2011-02-21

Oljeläckan, minns du den??

Jesse Ventura går loss gällande oljeläckan utanför USA, och presenterar en hel del information som jag i alla fall inte visste om..
Även detta luktar Big Business, lättstyrda politiker och att den lilla människan återigen bara är slavliknande förbrukningsvaror:I filmen så är en av effekterna av läckan att golfströmmen, om inte helt stannat av, så i alla fall drastiskt minskat.
Det man i ett sådant scenario skulle få är att vi här uppe i norr skulle få ett mycket kallare väder (klimat i ett längre perspektiv). Att Golfströmmen minskat kan man se på bl.a. denna sidan.

Nu är vi mitt i en vinter som varit ovanligt kall, ovanligt lång samt ovanligt snörik. Inte bara i lilla Sverige, utan även de brittiska öarna har haft det tufft.

Men ska vi fråga de som kramar officiella förklaringar och teorier som om de vore de skönaste av älskarinnor, så är detta väder istället effekten av att vi ger ifrån oss koldioxid..
Ni vet samma krambjörnar som först varnade för en ny istid, sen skrek om global uppvärmning och nu har helgarderat sig (troligen pga att deras tro hittills inte gett eko i verkligheten) med att prata om klimatförändringar..

Eftersom media helt slutat med att rapportera om läckan, så har den även flutit bort i massans medvetande i utbyte mot mycket viktigare saker som superlarviga melodifestivaler och B-kändistäta dansalossprogram.
Allt är som det ska vara med andra ord, om du ser på det med samma glasögon som våra sk ledare har.

Det är som vanligt upp till var och en att dra sina egna slutsatser..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar