2010-09-22

Reflektioner efter valet

Expressen skriver "NEJ!" på en löpsedel och trycker i händerna på partiledarna.
På bilden är en valblankett för Sverigedemokraterna, ihopknycklad och slängd i en rännsten..
Aftonbladet kör igång en kampanj där de snor en gammal devis "Rör inte min kompis!" och döper den till "Vi gillar olika"..

Allt detta som en följd av att SD fått framgång i valet.
Men, vad är det som egentligen sker?
Som jag ser det bevittnar vi en ytterst farlig händelse, där media tar på sig rollen som enväldig härskare över demokratin och vägrar just det som Aftonbladet skriver, att gilla olika.
Snacka om dubbelmoral..

Ni som ramlar in här och läser vet säkert om att jag har en otroligt liten tillit till media, och att de är ett verktyg som den verkliga makten.
Media är en äckligt väloljad maskin, som trots en fasad av att verka olika varandra egentligen är till för att tillsammans dupera och desinformera massorna.
Eller se till att vissa saker och sanningar inte når den breda allmänheten..

SD har fått smaka på den smutsiga sidan av det man kallar journalistik.
Självfallet så skall SD granskas, och granskas hårt.
Men, inte ska det väl gälla enbart SD?
Vart är de hårda orden och de tuffa artiklarna om de andra partierna och deras kandidater på hög och låg partinivå??
Jag menar, det finns ju en uppsjö av saker att behandla även om dem:
- Maud Olofssons mycket troliga jävsituation angående vindkraftparken i Piteå.
- Carl Bildt har man "misssat" otroligt mycket om genom åren, eller väldigt snabbt slutat rapportera om. Man kan ju fråga sig om en ivrig förespråkare för krig är rätt snubbe att ha i en regering, särskilt som utrikesminister? Eller varför inte rota ordentligt i Bilderbergsmörjan?
- Lars Ohly har ju egna problem med sin tillhörighet. Kommnist var han, men fick göra avbön. Sådana avböner gäller dock inte för andra som haft extrema åsikter åt motsatt håll. Varför inte?
- Reinfeldt, den mannen tror jag inte blivit grillad en enda gång offentligt om boken Det Sovande Folket.
- Mona Sahlin, kan ju räcka att ställa henne mot väggen angående Bilderberg..
- Jan Björklund, samma som med Mona, Fredrik och Maud.. (hmm, en gemensam nämnare kanske?)..
- LO har sin Wanja, som gick helt fri från allehanda granskningar. Hennes förehavanden inom AMF är glömda och förlåtna.
...osv osv osv..

Så, varför håller man alla andra skyddade men fullständigt smutskastar ett enda parti?

Dessutom så är vad jag kan utläsa väldigt mycket fel i den sk kritik man ger SD, men det kan varje tänkande och läsande människa själva enkelt leta fram.

Vi har ju sett detta fenomen förr.
Obama är väl den senaste gången media ordnade hur folket skulle tycka och tro om något.
Självklart har vi sen 9/11, som kanske var elddopet för media att bevisa sin lydnad och riktiga tillhörighet. Att tillhörigheten inte är att värna och verka för den lilla människan, sanningen och objektiviteten har vi sedan dess fått flera bevis på.

Media har även helt sopat andra saker under mattan, som hur man tvingade igenom FRA-lagen.
Politikerna har heller inte gett sig på varandra, vilket man kan tolka som en tyst överenskommelse för att få en så lugn tillvaro som möjligt och fortsätta hålla valboskapen trygga i sina fållor..

De har gjort att för att bevisa att devisen "syns man inte finns man inte" är korrekt.

Pratar vi inte om det, så finns det inte..

Så otroligt synd att media är med på samma agenda, för det kommer bara vi som folk att förlora massivt på.

/HCA

11 kommentarer:

 1. Bilderberggruppens agenda.
  Otroligt förlösande att läsa din senaste artikel. Frågan är väl om andra också skulle blogga om just detta med media kontra Bilderberg. Kanske rent av SD:s tidning kan skriva om det. Det finns många andra än dem förstås. Vi står oss slätt utan någon form av möjlighet att påverka i media. Det politikerna ägnar sig åt är kvalificerad mobbning. Det trodde jag de stod ovanför. Sedan finns en del plumpa uttalanden som SD kommit med, då tänker jag inte på Åkesson. Ja det kanske finns hos honom också. Men det finns även i andra läger. Sedan är kanske inte alla SD:s åsikter helt "rena" men de har i vart fall rätt att bli behandlade korrekt. Alla partier behöver en utrensning eller uppläxning om hur man beter sig mot sina medmänniskor. Jag önskar nu att dessa s.k. politiker som egentligen inte gör annat än följer Bilderberggruppens agenda ska ta alla ÅSIKTER och debattera dem. Vad har hänt med att lyssna nuförtiden. Det verkar vara en endorfinkick att bara lyssna till sin egen röst istället.

