2011-05-07

Usamarevyn fortgår :)

Detta börjar ju likna en fars bättre än någon revy som någonsin skrivits här hemma.
Släng er i väggen Stefan & Krister liksom :)

Usamafarsen innehåller saker som borde göra även den mest lättlurade och blint makttroende blir sådär pinsamt generande röd om hela ansiktet, som man kan bli å andras vägnar.

--Först så dödades han när han använde en kvinna som sköld. Hon dödades också i tumultet och skottlossningen som utbröt.
Men nej vänta, så var det ju inte, utan kvinnan slängde sig tydligen framför honom (en av hans fruar) och hon sköts i benet och lever. Någon skottlossning var det inte heller prat om, han gjorde tydligen inte en motstånd som de senare ändrade sig till, utan han sköts mer för säkerhets skull så att säga. Och nu, i det senaste skrivna bladet i farsen, så är inte kvinnan/frun med alls.. Åhåjaja..

--Aftonbladet och en herrans massa andra medier visade glatt upp ett sönderskjutet ansikte och sa stolt att det var Usama. Ooops, det visade sig visst att det var en totalfejkad bild som redan virvlat omkring för några år sedan. Så de som säger att han redan var död har ju rätt på sätt och vis :)

--En bild på Usama skall såklart släppas (en äkta får man då hoppas) säger man från Vita Huset. Obama träder in och säger att det ska vi inte alls göra...

--En allvarlig bild från Vita Huset kablas ut världen över, där man ser Hillary Clinton sitta och vara förfärad. De följer attacken och dödandet live, i bästa "24"-stil.. Nu var inte heller det sant, utan fakta är tydligen att de inte såg ett skvatt under de mest kritiska och händelserika minuterna. Undrar om de kanske såg en "vuxendokumentär" om Monika Lewinsky's liv, och det var därför som tant Clinton var förfärad? ;)
Tänka sig, Vita Huset ljuger!! Det måste vara första gången (ironi sist där...)..

--När den där superduperduktiga elitstyrkan hade gjort vad de skulle, så var ett av sätten att identifiera Usama att helt enkelt mäta honom. Nu hade dessa medlemmar i elitens elit tydligen glömt måttbandet hemma i mammas syskrin, men som de kvicktänkta killar de är så kom de på att de kan ju mäta genom att en av de lägger sig bredvid den döde. Men snälla...

--Superjycken, den sniffande actionhunden... Jo, det är sant. En vovsing som de bytt ut tänderna på till och med. Tydligen har han luktat sig till Usama, även om det finns uppgifter om att de bevakat honom i ett halvår. Kanske gjorde de båda sakerna, för säkerhets skull.
"Vi kollar in kåken å sånt, så får vår K9 komma och bekräfta om det är rätt gubbe. Hur då? Han luktar på honom och skäller tre korta fyra långa, vilket är koden för att det är Tim Osm.. ehh, Usama Bin Laden"..

--Man får tag i världens mest eftersökte terrorist. Man dödar honom. Eftersom man glömt måttbandet, så mäter man honom på ett annat sätt som sagt. Sen tar man honom från Pakistan till Afghanistan, och sedan begraver man honom i havet. Begravningen är för att hedra de muslimska traditionerna att han ska begravas inom 24 timmar.
Eftersom Afghanistan inte gränsar till värst mycket hav, så har de fått åka runt med detta liket ganska mycket antar jag.
Nu kan jag i och för sig förstå varför det är så många soldater i Irak och Afghanistan. Det måste ju gå åt en jäkla massa folk till att begrava alla de har dödat inom ett dygn, så kanske är det så att hälften av styrkan är dödgrävare, och tvättar kropparna samt läser en bön för dem?
Det är inte uttryckligen sagt att de tvättade Usama och läste böner, men om det var så himla viktigt att följa 24-timmarsregeln så antar jag att det var väldigt viktigt att de följde resten också.
Hade de redan rätt personer ombord för detta? Vem/vilka tvättade kroppen?
Om man tänker som så att de flängt runt med kroppen, haft en eller flera som tvättat kroppen, någon som läst böner för honom osv osv, så är det väl otroligt osannolikt att ingen av dessa knäppt ett kort med sin mobiltelefon eller kamera? Övervakningskameror på fartyget?
Det bör alltså inte dröja innan en fattig menig eller liknande säljer en bild för miljoner, eller att det kommer via Wikileaks..

--Som kodnamn för operationen väljer man...."Geronimo".
"Han som gäspar" betyder det om man menar indianhövdingen. Varför reta upp de äkta amerikanarna är ju en gåta i sig, men har ledning m.fl. visat något så är det inte att de har rätt kapacitet i huvudkontoret i alla fall..

Det är sent nu, så jag har säkert missat fler osannolika och komiska saker, men det räcker med bara en av de ovan för att vem som helst allvarligt borde börja tvivla på kompetensen hos media och makten.

Det hemskt roliga är att detta inte är annat än vad som rapporterats via det media som säger sig bära fram sanningen åt oss, samt från världens största stormakts innersta kretsar.
Och verklighetsförnekarna säger att vi konspirationsteoretiker är svamliga och svårt att hålla reda på sanningen? Hehehehe, humor i absolut toppklass..:):)

Det mindre komiska är ju att man trots alla gigantiska lögner och fel i rapporteringarna fortfarande vill att vi ska tro på dem. Gärna tro helt och totalt på dem.
Skulle inte tro det va..

2 kommentarer:

 1. Och allt detta besvär för en snubbe som förmodligen var död redan 2001. HA HA HA HA HA!!!

  Förresten, kolla gärna in den nya "hemma hos"-videon från Usamas lyxtillhåll i Pakistan som släppts av våra kära vänner i SITE där han sitter och "zappar" på tv:n med högerhanden, trots att han enligt FBI är vänsterhänt. Ännu en ovidkommande detalj som ingen vettig människa ägnar ett uns uppmärksamhet...

  SvaraRadera
 2. Anonym 8 maj 2011 09:46
  Nej, sånt är ju petitesser och smådetaljer. Samma som hur samma karl kan få bredare näsa, andra ögonbryn osv som i andra bilder/filmer.
  De vettiga ägnar sånt uppmärksamhet, det är de andra som blundar för det ;)

  SvaraRadera