2011-02-11

Återtåg på Facebook..

Så, med risk för att återigen bli utkastad så har jag fixat ett nytt konto på Facebook..

Sök reda på mig, är "Hca Severkligheten" numera, så blir vi vänner igen eller nya vänner helt å hållet :)

2 kommentarer:

 1. Din blogg ligger bland mina dagliga länkar. Jag är här varje dag och hoppas på ett intressant inlägg. And I like it. Men att du har ett konto på FB är lite utan en oxymoron, så därför säger jag:
  Våga vägra facebook!

  Facebook är inget annat en ett enormt frivilligt register för kartläggning av människor. Media hjälper till och 'tvingar' folk att vara med i fb med sina Like-knappar och logga in med ditt facebook-konto etc.

  Se Verkligheten! Facebook ÄR big brother!

  /Mårten

  SvaraRadera
 2. Mårten: Tack, alltid roligt att det man skriver är uppskattat :).

  Jag är fullständigt medveten om allt det du skriver, och hade med en del av det i föregående inlägg om att de kastade ut mig.
  Det tog lång tid innan jag gick med, och då främst för att kolla in "fienden", ungefär på samma sätt/orsak som jag är med och kommenterar i MSM eller öht läser det de skriver.

  Likväl som Google, Hotmail, Messengerk, Youtube osv osv är förgreningar av ett gigantiskt "kartläggningsprojekt" så är FB det också.

  Det är svårt att känna fienden som sagt om man inte "frotterar" sig med dom så mycket det går..
  Man ser på FB att det är styrt, för där som inom MSM så kan man censureras eller plockas bort om man har med känslig info.
  Det jag märker är det de är mest skitnödiga över är detta med hur pengar blir till av ingenting.
  Flera bloggar har fösvunnit som haft det som huvudsyfte.

  Så även om det kan verka som en självmotsägelse, så är det med full vetskap om det som jag är med.
  Det är väldigt många som använder sig av FB och andra liknande kanaler för att komma fram med sina budskap utanför PK-fåran, och jag tror att de flesta är medvetna om vad det innebär i kartläggningen.

  Jag skulle vilja gå ännu längre och faktiskt säga att HELA internet är Big Brother, med flaggskeppet Google främst som sparar mer än vi vet och vad de säger. För "dem" så är internet det allra största hotet mot deras kontroll och "fullkomlighet", så vinsten de har måste därmed vara högre än det de förlorar...

  SvaraRadera