  Eller kan det rent av vara så här att detta är iscensatt av just Bilderberg, för de vet att the underdog får fler röster. Nu har Bilderberg något att spela med om inte de andra marionetterna lyder. Sen har vi Carl Bildt som ser till att "underhuggarna" ska hålla sig till Bilder-burgarnas agenda. Kanske Daniel Estulins granskande av Bilderberggruppen skulle fram i media. Italien vågade, varför inte Sverige.

  Förresten så har jag också börjat med LCHF dieten, det tog bara 2 dagar så gick mitt blodsocker ner, (har diabetes) vikten vet jag inte för jag har ingen våg, så jag får mäta. Hoppas det går bra för dig också. Jag har långt mer att gå ner så jag får nog hålla på resten av livet med tuff diet. Äh tuff och tuff, det är ju för tusan gott också. Men varje gång jag kört dieten så längtar jag efter frukt efter ca 2 månader. Har inte kommit dit ännu.

  Tack för härlig läsning på din blogg.
  Monica

  SvaraRadera
 2. Hej Monica..
  Tack för dina fina ord.

  Visst har SD begåvats med obegåvade personer och/eller citat, likväl som alla andra partier.
  Deras åsikter är, om man läser dem istället för att gå efter rykten e.d., i svenska mått mätt inte pk.
  Knäckfrågan handlar om en sådan simpel sak som antal..
  Med största sannolikhet har alla en övre gräns för hur många invandrare Sverige kan ta emot. Om den är en eller tre miljoner per år eller kanske 300 000 är oväsentligt. Alla som har en gräns, vilket jag är övertygad att alla har (inkl partier och mediadirektörer), är per definition då också rasister och främlingsfientliga.
  SD går emot pk-fåran och anser att det är för mycket redan.
  Det är deras, och deras väljare, fulla rätt att tycka. Att anse att de inte har rätten till detta tyckande är detsamma som att förkasta väldigt mycket i det vi kallar demokrati..

  Tyvärr så kommer din önskan om att politiker skulle debattera alla åsikter inte infrias.
  Styrningen bakom dem är solklar och stenhård. De pratar enbart om det de får order om, och beslutar enligt de direktiv de får. FRA-lagen är enligt mig ett klart bevis för att de helt struntar i folkets väl och ve, liksom deras medverkan i hemliga Bilderbergermöten..

  Det är troligen inte en slump att så många av våra nuvarande politiska toppar har varit med påBB-möten.
  Sahlin, Björklund, Reinfeldt, Olofsson.. Fyra av de sju riksdagspartierna (innan SD kom in) har ledare som varit med på dessamöten, samt Bildt. Finns fler antar jag, men V, MP å KD har inte ännu skickat sina lydlakejer vad jag vet.

  Jag tror att det inte är iscensatt av BB. Mer tror jag att SD fått fler röster än vad man går ut med.
  Tänk om de eg fått runt 12%..
  Då skulle paniken vara total inom de maktk*ta gubbarna å kärringarna som har makten nu. De gör precis allt för att behålla sin makt och inflytande, som vilka narcissister som helst..

