2010-12-27

Landet Lydlakej

Rick Falkvinge (PP) har skrivit ett inlägg som varje svensk borde läsa.
Det handlar om hur Sverige styrs av annat land och dess mäktiga branschorganisationer.

Några korta utdrag:
"Kortfattat: varenda lag, varenda utredning som varit fientlig mot nätet, ungdomar och medborgarrätter här i Sverige de senaste åren har varit beställningsjobb av USAs regering och amerikanskt näringsliv. Vi anade att det var så, men hade trott att det kanske kommit lite härifrån och lite därifrån. Det var fel. Det var koordinerat och den svenska regeringen hade fått en checklista att bocka av, och beskrivs i diplomattelegrammen som “mycket samarbetsvillig” och “är helt med på noterna”."

"Jakten på vanliga Svensson som delar musik och film med varandra har legat bakom den största nedmonteringen av medborgarrätter i modern tid, och amerikanska intressen har legat bakom allting."

Ett litet utdrag ur ett av dokumenten som Rick hänvisar till:
"Only by taking these actions -- and by overseeing and promoting the discussions between rights holders and ISPs and by demanding a result which will involve ISPs in responsible behavior in the P2P environment -- can the Swedish government reverse the climate of lawlessness that has taken over the country in this area. Such actions will be unpopular among some segments of the citizenry but this is the only way to restore the rule of law that has been so undermined to date in Sweden."

Christian Engström uppmärksammar även detta:
"Nu behöver vi inte undra längre. Telegrammet från amerikanska ambassaden bekräftar att det var precis som vi sa, och att vi inte var ute och cyklade när vi påstod att regeringen och statsförvaltningen dansar direkt efter USA’s pipa när det gäller övervakning och jakten på fildelare. Vi kan ta av oss foliehatten, och slänga bort den permanent. Vi var inte konspirationspsykotiker."

Att Sverige, eller mer rätt dess ledare, är håglösa lydlakejer är vi många som insett sedan länge.
Grejen är att detta även verkar gälla media, då detta är saker som inte kommit fram i deras så kallade "Wikileaks-bevakning"...

Sen kan man verkligen fråga sig om hur mycket vårt land är styrda av andra intressen.
Detta som Falkvinge med flera uppmärksammar är jag rädd för enbart visar på den berömda toppen av isberget.

Hur länge ska vi tolerera att vi alla säljs ut?
Är vår egen identitet och frihet mindre värd än att smörja feta branscher så de kan göra ännu fetare vinster?
Är det ok att vi styrs av intressen vars önskemål så totalt inkräktar på din och min integritet?
Vore inte våra ledares uppgift att skydda oss från detta, inte främja och så blint gå deras ärenden?

6 kommentarer:

 1. Det här ämnet legat länge och pyrt inom mig, i ganska många år faktiskt för att Sverige säljs ut, har gjorts länge. Sverige är en lydstat, till eliten. Men så är även andra länder, vissa kanske försöker vara uppnosiga och dra ut på det, men si det gör inte vår nuvarande regering eller den förra eller förrförra, för det här har pågått i så många år.

  Men några värre nickedockor som nu får vi nog leta efter. Sedan har vi dessa journalister som sägs vara stolta journalister som skriver s.k, sanning, pyttsan, de vet ju inte ens hur man tar reda på sanningen, såvida det inte är så här att de kan eller vi kan inte ens få reda på den.

  Vi kanske, jag menar nu hela mänskligheten är så styrd att vi tror vi vet och kan en massa. Tror dessvärre att det finns de som styr oss som marionetter.

  Hur långt gången är vår polisiära stat? Hur långt vågar var och en av oss gå? Hur stark integritet har vi, om vi ens har någon?

  Bara en sådan sak som att ha ändrat i vår grundlag och vi inte ens höjer på ögonbrynet, ja vad tusan gör vi då åt resten.

  Det som egentligen pågår är nog så ruggit så vi skyggar för att få veta allt. Kanske vi ändå ska titta på hur vi själva skulle vilja leva.

  Sedan har vi ju alla lagar, det finns väl ingen på justitieministerposten som skrivit så många lagar som Thomas Bodström. Fick han också en checklista och bara satt och översatte lagarna och skickade in dem, resten av tiden spelade han fotboll eller skriver deckare.

  Vad blev det av resultatet av att människor plockade ut sina pengar? Någon som vet???

