2010-09-23

Alla behandlas väl lika?

Jag gillar lika..
Att man behandlar alla lika det vill säga.

Nu är det upp till bevis för media.
Efter att ha plockat fram så mycket snaskigt man orkat med om vissa personer, så är det väl dags att rannsaka alla partier och dess riksdagsledamöter?

Då har jag ett tips:
Denna riksdagsman från Moderaterna, som enligt Aftonbladets lista tar plats i riksdagen, bör väl i rimlighetens namn också nagelfaras och ifrågasättas?:
"Män kan ha fyra fruar. Mannen är den starke som bestämmer i familjen. Man och kvinna har olika roller i livet. Om en kvinna är otrogen får hennes man slå henne. Men bara först efter att han pratat med henne och slutat ha sex med henne."

Detta enligt uppgifter från GP

Väntar med spänd förväntan...

/HCA

3 kommentarer:

 1. "Nu är det upp till bevis för media."

  De handlar inte bara om Sverige - det handlar om världen - så lyssna till det våra media tiger om:
  The Ugly Truth Podcast Sept 22, 201022Sep10

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym, tack för Ugly Truth Podcast, jag lyssnar för fullt.

  Vi behöver sanningen, men vi behöver lika väl lösningar. Men vad gör vi när de stänger ner Internet eller när solstormarna påverkar oss så till den milda grad att hela systemet faller ihop.

  Jag har märkt att det är otroligt många i USA som har pengar, söker medhjälpare inom olika överlevnadsgrupper, sedan är det lika många som skriver in sitt CV, de är både ninjakunniga och kan odla ekologiskt, sköta stora rancher osv. Så det är fler och fler som vaknar upp. Vilket är oerhört glädjande.

  Sedan har vi vårt kontrollsamhälle som finns över hela världen. Där USA och Ryssland förmodligen är ledande, Kina trycker ner, men frågan är om de har alla dessa medel att kontrollera. Det vet jag inget om, men killen Benjamin Fulford säger att Asien har det.

  Ha det allra bäst
  Monica

  SvaraRadera
 3. Ja vem gillar inte bli behandlad som att alla har lika värde. Men si så är det inte bestämt.

  Det finns massor av snaskiga historier som gör att människor skulle sätta kaffet i halsen om de bara visste 10% av det.

  Vi kan ju bara ta det som David Icke säger Problem-solution-problem
  skapa ett problem så du kan hitta en lösning för att ge ett problem som sen ska lösas offentligt.

  Vi kan ju ta bara en liten del av det, våra banker, fler och fler banker lägger ner, de byter just nu ut fler och fler bankautomater, allt ska göras med chips. Till och med bankpersonal börjar undra vad som är på gång.
  Sedan detta med stölder av värdetransporter, allt för att få bort kontanter helt och hållet, då får de enorm kontroll över befolkningen, sedan detta om att bli chippade. Vilket fruktansvärt kontrollsamhälle. False flag kanske.

  Kom visst från ämnet.
  Det orättvisa är att bara vissa grupper ifrågasätts.
  Jag har lämnat info om flera olika situationer som de vägrar ta in.

  Hur var det med möjlighet med åsiktsplanket för denna artikel, fanns det möjlighet till det?

  Jag är dessvärre omgiven av sådana här orättvisor. Det är långt värre än vad vi tror eller vad som kommer fram, vi är många som ser och upplever, men det får inte komma ut. Inom alla läger ska jag säga.

  Aftonbladet har jag för länge sedan gett upp hoppet om, ja de flesta tidningar, men bloggar är intressanta, för där vågar människor skriva långt mer. Tackar för det.

  Hoppas på en sanning från den offentliga media idag, ska nog börja räkna dem. Blir inte många om ens några. haha.

  Ha en bra dag
  Monica

  SvaraRadera