  Lycka till med LCHF!!
  Du kommer bli överraskad över hur snabbt du märker olika resultat.Vikten är en sak, att kanske slippa medicinering mot diabete en annan och det allmänna välmåendet en tredej..bland annat :)
  När jag började första gången, 2008, så styartade jag på 122 kg. 8 månader senare var jag på 98..:)
  Jag ser det inte som en diet, utan det är bara att äta normalt. I dagens totala kolhydratträsk som man kallar livsmedel så är det lite tuffare, särskilt när man som jag jobbar ute så mycket och därmed äter ute nästan varje dag..
  Men det går fort att lära sig, och det är inga problem tycker jag.
  Iom att man skippar sockret, så är jag svängd till att tro att risken att drabas av cancer är närmast obefintlig..
  Det jag lärt mig är att cancerceller fullkomligt vräker i sig socker, det är det som är deras allra bästa (och kanske enda) näringskälla. När man inom vården ska lokalsera cancertumörer så injicerar man tydligen en vätska gjord av mest socker. Ngn form av spårämne gör att ,man kan se vart denna vätska tar vägen å samlas upp. Där den gör det, där är cancern som får sig rikligt med krubb..
  Idag hörde jag om en diabetsmedicin som tydligen även hade visat sig ha effekt mot cancer. Medicinen minskade tydligen blodsockret så mycket så cancern inte kunde få sin näring...
  Cancer fanns tydligen inte hos folkslag som inte hade socker i sin kost, mer än det som kom genom bär osv.
  Tänk om det är så enkelt?
  Skulle vara otroligt intressant å se om det finns någon undersökning gällande alla de som har/haft cancer. Åt de en kolhydratrik kost kanske?
  Rykten har gjort gällande att det finns de med cancer som börjat med strikt LCHF, och att cancern därefter fösvunnit. Obs, rykte..

  Men om det är sant, så skulle ju Big Pharma missa miljarder,, många hundra miljoner skulle inte kunna samlas in för forskning...
  Att ekonomi är viktigare än folkets hälsa, ja det har man också bevisat mer än en gång från Big Pharma och dess hejdukar..

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Ah, nu såg jag att du jobbar ju med kommunikation och media, undra på du är så duktig på att skriva, skulle önska du skrev i varenda tidning också. Då hade intresset varit stort. Har du kanske en tidning själv????

  Jag blev en anti-bilderburgarefreak redan 1975, när jag började läsa None Dare Call it Conspiracy av Gary Allen. (Ismernas baksida) på svenska. Han tog upp hela BB problematiken. Redan då sattes ett antal punkter upp som skulle genomföras, då var Kissinger på G ska jag säga. PP gänget skulle jag vilja kalla dem. Psycho-Paths.

  Det var mycket som hände 1975, det var samma år som jag började med Atkinsdieten. Redan då var den kanon, haha. Sedan blev man freak åt andra hållet, vegan sen vegetarian. Jisses vad jag testat på mycket. Jag till och med testade GodEater, då ska man bara andast in energi. Jag gick jämt och var hungrig. Så det var ju inte kul.

  Enda anledningen till att de vill ha in så många invandrare är ju att då får de fler röster, sedan har vi då psykopaternas agenda.

  Du har ju som vanligt helt rätt i att politikerna inte kommer att debattera alla åsikter. Men hoppas kan man ju.

  Jag kan verkligen intyga att denna diet hjälper vid cancer, jag fixade själv det genom bl.a. Atkins och sedan tog jag bort alla mediciner. Ja sen lade jag till lite annat smått och gott, vad som sen är orsaken till att jag fixade det vet jag inte.
  Men helt klart som du skriver är att socker är en stor bov. Jag är själv en sockerfreak, men det går lättare att lägga av när man håller den här livstilen.

  Jag har för mig att brytpunkten är 13% av vad det vara månde så kan man tippa över till annat. I detta fall då röster för SD. Ska de då kollra bort röster kanske?????

  Faktum är att av dessa narcissister som du skrev så är nog Åkesson den mest statsmannamässiga, han attackerade inte andra. Han höll sig lugn, han avvek inte från de andra. Sen har han ju också en stor narcissist som mentor även om Ian är en rolig skit. Han räds inte etablissemanget.

  Ja Big Pharma ja, milda spektakel säger jag bara. Har du lyssnat på John Virapen, han var en chef på läkemedelsbolaget Ely Lilly. Han berättade att ADHD osv är ett påhittat problem, de gjorde till och med falska undersökningar. Sedan mutade han svenska regeringen.
  Men det mest tragiska är dessa läkare som bara sörplar i sig Big Pharmas dynga. Att de inte kvävs. Men det finns väl medicin för det också kan jag tänka mig.

  Ja just det, den diabetesmedicinen som botar cancer, (hm, vi får ju inte säga att något botar cancer eller botar överhuvudtaget) men de får säga att en diabetesmedicin botar. Märkligt, för nu kommer ju fler och fler vilja ha medicinen. Konstigt de inte sa Glucophag, som är en exakt kopia av Metformin, men 10 ggr dyrare.