  Det är ju oftast så att folket agerar ut den energi som ledningen har. Vilken ledning? Vilka är de?
  Känslolösa/känslokalla, avtrubbade, passiva, manipulerande, herregud, detta är ju psykopater.......
  Ja jag är arg......

  SvaraRadera
 2. Monica: Visst är vi styrda. Har skrivit om det förr, om hur vi från dagis till pensioneringen blir styrda och ledda.
  Kort om det:
  Det man får lära sig från späd dagisålder är att man alltid ska följa "ledaren", i detta fallet dagisfröken.
  Gör som ledaren säger, annars väntar "bestraffning". Ledaren bestämmer och har alltid rätt..
  Skolan följer därefter, då det är samma strategi även där.
  Ledarna, i än så länge lärare, lär sällan ut något. Jo, om man ser på dagens system som lärande iofs, men jag ser det som ett kopierande samhälle.
  Man får lära sig det som lärarna redan kopierat in, från material som är sas godkänt (läroplaner mm) och från andra lärare som i sin tur även de enbart har kopierat sin sk kunskap..
  Efter dagis och skoltiden, kanske 20 år, så är man en duktigt indoktrinerad själ. Då väntar arbetslivet, med samma struktur även där.

  Ledaren, chefen, styr över vad, när och hur du ska göra saker och ting. För de allra flesta är detta naturligt, eftersom så har det varit hela tiden..
  I samhället har vi andra ledare, politikerna. De har fått allt serverat mer eller mindre, och behöver bara få epitetet "ledare" klistrat på sig så följer folket efter som en tomt gloende skock, för de kan inget annat..

  Detta gör att man inte heller vill vara kritisk, eftersom kritiker under hela livet hittills setts som annorlunda och störande då de inte följt med strömmen.
  I dagis så blir de arn som inte just då vill gå in eller ut å leka övertalade att det ska man göra för "alla de andra barnen gör det nu" ungefär.
  I skolan skall alla gå på led till maten, kliv inte utan för då är du olydig.
  exemplen är många om hur samhället frenetiskt gör sitt yttersta för att behålla alla i samma fåra, samma lättleddafåra...

  Att vi som en frukt av detta, eller om frukten är orsaken, får ledare som är totalt hänsynslösa, empatilösa och fullblodsnarcissister är väl inte så konstigt, eftersom ett folk som gör allt du säger i princip bara för att du är en ledare, är en totalvåt dröm för dessa..

  Vi får inte de ledare vi behöver, utan de vi förtjänar.
  Därför är det så viktigt att var och en av oss som sett bakom fasaden som visas upp, tar och skakar liv i de omring oss. En i taget, väck dom.
  Sen skall de i sin tur väcka en, som i sin tur väcker en..

  Till slut kanske det komemr fram ledare som förtjänar att vara ledare, ifall vi ens behöver den typen av ledare.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Hurru trabarnsfarsa... hur gör du med dina egna barn? Det är när de är så små som de är som mest sårbara och bara sörplar in allt. De har ju knappt blivit avvänjda modersmjölken utan de fortsättar sörpla.

  Har vi ens tillgång till de redskap vi skulle behöva för att förändra och öppna medvetandet på människor?

  Fast på en punkt kan jag inte hålla med dig.
  Vi får de ledare vi förtjänar.
  Agerar vi inte bara ut Moder Jords energi tro? Vi gör en story av energin, MEN vi har tappat vår skaparförmåga.

  Nu är ju jag så pass gammal att jag kommer ihåg när jag var barn och vi inte hade så mycket leksaker, hur vi hela tiden skapade leksaker av pinnar, stenar, potatisar osv osv. Vi kanske måste lära oss att bli kreativa igen, eller lära våra barn det snarare.

  Håller de kanske på och skapar upp en ny mänsklighet. Men det görs ju redan med piller och chippen.

  Men vad skulle hända om vi gick med på allt, men höjde oss själva till en annan dimension, det är ju bara kroppen och mindet de kan göra något åt. Då blir det en planet med robotar. Hur kul är det att komma till, det är väl inte ett roligt spel.

  Sen har ju tanken slagit mig att vi som ser spelet, (om vi nu gör det) vi kanske ska fokusera på högre dimensioner och strunta i allt här. Vad händer med energin då? Är vi tillräckligt många för att göra en förändring. Var finns de stora tankarna och tänkarna idag?

  Antagligen sätter de upp "vi" och "dem" så ska vi förgöra oss själva så kan de ta över planeten och rädda den från cancern.

