2011-02-02

Aftonbladet svamlar och förvränger. Igen..

Aaargh...!!
Blir så förbannat trött på Aftonbladet och dess inkompetenta så kallade journalistik!
Artikeln "2010 - Ett katastrofår" (eller "skräckår" som det heter sen vid själva artikeln) har underrubriken:
”Kan finnas en koppling till klimatförändringarna”..

Sen radar man upp några saker som skett:
Jordskalvet på Haiti. Jordskalvet i Chile. Jordskalvet i Kina. Bränderna i Ryssland. Översvämning i Pakistan. Australien drunknar(?)...
Längre ner i artikeln så kan man sedan läsa:
"När det gäller jordskalv och vulkanutbrott finns ingen mänsklig påverkan.
– Det går inte att förklara varför vissa år är värre än andra, säger seismologen Reynir Bödvarsson vid Uppsala universitet."

Så varför i glödheta h-e har man bild från bl.a. Haiti tillsammans med en massa info om dessa katastrofer till den underrubriken???
Grrr!!!

Man skriver också att:
"2010 var ett rekordår för antalet katastrofer."
...för att lite längre ner få fram:
"Förra året skedde 950 världen över, nära nog 200 fler än ett genomsnittligt år. Näst flest sedan statistiken började föras på allvar 1980."
Grrrrr!! I vilket j-a sammanhang är det då ett rekordår?? Är det ett rekord att vara t.ex. två i Sverige på 400 meter löpning??
Inte värst sedan 1980, och att bara gå 30 år tillbaka i tiden är väääldigt fjuttigt i sammanhanget!
Man kan även läsa:
"2010 var det näst varmaste året sedan mätningarna startade för 150 år sedan."
Men har man minnet med sig, som jag i detta fallet, så kan man i en annan artikel i samma nätblaska från bara några dagar sedan läsa att:
"Men globalt blev 2010 det varmaste året sedan 1880, enligt NAOO, USA:s motsvarighet till SMHI"
??????????

Ärligt talat, jag vet banne mig inte om jag ska hångarva eller börja darra på läppen..
Det finns fortfarande folk som tror på det de läser i denna dingding-blaska å andra i samma schanger, och det är bara att beklaga dem..

I kommentarerna finner jag denna intressanta (som jag inte faktakollat) text från skribenten "Wood.veryimportant":
"Människan orsakar inte jordens uppvärmning. Detta sker på solen och alla planeter i solsystemet samtidigt. Solens aktivitet har ökat rejält. Framför allt de senaste 30 åren. Senast den var lika aktiv var för 8000 år sen. Merkurius har ett större magnetfält. Venus har en 2500% ökning av aktivt syre i atmosfären. Mars har fått moln och ozonlager. Dessutom smälter polarisarna, men det finns inga långtradare på Mars vad jag vet? Jupiter har blivit varmare och lider av extrema åskoväder som sträcker sig flera 100 kilometer upp. Saturnus ringar är 1000% tätare och från Saturnus mitt har man upptäckt massiva röntgenstrålar som som inte funnits tidigare. Uranus var 1986 en väldigt stilla och formlös planet men har nu flertalet massiva stormar som pågår. Neptunus är 40% ljusare på nära-infraröda mätningar. Pluto som rör sig bort från solen har ändå en 300% ökning på det atmosfäriska trycket. Vi snackar STORA förändringar! Dessutom händer mycket annat på jorden som aldrig kan förknippas med koldioxiden. T.ex. det faktum att det blivit märkbart varmare på botten av hela Stilla Havet. Här säger mainstreamforskarna: solstrålarna värmer havsytan och sen sjunker de varma partiklarna ner till botten. Yeah right, vad hände med VÄRME STIGER? Det var det första jag lärde mig i skolan i alla fall. Orsaken till alla dessa förändringar kommer från Vintergatans centrum och beror på starka frekvenser/energier som sänds ut från det svarta hål som finns i mitten av nästan varje galax. Det är helt naturligt och har skett tidigare. Detta är enbart en positiv förändring, var aldrig rädd. All fakta finns där ute. Det är bara att söka! För er som pratar om att vi går mot en istid, ja det är inte omöjligt. Det beror på vad som händer med solen år 2012-2013. Det vi vet nu är att solen år 2009 gick in i solcykel 24 då den är mycket svagare än på länge. Därför har vi så kalla vintrar nu. Mycket tyder på att 2011-2012 blir likadant, men mot slutet av 2012 så får vi se helt enkelt. Var nyfiken och följ Intuitionen! sök på "Interplanetary Climate Change" på YouTube så får ni se!"

1 kommentar:

 1. Oj nu ryker det från alla ändar på dig tror jag. hehe. Heja dig.

  Jag orkar snart inte bli arg en gång på media. De ljuger och förvränger, men vad värre är att de är så förbannat bekväma och bara skriver och läser upp texten de får framför sig, ungefär som promterpresidenten.

  Det som imponerar på mig är att du kommer ju ihåg tidigare artiklar och att de säger emot sig själva.

  Ska bli intressant att se vad Joakim skriver om denna Climate Change sen också.

  Jag har suttit och pratat med flera människor om dels media och dels de dola agendorna idag. Av 10 stycken var det 1 som höll fullständigt med, de flesta skyggade för informationen.

  Sedan har vi ju det här med katastrofer, var lägger de in HAARP baserade katastrofer någonstans. Ingår de i naturliga katastrofer?
  En sak vet vi i alla fall, den fysiska världen är förgänglig.

  SvaraRadera