  Snart ska de väl sätta igång med svininfluensavaccinet igen. Akta dig för den.

  Förresten läste du har små småttingar. Hur klarar du dig från att de inte ska få vaccinationer?
  Har du varit inne på "vaccinationsfaran"?

  Nu ska kärringen sätta sig framför Mind-controlburken och programmeras lite grand.

  Ha det gott.
  Monica

  SvaraRadera
 5. Du skriver om Obama - vilka står bakom honom? Läs:
  Who Runs the Obama White House?

  SvaraRadera
 6. "Det finns ingen Public Opinion - bara Published Opinion"
  Winston Churchill

  SvaraRadera
 7. Lär er mer om Bilderbergna:
  Tuesday, September 21, 2010
  MADELEINE McCANN & CERTAIN FASCISTS

  "In 'Beyond the Dutroux Affair', it was described how a cabal of highest level players, including judges, lawyers, top bankers, prime ministers and aristocrats were involved in child abuse and snuff networks (going right up to Bilderberg and the Nazi Stay-Behind networks).

  SvaraRadera
 8. Monica: Nej, jag har tyvärr ingen egen tidning. Skriver inte i vanligt media heller, men skulle gärna röra om lite där :)

  Att granska BB och liknande "grupperingar" är extremt givande och intressant. Det är som en overklig verklighet öppnar sig, och man kan knappt tro på det man ser eller hör. Särskilt som sk nyvaken blir det omvälvande. Återigen, det är väldigt mycket medias fel att folket hålls undan väldigt mycket viktig information.
  Hur ska man kunna rösta rätt och rättvist om man bara få reda på utvalda sanningar?
  Demokratins absolut största fiende ser vi i media, helt klart..

  Sen kan man debattera om demokrati är det ultimata sättet för ett samhälle att styras, men när vi nu har det så dka banne mig dess regler följas..

  Inget av barnen är vaccinerad för svinis. Det var en kamp, och jag kan förstå att många tveksamma föräldrar föll för det tryck som piskades upp. Återigen, media var den största boven..
  Helst vill jag undvika vaccineringar helt för barnen, får se om det går. De har ju en mor också..

  Otroligt intressant med dina erfarenheter gällande cancer vs kost. Berätta gärna mera..

  oveg: Så sant så sant.. Men fruktansvärt samtidigt.

  Anonym * 2: Se, du håller dig någorlunda till ämnet och spammar inte och har en bra ton. Då får du också synas.. Bra va? Fortsätt så så kanske det ramlar in mer infor från dig..

  SvaraRadera
 9. BB
  Ja Bilderberg, Illuminati, Freemasons osv är oerhört intressant. Har ni kollat in denna

  http://www.youtube.com/watch?v=UN9eiicrm8M

  Det är Daniel Estulin som forskat på BB i många år, som berättar om det senaste från vad de gör just nu. Det han vet vill säga. Han är vid EU Parlamentet och talar om BB. Flera länder skrev om det, men icke Sverige. Vi har mer cencur här än i många andra länder.

  Nu är det ju så att det finns de som styr ovanför BB också, sedan har vi de 13 familjerna, men det finns ytterligare över dem. Sägs det.

  En som jag tycker belyser väldigt mycket är Freeman. Är ni intresserad kan jag skicka sidan.

  Egentligen vet jag inte vad sann demokrati egentligen är, det är i vart fall inte det vi har.

  Så skönt att ni kan hålla ungarna väck från sprutor, jag kämnpar med mitt barnbarn att hålla henne utanför. Med min dotters hjälp, men det är otroligt vilken skuld de lägger på föräldrar.

  Trots att det bara är 27 år sedan min dotter föddes fick jag kämpa för att hon inte skulle ta sprutor, kom inte undan allt, men jag levde rövare för så lite som möjligt, både i USA och här. Till slut hotade de mig.

  Hur sjutton kunde Oleg och Anonym 2kunna skriva under HCA. Skulle jag också vilja göra ju. Jag är en gammal kärring som inte är uppfödd med datorer. Jag gör bara mitt bästa.

  Jag skrev själv ibland under namnet Rebella i en del tidningar. Bara åsikter, men till slut plockade de bort mig. Jag var för rebellisk. Men vad kan man vänta sig av en sådan som mig, som hängde i almarna i Kungsträdgården på 60 talet. haha.

