have led to close to 1,000 cases of ascending paralysis (Guillain-Barre Syndrome) in those who recieved the vaccine. This is a mistake we should learn from and not make again. But the hysterical concerns about H5N1 in 2006 suggests that we haven’t learned enough..”

  Dr. Lone Simonsen

  http://tomasnygren.com/blog/?p=341

  SvaraRadera