2010-12-15

..å så var det dags igen..

"Den fruktade svininfluensan har återvänt till Europa.
I Storbritannien blev tvåbarnsmamman Kay Burdett, 32, vinterns tionde dödsoffer.
Även i Sverige har smittan börjat spridas igen.
Årets comeback har överraskat smittskyddsläkare i både Sverige och Europa. I Sverige är det den vanligaste influensatypen just nu, stick i stäv med experternas teorier."

Vargen kommer, vargen kommer!!!

Nå, hur många spaltkilometer ska media kasta ut på denna hysteri igen nu då?
Har vi sådan rackarns himla tur så Sverige har ett nytt, jättebraigt avtal med ett omtänksamt, humant och empatiskt läkemedelsföretag så vi NU kan få våra sprutor så vi kan skydda oss mot denna hemska farsot?? (lite ironi i det sista stycket..:)...)

Eftersom det i Sverige var enorma 4 miljoner som vaccinerade sig senast, så ska vi ha ett jättebra skydd nu i och med det.
Ändå har två personer vårdats på sjukhus här hittills, enligt artikeln..
Hmm, hur var det förra året, när någon blev inlagd på sjukhus för denna flunsa?
Krigsrubriker, domedagsstämning och slutet för oss alla..

Tänk så snabbt förra årets gigantiska hysteri har förvandlats till en notis.
Ändå går folk på allt som skrivs i media idag, och är villiga att numera låta sig få mindre frihet och kontroll så dåd som det som skedde i Stockholm blir färre/uteblir.
Tror folk verkligen att de verkliga banditerna använder sig utav de kanaler som de vet är avlyssnade? Tror de att de skickar mejl och sms med alla sina planer, och har kontakt sinsemellan med de digitala vägarna som är under ständig avlyssning?

Ja, tydligen är de så dumma.
Ungefär som att ett rattfyllo skulle åka på den väg där han vet att det att det är fyra poliskontroller, och tro att han skulle med lätthet komma undan. Jag tror dock att det fyllot skulle åka på mindre vägar, där kontroller är extremt ovanliga och att det är få som ens åker på de vägarna. Men det är ju jag det...

5 kommentarer:

 1. Hur kan SVT visa dokumentären om bieffekterna av vaccinet och nästa dag skriva om att, nu kommer svininfluensan med rappakalja som tillägg?

  I inlägget på TV sa de att 6 miljoner människor fått sprutan. Men var det ens så mycket de köpte in, eller var det med den andra flunsan när de köpte in Tamiflu som de fick upp mängden så mycket?

  När det gäller pengar så bryr sig inte dessa människor med avsaknad av all medmänsklighet inte så mycket om det går åt lite folk här och där. De bryr sig bara om paragrafer. Hur ligger det till med Bäst före datum?

  Jag är tokförbannad på deras lögner. Har de ens satt sig ner och gjort research om de olika ämnena i vaccinationerna? Köper de exempelvis en bil som man bara slängt in skrot i, de öppnar väl för tusan bildörren för att se hur innanmätet ser ut?

  Hahaha, ser du är minst lika förbannad som dig vad gäller detta.

  Jag vet alltför många som fått enorma biverkningar. Senast en relativt nybliven mamma, som igen är gravid, hon är enormt sjuk och tror inte hon ska klara sig efter graviditeten. I det läget säger miffot till barnmorska att hon ska ta en ny spruta. Som tur är gör hon inte det, inte för att hon är rädd för innehållet utan för hon är så spruträdd.

  Det skrämmer mig hur flata svenskar är. Sedan är det en annan sak, när man tar reda på lite statistik, så upptäcker man att de flesta som INTE tagit sprutan det är invandrare. De är alltså smartare än oss.

  Det var krut i artikeln, TACK!!!

  SvaraRadera
 2. SVT är enbart en kanal som rapar upp vad "de" stoppar i dom. Eget tänkande och riktigt journalistiskt arbete är sällsynt, även om Josefsson & Co säkert försöker. Men man undrar hur många feta scoop de fått lägga på hyllan, och istället jaga McDonalds för hur deras restauranger städas?
  Sverige skulle köpa 18 miljoner doser á 7 euro/st, och förband sig att köpa minst hälften. Dessutom skulle Sverige vara med och ta del av kostnaden för utvecklingen av Pandemrix, och GSK (GlaxoSmithKline) hade till detta ingen tidsbestämd ram som de skulle leverera vaccinet inom. Å en massa annat anmärkningsvärda detaljer..

  GSK å de andra inom Big Pharma skulle tjäna mindre pengar om vi var friskare = Mindre värde på aktierna = Argare aktieägare = Motsatsen till vad man vill ha för efffekt. Kan man lösa det genom att folk enbart kan hålla sig friska med hjälp av mediciner så är lyckan gjord, bota symptomen istället för orsaken. Diabetes är väl det klockrena exemplet för denna strategi.
  Bäst före datum var väl ett år efter det tillverkades om jag minns rätt??

  Självklart har de vetskap om vad de trycker i en spruta, men de går enbart på officiella resultat av undersökningar. Dessa undersökningar är ofta gjorda av bolagen själva, med hjälp av deras pengar eller gjorda av personer med starka band till bolagen. Se bara tex på den expertgrupp som WHO hade till "hjälp" om pandemin, där det visade sig att flertalet var även anställda av de som håvade in miljarder på vacciner.. Då är det upp till var å en å tro på resultaten..
  Men att mer eller mindre blunda för skvalen, det borde vara ett brott.

