2011-05-27

Kritikrädda Aftonbladet?

Stavros Louca bemötte anklagelserna som Aftonbladet hade mot honom gällande att han ska ha hjälpt elever att fuska inför ett prov.

Till artikeln fanns det möjlighet att kommentera.
Nu är alla kommentarer borta...
Det kan ju ha sin förklaring i att det inte fanns många som var på Aftonbladets sida i denna frågan. Av alla de kommentarer som fanns så såg jag ingen som sas höll på Aftonbladet..

Till slut tröttnade de väl å fimpade bort alla kommentarer, i sann censuranda ;)

8 kommentarer:

 1. Här har Aftonbladet en massa artiklar där man kritiserar skolan och lärandet.
  När sedan en person i ord och handling ger ett praktiskt exempel på hur lektioner skulle kunna bedrivas, så ger sig Aftonbladet på denna person med en massa skitprat om fusk.
  Att författarna som skrev artikeln visste att att det var struntprat är jag övertygag om. Dessa har väl, förmodar jag, gått på högskola, där det är kutym, att läsa gamla prov, inför förberedande av nya d:o.
  Så fy skäms Aftonbladet.
  Börjar nu Aftonbladet bli som Expressen, där man inte längre söker fakta, utan bara söker lösnummersensationer, sant eller inte, då får man väl skippa Aftonbladet.
  Tack för ordet

  SvaraRadera
 2. Stor skam av Aftonbladet att på falska grunder anklaga SL för fusk! Och sedan inte ens be om ursäkt utan bara skylla på några andra som framfört sina misstankar. Fy!!!

  SvaraRadera
 3. Jag har läst om läraren som påstods ha fuskat.

  I dag läste jag lärarens svar och Aftonbladets försvar.

  Bedrövligt försvar som Aftonbladet presterade. Har dom ingen som helst koll på hur det fungerar i avundsjukans och missunsamhetens högborg? Jag har jobbat merparten av mitt liv i andra sammanhang, men haft förmånen av att på senare år hjälpa unga och vuxna att lära sig mer om bland annat matte.

  Men det slutade jag med. Kollegorna som tidigare ibland bara suttit som bevakare för de som behövde mest hjälp gillade inte att det kom in någon som såg ut att kunna lära ut "det svåra".

  Jag har aldrig upplevt arbetsplatser med så många intriger och intern konkurrens om kundernas (elevernas) gunst som i skolvärlden.

  SvaraRadera
 4. Ja, det var en riktigt snygg censur. Aftonbladet bara strök alla kritiska inlägg - som uppgick till runt ett hundra. Skriv gärna till tidningen och begär att de lägger ut kommentarerna igen.
  Olov

  SvaraRadera
 5. Anonym 21.01..: Tyvärr så är det få, om några, äkta journalister kvar inom media. Viktigast är att de är väl införda i PK-fåran, sen skall de klara av att hämta hem det Reuter och TT kablar ut, sen översätta samt lägga till lite egna utfyllnadsord om ämnet. Nästan alltid när de ska prova på riktigt arbete så skiter det sig eftersom de helt enkelt inte har kompetensen som krävs..
  Massmedia är likadana allihopa tyvärr. Landsortspressen är ofta otroligt bättre på journalistik..

  Anonym 21.42..: De enda som AB och media ber om ursäkt är närmast uteslutande de inom "eliten". Här har de gått på hörsägen mestadels, och som du säger skyller på de som tipsat. Klent som minst..

  Anonym 23.03..: Lärarna i regel lever i en stor kokong verkar det som. Att kliva in där med kunskap och åsikter som inte är politiskt korrekta i absurdum är närmast självmord.
  Eftersom det i att vara PK hör till att vara egoistisk så blir det mycket intriger.. Att se egna fel är inte en självklarhet för lärare i regel heller tyvärr, vilket många barn får lida för. Läraren vet och kan ju bäst eftersom de är utbildade och är ledare liksom..

  Olov: Skriva till dem är slöseri med pixlar och datatrafik tyvärr.. Skrivit till media flera ggr, och det är endast när man ger beröm och fjäskar för dem som det kommer svar :). Testat för att få reda på om de öht läser det de får, och det gör de tydligen bara så länge man stryker dem medhårs och gullar med dom.
  Sen skulle de aldrig krypa till korset och gå med på vad en eller flera inom pöbeln (läsarna) önskar eftersom det i det här läget skulle även innebära att de erkänner att de gjort fel..

  SvaraRadera
 6. Jag håller verkligen med om att aftonbladet är kritikrädda! Det är befängt att man inte ens kan ge en kommentar!

  Och inget kommer de väl skriva om att skolverket gett Örebro kommun i uppdrag att granska det påstådda fusket. Resultatet står att läsa i NA, se länken.

  Stavros är friad.

  http://na.se/nyheter/orebro/1.1224996-utredning-om-9a-skolan-fuskade-inte-med-proven

  Tack för ordet!

  SvaraRadera
 7. Anonym 31 maj 2011 15:11
  Aftonbladet ser det som utagerat och glömt, mer eller mindre..
  Hur de orsakar enorma problem för de som utsätts för deras klåparjournalistik, ja det struntar de fullständigt i.
  De har krängt lösnummer och skapat trafik på sajten, och därmed fått sina pengar vilket är deras näst högsta punkt på prioriteringslistan.
  Hur och med vilka medel de skapar denna trafik är sekundärt.
  De ser sig som väldigt mycket bättre än alla oss andra helt enkelt, trots att de är löjligt lätt att se igenom..

  SvaraRadera
 8. Jag uppmanar alla goda bröder och systrar att FORTSÄTTA stödja Stavros. Jehova blir den som dömer i frågan och journalisterna går inte fria från Herrens vredesdom.

  SvaraRadera