2010-09-05

Förutsägelse..

Som ett amatörmedium så tänkte jag förutsäga kommande vinter för oss här i Sverige..:)

Baserat på alternativ media, vilket oftast kan och ska betraktas som det enda riktiga media, så finner jag information om att Golfströmmen är döende, och att "Gulf of Mexico-loopen" redan har stannat.
Orsaken är såklart det stora oljeutsläppet efter att oljeriggen Deepwater Horizon exploderade (sprängdes?), men den frekventa användningen av bekämpningsmedlet Corexit har självfallet inte gort saken bättre..
Myndigheterna gör sina konster för att minimera faran med Corexit, som att kraftigt höja olika gränsvärden. För att man ska anse att det finns Corexit i farlig nivå i vattnet så skall det vara 750ppm eller mer..
En familj som blev sjuk efter att ha simmat i sin egen pool, konstaterades ha utsatts för 50.3ppm, vilket med all logik är aningen mindre än 750ppm.

Men det slutar inte där heller:
"Oil is toxic at 11 ppm while Corexit 9500 is toxic at only 2.61 ppm; Corexit 9500 is four times as toxic as the oil itself. Sure, a lot less of it is being introduced, but that’s still a flawed logical perspective, because it’s not a “lesser of two evils” scenario. BOTH are going into the ocean water."

Så inte bara har miljön fått sig en rejäl känga av all olja som besinningslöst har sprutat ur havsbotten, utan man har även förvärrat den skadan med att bekämpa oljan med ett medel som är fyra gånger giftigare än oljan själv.. Låter smart, eller hur?
Mängderna vi pratar om här, både vad gäller oljan och Corexiten, är enorma och kan mycket väl rubba Golfströmmen.
Enligt den första artikeln så är den t.o.m. döende, och skulle den försvinna eller kraftigt försvagas så har vi en otroligt bister vinter framför oss här på norra delen av klotet.

Därför är min förutsägelse att kommande vinter kommer vara en av de kallaste och mest snörika som vi varit med om. Vintern som var kommer ses som en ljuv sommarbris i jämförelse.
Elpriserna kommer till elbolagens våta glädje gå spikrakt uppåt, oljebolagen kommer jubla över den stora åtgången av villaolja samt de indoktrinerade stackare som fortfarande är troende till IPCC, Al Gore och Pär Holmgrens klimatreligion kommer få luft under sina vingar och ståndaktigt bröla om klimathotet..
Visst, de brölande propagandatroende kommer ju till viss del ha rätt, att det är människan som är orsaken. Det räcker väl kanske också för dem, allt som passar deras skeva religion knuffas bara in i rätt fack och tillbedjes med sektliknande vördnad.

Vi får se om jag är den nya Saida. Framtiden har det rätta svaret att ge oss i Mars...eller kanske i Juni..:)

Pssst.. Försök inte leta efter denna info på Expressen eller SVT, för de som de lyder under har inte gett dem ordern att meddela skocken detta ännu..

/HCA

12 kommentarer:

 1. Deras media hålller oss okunniga - svårare är det inte:
  http://www.archive.org/details/911-history-before-and-after
  CFR Media Control - Councile on Foreign Relations
  http://www.youtube.com/watch?v=iXerOma_I2U

  SvaraRadera
 2. Kanske bäst man bilder elen nu då? Har för mig att ja fick ett brev om att "välja" från vattenfall.

  Hur går det med LCFandet, hur äter man då? Funderar också på att börja men orkar inte äta hela tiden, det hinns inte med ;)
  Linda (den som gillar Muse)

  SvaraRadera
 3. Själv har jag ingen att "välja", elen ingår i hyran.. Skillnaderna är ändå små, iom att de köper sin egen el från Nordpool..

  LCHF är förkortning för "low carb, high fat", där man tar bort så mycket kolhydrater som möjligt och ökar på fettintaget istället.
  Naturligt fett, inte skräp som margarin t.ex. Sist började jag på 122 kg och landade på 98 kg innan slarvet började. Ostbågar och öl, lite godis...ja, sen var det kört..:)
  Orkar du inte äta hela tiden så är detta alldeles perfekt för dig, ärligt!
  Med en kolhydratstinn kost (bröd, pasta, ris, potatis osv) så håller du kroppen hungrig, riskerar få ett "sockersug" som ökar småätandet och påfäljande viktökning och en massa andra negativa effekter.

  De dagar jag äter frukost, exempelvis en hotellfrukost, så blir det bacon, ost, ägg, skinka och lite sånt. Äter tills jag är mätt..
  Sen är jag hungrig igen på kvällen, cirka tolv timmar senare, och äter kanske en kebabsallad med mycket sås. Äter jag ingen frukost, så äter jag luch i samma stil sas och kanske tar mig lite fet youghurt på kvällen, om jag är hungrig..

  Det är enkelt som tusan:
  Ät när du är hungrig. Skippa kolhydrater, ät egentligen så mycket fett du kan/orkar när du är hungrig... That´s it!
  Kika in på Kostdoktorns nybörjarsida:
  http://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchf

  Bestämmer du dig för att börja så fråga gärna om du har frågor eller så, mejlen finner du vid min profil..
  Lycka till isf..:)

  SvaraRadera
 4. Mycket intressant. Jag gillar konspirationer/scenarier som ligger så nära i tiden att man själv kan få vara med och uppleva dem.

