2011-02-24

vaken.se hackad!

vaken.se är för närvarande hackad av någon/några som kallar sig för GHoST61.. !!
Texten sägs vara på turkiska, och översätter man med Google så blir det:
"Om du är alltid glada i livet, om jag stannar jag fick bygga sin dröm?"
"Placering av Trabzon oss alla!"


Den texten säger mig inget i alla fall..
Trabzon är både en stad och provins i Turkiet.

Om det är någon fara angående virus eller liknande att besöka vaken.se vet jag inte.
Får väl se hur min burk mår sen ;)..

2 kommentarer:

 1. Tack för infon. Kanske dags för att vi börjar titta oss om efter några alternativ att kommunicera. Är det här ett led i att stoppa kommunikationen oss emellan?
  Hur fanken fungerar en kortvågsradio???

  SvaraRadera
 2. Googla så här:
  Dekorimamannen site:dn.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:svd.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:expressen.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:aftonbladet.se - 28 svar - men bara bloggar!!!
  Läs dessa bloggar tex. bloggen plasthimmel
  Besynnerligheter som GW valde att inte ta upp i Veckans Brott 23 februari 2011, kl 01:16
  1) I efterföljande chatt svarade GW på frågan var Holmér befann sig mordnatten: På Scandic Hotel i Borlänge. För den som läst lite om mordet så är det bekant att det finns ett vittne, Holmérs chaufför Rolf Dahlgren som med vittnesmål och arbetsanteckningar visade att Holmér inte alls var i Borlänge den 28e februari, utan blev omkringkörd i centrala Stockholm av Herr Dahlgren. Dessutom vittnar journalisten Sven Anér om att ingen mindre än GW själv ringde Anér för att berätta att Holmér denna kväll inte alls befann sig i Borlänge. När Anér en liten stund senare ringde GW för få uppgiften bekräftad, förnekade GW att han ö h t ringt från början!

  2) Vittnesmål angående Kommissariebil 1520. Polismännen i denna bil vittnar om att de stod vid Kungsträdgården när de fick anrop om skottlossning vid Sveavägen. Och att de då i full fart med blåljus körde Regeringsgatan upp till David Bagares gata. Det går inte ihop med "vittne 1" som GW kallar honom. Som sprungit mördarens väg och nere på David Bagares gata får se KB1520 smyga runt hörnet Regerings/David Bagares i 20-30 km/h. Och kör förbi vittnet långsamt utan att ens titta på honom.

  3) Vittnesmål angående Polispiket 3230 Poliserna i denna bil uppger att man precis lämnat korsningen David Bagares/Malmskillnadsgatan när man får anropet. Men rekonstruktion av färdväg och hastighet visar att de minst måste ha befunnit sig vid Brunkebergs torg när anropet kom. Dessutom menar vittnet Y med sällskap att man möter denna polispatrull i korsningen Luntmakargatan/Tunnelgatan, medan poliserna uppger att man möter dessa i trappen upp mot Malmskillnadsgatan. En tidsskillnad på 20-30 sekunder som varken rekonstruktion eller GW vill ge någon förklaring till.

  4) Vittnesmål angående Dekorimamannen Två finska flickor på väg från bio ser ett bekant ansikte i hörnet Sveavägen/Tunnelgatan och går fram för att fråga vad klockan är. Mannen anropar då någon på finska i en Walkie-Talkie: "Jag är igenkänd. Vad ska jag göra? Och svaret i Walkie-Talkien är, på finska: "Skit i det. Gör vad du ska." Flickorna känner igen mannen från ett gym i norra Stockholm. Mannen är identifierad som en tidigare medlem av A-turen, den sk Baseball-ligan. (Som av en händelse finns de flesta från A-turen representerade runt mordplatsen denna kväll. De kör KB 1520 resp PP3230) På chatten får GW frågan om Baseball-ligan är inblandad. "Nix" är hans svar.

  SvaraRadera