2010-12-22

Introvideo?

En liten sammanställning av flera händelser, kanske passande som en kort "introduktion" för de som är fast i de officiella sanningslögnerna?

4 kommentarer:

 1. Jag håller med i de slutsatser som videon presenterar, med ett litet men viktigt undantag: Eliten FÖRSÖKER inte uppnå världsherravälde, de HAR det redan. De vill inget hellre än att vi försöker resa oss i en "mot-revolution", det är målet med deras desinformationskampanjer. När de då tydligt ser vilka upprorsmakarna är så kan de enkelt infiltrera, skingra och eliminera dessa.

  Det är därför jag alltid propagerar för kamp på individuell basis. Enskilda starka personer som på lång sikt arbetar för en verkligt fri och fridsam värld. Vi kan bilda nätverk men låt det bli av en intuitiv, osynlig natur. Alla som är ansvarstagande VET instinktivt vad som behöver göras. Vi behöver inte sätta det på pränt så att eliten med lätthet kan sabotera planerna, bjud dem inte på den möjligheten!

  SvaraRadera
 2. Joakim: Håller med dig i att de har makten redan, men inte riktigt total makt.
  Vissa länder håller emot, och lite slarvigt kan man säga att det är de länder som får mest skit i media och från de som det är bestämt att vi ska tycka är de "goda ledarna".
  Jag tror att internet inte blev riktigt som de ville och förutspådde exempelvis. Den kompetens som finns hos den lilla människan underskattades, vilket är lätt att göra för de som är fullständigt övertygade om sin egen oövervinnlighet..

  Att jobba individuellt är jag med på. De trevande försök jag gjort till något mer organiserat har fallit pga svårigheten att få de engagerade att samlas kring ett "arbetssät". Inte så konstigt iom att människan numera är indoktrinerade till att följa en ledare och ledarens order.
  Från dagis till död är det så..

  Dock är vår sista bastion, internet, snart inte det vi är vana vid. Det är redan övervakat, och jag är troligen inte alls anonym för de som sitter och kollar upp oss samhällskritiker..
  Inom en nära framtid, efter en falskflaggsattack av stor mått, kommer man troligen att förbjuda mycket på nätet. Anonym kommer man inte få vara, och det kommer finnas riktlinjer för hemsidor, bloggar osv. Detta har redan varit på tapeten inom EU, troligen som en avkänning av vad folket tycker om det.
  När de bestämmer sig för att hårdreglera nätet, då blir det som med FRA-lagen, Lissabonfördraget eller grundlagsändringarna. Antingen så döljer an det helt, eller så skiter man fullständigt i vad folket vill och tycker.

  SvaraRadera
 3. En hårdreglering av Internet kan bli väckarklockan som äntligen får den slumrande pöbeln att vakna upp och inse situationen. Man får stillsamt hoppas att elitens planer på en falskflaggsattack à la Internet "backfires" (baktänder)mot dem själva. Friheten att kommunicera och röra sig på Internet är en öm tå för många, eliten får ta sig i akt om de framhärdar i sina planer.

  SvaraRadera
 4. Att "eliten" har oss i ett grepp det är ett som är säkert, men kanske man inte ska säga "oss" det finns de som är strängade lite annorlunda, de har kanske något litet uns av möjlighet till att nå högre dimensioner. Där eliten ännu inte kan ta sig. Betoning på, ännu. För de som nu innehar en själ kommer ju dit ändå.

  Men det finns andra hinder för oss. Det som styr eliten. De har större kontroll över planeten. Så hur handhar då den individ som har planeten som kropp. Vi är ju av mindre format än den individen. Visserligen kan vi gå upp i högre dimensioner och då blir vi "större, mer" det är snarare "det" vi ska komma i kontakt med.

  Så jag håller med föregående talare båda två.

  Vi har ändå kunnat hålla oss i förbindelse med varandra rent telepatiskt förr i tiden, kanske vi ska träna upp oss på det. Visserligen svårare nu än tidigare för det är hinder i vägen. MEN det går.

  Det som skrämmer mig numera är att så otroligt många människor måste ha ledare för att kunna ta sig för något överhuvudtaget. Det styrs av det emotionella systemet, för om vi inte har det så kan vi inte avgöra hur andra känner det. Rätt eller fel osv.

  När ska människorna se att de är ledaren, de är så väldigt mycket och ta tillbaka kraften.

  Sedan har vi alla konstiga nyheter som kommer ut. Mycket som man inte får att gå ihop där. Jag kan titta på TV ibland på nyheterna, det enda jag blir är förbannad. Stänger av för att inte kolla på en vecka igen.

  Det viktiga är att inte följa elitens agenda att göra revolution, det spelar dem i händerna.

  Så nu på julaftonsmorgon ska jag försöka hålla mig stark och möta andra starka så att inget skit slipper igenom haha. Ha en riktigt skön jul och njut i fulla drag.

  Önskar er det bästa av det bästa.

  SvaraRadera