  Tyvärr kommer det nog finnas lite olja kvar när jag är gammal så man inte man inte riktigt hinner uppleva den där slutkolappsen när alla blir utan plast, el, och allt annat oljerelaterat.

  Den här nyheten är ju fruktansvärt intressant eftersom den ligger så nära i tiden. Det ska helt klart bli spännande att se.

  Jag skulle inte bli förvånad om du fick rätt, för så kallt som det var nr jag gick upp i går-morse känns inte normalt. Jag fick ta vinterjackan.

  Lycka till med LCFandet förresten, och tack för dina givande kommentarer på min blogg.

  Mvh Emil

  SvaraRadera
 5. läsvärt? http://www.box.net/shared/tf54gq7aos

  SvaraRadera
 6. Riktigt bra artikel och mycket bra skrivet.. det tackar vi för!

  SvaraRadera
 7. Emil: Jag finner den officiella teorin om hur oljan "tillverkas" som aningen svårsmält.
  Att det ska handla om djur/växter från svunna tider som ej hunnit förmultna innan de utsätts för ett enormt tryck är...ologisk.
  Vart finner man oljan idag? Jo, en bra bit ner i jordskorpan. Att det kan rinan ner dit begriperjag med, men innan dess så måste det som sagt ha blivit utsatt för ett högt tryck, och vart kom i så fall det ifrån?
  Mängden.. Vi har redan använt en å annan liter olja, och Deepwater-katastrofen visar oss att det finns en å annan oljefat kvar. Det krävs abnorma mängder djur/växter för att skapa bara det som läck ut, och det är inte så att en liter levande organism blir en liter olja. Ratiot är troligen mycket mindre, kanske 1:20??
  Den olja man finner på havsbotten, hur kom den dit? Betänk att det handlar om (enligt officiell teori) djur/växter som inte hunnit förmultna OCH ett högt tryck innan förmultningsprocessen startat/slutat...
  Finns ferl frågor att ställa om detta.
  Jag tror att det ligger närmare tillhands att det handlar om processer i jordens inre som skapar oljan där värmen har en avgörande roll.
  Ett intressant ämne är det iaf, och en sak är säker: Man ska inte alltid (någonsin?) lita på de officiella sanningarna..

  Visst ska det bli spännande och se om jag är rätt eller fel ute i att leka Saida..:)

  Ander: Absolut läsvärt!
  För er som inte snubblat vidare på länken Anders har med så är det ett pinfärskt nummer av Godmorgon.
  Lysande jobbat Ander (m.fl.?), och jag hoppas jag kan delta i nästa nummer, det körde ihop sig för mig inför detta tyvärr...

  Gonza: Tack själv, och välkommen..:)

  SvaraRadera
 8. Hoppas givetvis att du har fel i prognosen om en svår vinter ,eller tre i rad, (fimbulvintern)? Men golfströmmens plötsliga "disharmoni" är lite oroande, det är en konkret händelse som kan få ett mycket konkret (och kallt) utfall.

  Glöm inte teorin om att olja (nafta) kommer från rymden och faller ner som "svart regn". Enligt vad jag själv tror så är oljan resultatet av solens okände följeslagare, Nemesis, som med vissa mellanrum flyger förbi. Dess omgivande vätgasmoln (kolväte) interfererar med jordens atmosfär varvid svart vätska bildas (kolväte + syre).

  SvaraRadera
 9. Joakim, jag hoppas också jag har fel. Gilalr kyla och snö mer än hetta, men det var lite för mycket av det goda i vintras..

  Måste erkänna att teorin om "svart regn" känns svår.. Varför är det så långt ner i jorden, istället för att samlas på ytan? Olja flyter dessutom på vatten..
  Onekligen intressant dock.

  SvaraRadera
 10. Men oljan har funnits vid ytan, även i modern tid. Åtminstone om man får tro Prof. James McCanney, som också lanserat iden om att oljan kommer från rymden (han talar dock om oljeprodukter som förekommande i större kometers svansar).

  Olja flyter på vatten endast en tid, efter vad jag förstår. När de flyktiga ämnena dunstat bort så ansamlas oljan till tjockare föreningar som sedan sjunker till botten. Tycker det verkar logiskt att normal sedimentering (döda växtdelar) sedan snabbt täcker oljan vilket får den att förefalla ha bildats "under jord".

  SvaraRadera
 11. Hej igen,
  tack för tipsen. Har inte börjat ännu dock.
  Läste förresten att bregott är GMOmanipulerat numera
  http://www.camillasmatuppror.se/Aktuellt/24050_Bye,_bye_Bregott

  Hu undra hur mkt man äter som e manipulerat utan att man vet om det?

  Hoppas det går vägen för dig med LCFandet och att du trivs :)
  / LInda

  SvaraRadera
 12. Linda, tack det går framåt (eller nedåt rättare sagt:)..), och jag mår prima.

  Det är i det närmaste omöjligt att veta hur det är med maten, jag har tyvärr inte mycket till förtroende för livmedelsindustrin. Heller.

  Det småskaliga, med naturbete och en så bra tillvaro som möjligt för djuren, slås sönder och samman med hjälp av lobbyverksamhet från de stora drakarna där den enda tanken är att få ut mesta möjliga vinst.

  Smått vidrigt faktiskt.
  Kommer ta upp det i min kommande "följetong" om mitt "önskeparti" också.
  Håll ögonen öppna..:)

  SvaraRadera