2011-02-23

Pentagonpedofilerna...

5200 Pentagonanställda fastnade i en undersökning gällande barnpornografi.
Få blev tydligen undersöka, och man verkar ha lagt ner undersökningen trots att 1700 personer var kvar att kolla.

2 kommentarer:

 1. Läs vad Sven Anér kommit fram till:
  http://svenanerpalmemordet.blogspot.com/
  Min senaste bok, Affären Anti Avsan, placerar dåvarande piketpolisen, nuvarande rådmannen och moderate riksdagsledamoten Anti Avsan vid Dekorima minuterna innan statsminister Olof Palme mördas i hörnet av Sveavägen och Tunnelgatan i Stockholm den 28 februari 1986.

  http://svenanerpalmemordet.blogspot.com/2011/02/leif-gw-snuddar-vid-mordet-nosar-pa.html
  Leif GW har tidigare låtit undslippa sig att Christer Pettersson inte är mördaren, och han återkommer nu, med större tyngd, till detta onekligen centrala ämne. Fast själv säger han nu:
  Jag har aldrig trott att det var Christer Pettersson som sköt Palme. I dag är detta ointressant och problemet ett annat.

  Vilka hatade då Palme?
  Profetia: "Blod kommer att flyta på er huvudstads gator"
  "VÅREN 1983 hade 'Förebedjare för Sverige' utlyst sju dagars fasta över hela landet, inklusive i den profana dagspressen.


  Anförande i Storkyrkan Datum: 1983-04-13 Palmes manus:
  http://www.olofpalme.org/wp-content/dokument/830413_storkyrkan.pdf

  http://www.olofpalme.org/wp-content/dokument/24_palme-bibliografi_1983.pdf
  För Olof Palme var det förnuftiga samtalet viktigt. Det gällde i hans arbete med nedrustningsfrågorna, i hans medlingsuppdrag i Iran/Irak-konflikten, i konflikten mellan Israel och Palestina, och det gällde i frågan om löntagarfonderna. Han oroades över ”det politiska hatet”, som omöjliggjorde sådana samtal. Avskräckningsteorin som ledde till kärnvapenkapprustning ledde ”också till en ständig ökning av det politiska hatet. För att få folk att acceptera ökade rustningskostnader måste stormaktspolitikerna beskriva andra folk som onda och illasinnade. Motståndaren måste alltid utmålas som något fruktansvärt.” Om reaktionen i Storkyrkan under sitt tal vid Arafats besök i Sverige sade Olof Palme: ”Jag begriper naturligtvis om unga judar reagerar och protesterar våldsamt. Men det som chockerar mig är detta som jag kallar det politiska hatets mekanik. Dessa äldre välklädda damer, som i kyrkan, skrek ’antisemit’ åt mig och ’tack och lov att jag är moderat’.”

  Aggressiviteten hos en del av företagarna i den s.k. 4 oktoberdemonstrationen, där ledande företrädare för svenskt näringsliv gick under” skyltar med paroller som ’häng fackpamparna’”, förvånade honom. Den andra stora frågan som inrikespolitiskt dominerade debatten under 1983 var frågan om löntagarfonderna.

  http://kristofferhell.org/2010/06/darfor-mordades-olof-palme/
  Olof Palme mördades under ledning av den svenska säkerhetspolisen på uppdrag av den amerikanska underrättelsetjänsten CIA. Motivet på den svenska sidan var drängpanik över vad Olof Palme befarades ta sig till på det statsbesök i Moskva han skulle åkt på i mars 1986. I själva verket var ubåtskränkningarna en av grundbultarna i den psykologiska operationen mot Sverige, och genomfördes av flott- och specialenheter från en handfull Natoländer på uppdrag av CIA.

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Väldigt viktigt att dessa nyheter kommer ut. Det som är förvånande är att SVT nu har det stort på nyheterna. Någonstans ser vi en förändring på nyhetsinfon. Varför kan man undra? Vad är det de ska dölja nu?
  Nu är det så att oerhört många barn har blivit utsatta för övergrepp både fysiskt, känslomässigt och mentalt i alla tider. Nja, kanske inte alla tider, för det kan jag ju inte veta.
  Men det är viktigt att det skrivs om det. Corruptio har ju tagit upp det många gånger också.
  Som medmänniska har vi ansvar gentemot alla barn. Eller allt liv så gott det går, att förhindra helt onödiga hemskheter.
  Hur mycket av detta är gjorda genom någon form av mind-control?
  Det må för sjutton finnas tillräckligt med kloka människor med ett empatiskt system kvar i alla fall.

  SvaraRadera