  Ja det här med cancer osv. Min syn på sjukdomar är att man ska akta sig först och främst från att få en diagnos, nej man ska akta sig helt och hållet från sjukhus och läkare. De tror de gör gott, men tyvärr har de blivit duperade. Diagnosen är första faran. För kroppen kan ta hand om saker och ting själv oftast. Om den får tillräckligt med tid och får den hjälpen och blir stöttad som den egentligen ska bli.

  Sedan behöver den lite hjälp kanske av olika saker. Filmen med Rick Simpson är fantastisk. Googla! Det är så mycket som egentligen kan återställa saker och ting, men det första som är viktigast är rent vatten. Helst levande vatten dessutom från naturen. Men vem har den möjligheten, second best, vattenrenare haha. Ja det finns mer som man kan använda sig av. Rätt mat exempelvis. Jag skulle nog kunna skriva en hel bok om det haha.

  Behöver ytterligare råd från er. Hur kan man skicka iväg genom annat än anonym. Det fungerar inte hur jag än gör. Men ska göra ett nytt försök. Håll tummarna.

  Må så gott
  Monica

  SvaraRadera
 10. BB
  Ja Bilderberg, Illuminati, Freemasons osv är oerhört intressant. Har ni kollat in denna

  http://www.youtube.com/watch?v=UN9eiicrm8M

  Det är Daniel Estulin som forskat på BB i många år, som berättar om det senaste från vad de gör just nu. Det han vet vill säga. Han är vid EU Parlamentet och talar om BB. Flera länder skrev om det, men icke Sverige. Vi har mer cencur här än i många andra länder.

  Nu är det ju så att det finns de som styr ovanför BB också, sedan har vi de 13 familjerna, men det finns ytterligare över dem. Sägs det.

  En som jag tycker belyser väldigt mycket är Freeman. Är ni intresserad kan jag skicka sidan.

  Egentligen vet jag inte vad sann demokrati egentligen är, det är i vart fall inte det vi har.

  Så skönt att ni kan hålla ungarna väck från sprutor, jag kämnpar med mitt barnbarn att hålla henne utanför. Med min dotters hjälp, men det är otroligt vilken skuld de lägger på föräldrar.

  Trots att det bara är 27 år sedan min dotter föddes fick jag kämpa för att hon inte skulle ta sprutor, kom inte undan allt, men jag levde rövare för så lite som möjligt, både i USA och här. Till slut hotade de mig.

  Hur sjutton kunde Oleg och Anonym 2kunna skriva under HCA. Skulle jag också vilja göra ju. Jag är en gammal kärring som inte är uppfödd med datorer. Jag gör bara mitt bästa.

  Jag skrev själv ibland under namnet Rebella i en del tidningar. Bara åsikter, men till slut plockade de bort mig. Jag var för rebellisk. Men vad kan man vänta sig av en sådan som mig, som hängde i almarna i Kungsträdgården på 60 talet. haha.

  Ja det här med cancer osv. Min syn på sjukdomar är att man ska akta sig först och främst från att få en diagnos, nej man ska akta sig helt och hållet från sjukhus och läkare. De tror de gör gott, men tyvärr har de blivit duperade. Diagnosen är första faran. För kroppen kan ta hand om saker och ting själv oftast. Om den får tillräckligt med tid och får den hjälpen och blir stöttad som den egentligen ska bli.

  Sedan behöver den lite hjälp kanske av olika saker. Filmen med Rick Simpson är fantastisk. Googla! Det är så mycket som egentligen kan återställa saker och ting, men det första som är viktigast är rent vatten. Helst levande vatten dessutom från naturen. Men vem har den möjligheten, second best, vattenrenare haha. Ja det finns mer som man kan använda sig av. Rätt mat exempelvis. Jag skulle nog kunna skriva en hel bok om det haha.

  Behöver ytterligare råd från er. Hur kan man skicka iväg genom annat än anonym. Det fungerar inte hur jag än gör. Men ska göra ett nytt försök. Håll tummarna.

  Må så gott
  Monica

  SvaraRadera
 11. Det som sägs i de här två länkarna om Obama och Bilderbergna är nog helt okänt för de flesta:
  Who Runs the Obama White House?
  -
  Tuesday, September 21, 2010
  MADELEINE McCANN & CERTAIN FASCISTS


  Varför inte säga något om det på svenska? Svenska val bestämms väl utifrån av dagens hattar och mössor, eller hur!

  SvaraRadera