  Så om Moder Jord har den här energin, hur sårad är hon inte då? Vi blir påverkade utifrån hela tiden, Moder Jord av solsystemet, galaxen, alla galaxer och Universum. Kan vi hoppa till ett annat timeline kanske?

  Nej vi behöver nog ingen ledare, vi är redan skapare. haha Fast vi behöver nog en finjustering. haha

  Det här blev en salig blandning.....

  SvaraRadera
 5. Sven Anér: Palmemordet
  Min senaste bok, Affären Anti Avsan, placerar dåvarande piketpolisen, nuvarande rådmannen och moderate riksdagsledamoten Anti Avsan vid Dekorima minuterna innan statsminister Olof Palme mördas i hörnet av Sveavägen och Tunnelgatan i Stockholm den 28 februari 1986.
  -
  Hur ska vi förstå? Vi måste sätta in Palmeordet i historien. De två världskrigen. Franska och ryska revolutionen. Det kalla kriget - 911 och dansen kring guldkalven.
  -
  Vilka skapar din bild av världen? Vilka ger dig beskrivningarna/"förståelsen"? värderingarna/känslorna? Vilka skapar dina glasögon? Vilka får ditt hjärta att klappa för visst?
  CFR Media Control - Councile on Foreign Relations
  -
  Därför mördades Olof Palme. Den stora frågan är inte vem som mördade Sveriges statsminister Olof Palme den 28:e februari 1986, utan varför.
  -
  De handlar om hjärn- och hjärttvätt - för pengarnas skull - för BIS - Bank for International Settlements
  -
  Banking with hitler
  Första världskriget?
  Oil and the origins of the ‘War to make the world safe for Democracy’
  -
  Vad får oss att förstå kommunism och sionism?
  Moses (Moshe) Hess (June 21, 1812 – April 6, 1875) was a Jewish philosopher and one of the founders of socialism and Zionism.
  -
  Vad får oss att förstå andra världskriget?
  the real history of the last century is not what you have been fed! read his books! "wall street and the bolchevik revolution" "wall street and the rise of hitler" to begin with
  -
  Vad får oss att förstå tredje världskriget som 911 startade?
  Solving_9-11_-_The_Deception_That_Changed_The_World.pdf
  -
  Shlomo Sand professor i historia i Israel har tagit reda på att judarna på Jesu tid nu är dagens Palestinier och att dagens judar är Ashkenazer = Khazarer(Georgier) eller Sepharder = Berber:
  Google - Shlomo Sand
  -
  Sven Anér pekar ut Hans-Gunnar Axberger som den som dolde Palmeordet.
  Googla Hans-Gunnar Axberger och hitta:
  Radio Islam har länge haft sin spotlight på fackpampen och landshövdingen Sigvard Marjasin sedan hans agerande i samband med Erik Pensers härjningar med PK-banken. Sedan i höstas har Marjasins namn åter aktualiserats när han tillträdde som ordförande för Palmekommissionen.
  Det är föga förvånande att han i sin kommission har två andra kända sionistiska aktivister, judarna Helle Klein och Hans-Gunnar Axberger.
  Axberger tillhör kretsen kring judarna Göran Rosenberg, Maciej Zaremba och "årets sionistiska kvinna", Agneta Pleijel. Han har haft den höga posten som Pressombudsman (PO) 1990-92 och deltog häromåret i judarnas kampanjer mot Radio Islam och där Axberger var påtänkt som "expertvittne" för sionistsidan i en rättegång som till deras förtret ej blev av.

  Knappast kommer några sionistiska spår i mordgåtan Olof Palme att uppföljas av dessa detektiver, det är då ett som är säkert.

  Palmemordet är en del av historien!!!

  SvaraRadera
 6. Ang Landet Lydlakej så hoppas jag inte du tröttnat på att ändå skriva om sådant du har inom dig. Det finns dock en kritisk massa och om vi hjälps åt kan vi nå den. Att det finns en massa nötter i Landet Lydlakej, ja det är ett som är säkert. Men ju mer du skriver desto färre nötter blir det i nötpåsen.

  Jag saknar verkligen dina inlägg. Hoppas du är frisk och har det lugnt och skönt. Sen hoppas jag det går bra på LCHF. För mig går det långsamt, men skam den som ger sig, har varit på en platå länge nu. 15 kg på 3 månader är jag trött på nu. Sen kanske det tagit fart om man orkat vara ute i skogen (som är lite läskigt) på skidor och gått på tur.

  Ligger du kanske i startgroparna att starta en tidning, säg till i så fall. Ha det gott.

  SvaraRadera