  Förbannad.. Jo, minst sagt :)

  Din gravida vän bör tänka efter ordentligt ang vacciner och allt annat som hon sas får i sig.
  Man varnar och förmanar om rökning och sprit under graviditet för att det kan få konsekvenserför barnet, men anser det vara helt ok att fostret utsätt för den dos som en vuxen får i vaccinet? En dos som man anser ska vara halva för barn? Ett vaccin som barn under sex månader först inte skulle få maa osäkerheten?
  Jag fattar inte hur de tänker här, men konsekvent är det inte iaf.
  Ungefär som de dårskallar som jämför kvicksilverhalten i vaccinet med att äta två fiskar.
  Ingen har dock tagit upp min utmaning att INJICERA två fiskar. Fattar inte varför ;)

  Invandrare tog ofta inte sprutan eftersom det fanns rester av ämnen från gris, om jag minns rätt.
  Samam orsak till att de ofta inte köper smågodis, där gelatinet kan komma från gris.
  Att svenskarna måste vara världens mest lättledda folk retar mig en aning faktiskt.
  Dags å ändra på det tycker jag..

  Tack själv..:)
  (psst, flestaanvingg i inlägget är rättat ;)..)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Jag blev förbannad när jag kom hem från min 1 års resa varav 11 månader var i Indien och 1 månad i Nepal. Jag och en polare tog oss in precis när denna hysteri lyste i hela världens hörn. Jag ska försöka hålla mig kort (ibland svårt). I Indien kostade sprutan 5,500 - 7,200 rupies, vilket motsvarar en svensk summa på dryga 1-1200kr. Stora affischer (nu ångrar jag att jag inte fotade dom) sattes upp på pelare på motorvägarna och mer där till. Hysterin var lös.

  Vi drog till Nepal, 4 dagar med tåg buss rikshaw and what not, men vi kom fram. Vi möts av människor i mask och undrar va i hela friden det är som pågår. När vi ska fixa visum får vi skriva på ett godkännande att vi tagit del av att svininfluensan sprids och det är stor chans att bli smittad här. Fine tänkte vi, man lever en gång och vi kunde lika gärna ha dött på vägen till nepal så lets get inside.

  Väl i Nepal var det många som hade fått ut munskydd å dylikt, vi va nog ett par av dom få som inte bar något...och varför skulle vi? Nu snackar jag om fattiga cyckel rikshaws till rikemans barn, alla med mask, värsta hysterin, hjälp hjälp. Efter 3 veckor fick vi reda på vad som egentligen händer i Nepal. Detta efter att jag följt dödsantalet på svininfluensan väldigt noga.

  En epedimi hade brytit loss där, folk dog av kolera, man sket och sket tills man dog. Något vi i västvärlden vet är relativt lätt att bota. Hittils låg dödsiffrorna med höghus högre än vad det hade gjort för svininfluensan. Jag tror globalt hade runt 700-1200 dött av "influensan" medans man i Nepal var uppe på siffror som 4-5000 bara på någon vecka! Det enda man fick i nyheterna var en notis. Märkligt....

  Jag kommer hem till ljuva Sverige för att få höra att mor min har tagit sprutan. Jag blir helt vansinig när jag får höra att hon nästan höll på att dö, jag överdriver sällan. Efter några dagar när hon hade tagit sprutan så fick hon andnings svårigheter. Hon krampade ihop på golvet och hade det inte varit för en av våra kompisar som kunde komma och hjälpa henne, hade hon högst troligen inte varit vid liv. Vem är då min mor? Hon tränar regelbundet 3-4 dagar i veckan, äter bra men förvisso röker.

  Hon hade en kraftig bula strax under där dom gav henne sprutan, den hade tillkommit med kalaset. Det här är bara en av de många jag känner som har upplevt samma symptom och för vad ? För att några "fjuttiga flugor" i vårt GLOBALA samhälle hade dött av något så mystiskt som svinfluensan. Tacka massmedian och dom globala härskarna, fina pengar fick dom iaf...

  SvaraRadera
 5. FoS: Tack för din berättelse!

  Kollade lite snabbt om detta med Nepal och kolera, och det verkade som att det även var nepalesiska FN-soldater som tog med sig det till Haiti.
  Enligt media alltså..

  En målande berättelse över hur hysterin var grotesk, och vad som fick stå tillbaka.
  Att "biverkningarna" mörkats kraftigt är det inga tvivel kring, särskilt när man gör en form av "granskning" gällande barn som fått nrakolepsi efter sprutan.
  Visst är det jobbigt för dem, men det finns betydligt värre fall, som dessutom är fler.
  Missfall och dödsfall exempelvis. Fast använder man den logik som man gör officiellt, så blir det närmast noll fall:
  - Avliden/missfall eller annan hemsk effekt sas för en som är smittad med svininfluensan, gör automatiskt att man säger/antar att det är just influensan som är boven..
  - Plötsliga dödsfall/missfall eller andra "komplikationer" i nära samband med vaccination, får förklaringen att det är typ "det allmänna sjukdomsläget" hos personen som ligger bakom eller att det "enbart är tillfälligheter" att det skedde i samband med besprutning.

  Man väljer att se fullständigt olika på de olika fallen sas, och det går tydligen de flesta förbi.
  Man borde, för att vara rättvis, använda samma måttstock och tankesätt för både smittade och vaccinerade, men det går inte eftersom Big Pharma tom avtalat till sig att få total kontroll över allt, inkl vad som ska vara officiellt från biverkningsrapporterna!
  Det är att verkligen måna om befolkningen..not!

  SvaraRadera