2011-05-26

Hemligt toppmöte på gång!

9-12 Juni är det då dags igen..
Bilderbergergruppens årliga möte, som är så sanslöst hemligt så inte en enda representant från massmedia världen över troligen inte kommer ha en aaaaning om det.
Alternativt så anser de att det är ofantligt ointressant att det inte är värt flygresan och timmarna att bevaka en kvasihemlig sammankomst mellan allehanda högdjur från olika delar av världen.
Fast, mest troligt är att de flata, rädda och lydiga propagandalakejerna blivit tillsagda att ägna sig åt viktigare saker som att rapportera den dunderviktiga nyheten om vilket fint hus en socialbidragstagare av grandiosa mått kikat på, eller hur en misstänkt nazist och tidigare (?) anabolknaprande före detta guvernör har väldiga problem att hålla gylfens invånare instängd.
De ska låta maktens gossar och töser få leka ifred, utan att de ska besväras av extremt påfrestande saker som frågor..

Calle Bildt (möjligen Sveriges moderna svar på Quisling?) har klippkort på dessa möten då han varit närvarande 1992, 1993, 1996, 1997, 1999, 2000, 2006, 2007, 2008, 2009 och faktiskt även 2010.
Två Wallenbergare, Marcus å Jacob, har också sett till att hålla denna viktiga helg ledig i almanackan under många år.
Palme, Fälldin, Reinfeldt, Sahlin, Olofsson, Borg å rätt många fler miniquislingar från vårt land har fått "äran" att få frottera sig med denna elit, toppen i klubben av de giriga och hänsynslösa.

Grand Hotel Kempinski i St. Moritz, Schweiz, är platsen denna gång.

Jag är mycket övertygad om att massmedia här hemma, och i de flesta andra länder, kommer "missa" denna händelse. Det i sig är i alla fall för mig ett starkt bevis att deras jobb inte är att informera och upplysa läsarna om viktiga saker som ser i världen på ett objektivt sätt i en roll som Expressen beskriver så här:
"Uppdraget är att berätta och det är läsarna som är uppdragsgivare. Tidningen inleds med ett starkt opinionsblock där läsarnas åsikter står i centrum. På nätet var Expressen först med att låta läsarna kommentera och debattera. Expressen granskar, griper in och driver debatt. Människor, som berörs av beslut och dramatiska nyhetshändelser är viktigare än redovisningsplikten."
..eller som DN säger:
"Dagens Nyheter är en oberoende liberal. Vi står fria från partier, organisationer och ekonomiska maktsfärer.
Vår utgångspunkt är att människor, oavsett social bakgrund, ska ha möjlighet att följa vad som händer i världen och kunna delta i debatten om viktiga samhällsfrågor. Vi verkar i en upplysningstradition som ska bidra till att svenskarna förblir ett läsande och tänkande folk."
På ren svenska: Ordbajseri med lögn som ryggrad, döljandet som konst och propaganda som ledstjärna. Patetiskt är en annan benämning på deras skenhelighet och deras uppenbara svårigheter att dölja sin tillhörighet som propagandamegafoner för att fördumma oss ytterligare.

Vi får se helt enkelt om modet och den sanna journalistiken gör ett tillfälligt inhopp i massmedia och vi får läsa utförliga reportage om 2011 år Bilderbergermöte.

Tillåt mig tvivla. Mycket...

6 kommentarer:

 1. Jaha, då är det Schweiz tur att gå i konkurs...

  SvaraRadera
 2. Japp! Tror psykopatern börjar inse att deras parasitbygge vajar rätt rejält just nu.

  Media är precis som du antyder presstituerade. Avständet mellan vad som sägs och verkligheten är för det mesta grotesk.

  SvaraRadera
 3. Anonym: Inte troligt mtp deras position på den ekonomiska marknaden sas, men visst har de senaste årens möten till viss del sammanträffat med att landet de var i fått det svårt sen.
  Canada -06 klarar sig väl bra, och har de ens haft möte i Irland eller på Island?

  Lincoln: Ja, det är det som de ser som baksidan av internet..
  Fast än så länge har de mer fördelar än nackdelar av internet, och så länge fördelningen är till deras fördel så rotar de inte för mycket i den "frihet" internet ger oss sas.
  "De" har nu ett extremt bra verktyg i sina händer för att hålla total koll på oss. Den som tror att h*n är anonym bara för att h*n inte skyltar med sitt namn är tyvärr lurad. De kartlägegr oss hela tiden med, vilka vi har kontakt med, åsikter, kunskap, vakenhet osv osv.
  Google och Facebook är de största utåt sett som göder dem med information.

  Vi står dock inför ett Moment 22.
  Ju fler som kvicknar till och ser skiten och ju snabbare det går, desto snabbare går det även mot att de tvingas till åtgärder av extrema mått för att inte tillåta oss bli för starka.
  Stänga nätet, eller kraftigt reducera innehållet är en liten del av deras "vapen".

  Media är deras främsta vakthund, som även har rollen som utbildare, informatör och att hålla oss dumma och göra oss dummare hela tiden.

  SvaraRadera
 4. HCA
  Riktigt!
  Men även de står inför ett moment22. Deras krediter som de skuldförslavat mänskligheten med finns bara på konton. De behöver Internet för att vi, såsom boskap, ska kunna vara mjölkningsbara. Faktum är att det troligen skulle barka helt åt helvete med deras system om Internet klipptes av. Kolla bara vad som hände när ett par ungdomar i Ryssland blev förbannade på när Estländarna tog bort en staty och började "bomba" Estländska myndigheter och banker med DDOS attacker.
  http://www.wired.com/politics/security/magazine/15-09/ff_estonia?currentPage=all

  Deras system är så extremt centraliserat att det också är extremt sårbart.

  SvaraRadera
 5. Lincoln: Så är det, och det är det som är bland de fördelar som väger upp nackdelarna för dem.
  Tror dock att de är förberedda, och troligen kör med system som är "off-the-grid" helt och som hackare inte kommer åt.
  Händer något med det "offentliga" systemet, så kan de möjligen förlora någon dags data då det andra systemet uppdateras typ mer manuellt.
  Kan inte säga att det är så, men så skulle jag skydda mig om jag var i deras kläder iaf.
  Särskilt eftersom all deras makt och alla deras rikedomar enbart är ettor och nollor i datorn, så gör de nog det mesta för att skydda det de rånat oss alla på genom decennier.

  Jag skulle även, om jag var i deras kläder återigen, iscensätta en eller flera attacker där jag visar mig sårbar fast jag inte alls är det. Med det inte sagt att det var det som skedde i Estland eller annars, men för att lura de som vill komma åt mig så är ett av de bästa vapnen att visa sig sårbar där man är som starkast, och som starkast där man är som mest sårbar..

  SvaraRadera
 6. Javisst, FRA kartlägger precis varenda kotte. Jag tror att man speciellt kartlägger de vakna utifall att en utrensningsaktion blir nödvändig. De andra kan man ju alltid slå i att man oskadliggjort ett terrornätverk.

  SvaraRadera