2009-04-25

9/11 på Newsmill

En snabbis...
Fredrik Rosvall har skrivit en artikel om de vetenskapliga bevisen om nano-thermite i WTC, samt en om WTC7.

2 kommentarer:

 1. Fredrik Rosvall skriver så här:
  World Trade Center 7, eller The Salomon Brothers Building som den också hette, var 47 våningar hög och låg drygt 100 meter från det fallna WTC1. Den hyste finansiella institut och bankkontor men även CIA och U.S. Secret Service.
  Tjugo över fem på eftermiddagen, sju timmar efter tvillingtornen, kollapsade även WTC7. Raset var fullständigt symmetriskt och skedde på under sju sekunder, det vill säga i närmast fritt fall och oberoende experter är idag överens om att det verkar röra sig om en professionellt genomförd rivning.

  Vad han inte talar om är Israels inblandning. Antingen är man okunnig eller så är man ute i ett visst ärende - inte berätta om att det var israeler och israelvänner i USA som låg bakom 911 och att det var den israeliska "säkerhetstjänsten" Mossad som genomförde 911 tillsammans med "säkerhetstjänsterna" i USA och Storbrittanien.

  Googla på:
  PNAC 911A CLEAN BREAK 911

  REBUILDING AMERICA'S DEFENSESTHE NEW PEARL HARBOUR 911FIVE DANCING ISRAELIS 911FOX NEWS ISRAEL 911THE WAR PARTY BBCLEO STRAUSS WOLFOWITZJEROME HAUER 911JEROME HAUER WTC 7JEROME HAUER ANTHRAXOch du kan själv skapa dig en bild!
  Diskutera sen den bilden med andra!
  Kommentera på SE VERKLIGHETEN - berätta vad du förstått!

  SvaraRadera
 2. Du återkommer hela tiden till just detta med Israel, och jag har flera gånger släppt igenom inlägg som haft samma lydelse, länkar och meddelanden. Det ligger i denna stund ett gäng kommentarer med samma innehåll under granskning sas...

  Om du nu inte är nöjd med vad han skriver, varför har du inte kommenterat det på Newsmill?

  Hade du läst kommentarerna efter artikeln så hade du sett Fredrik skriva följande:
  "Om man frågar f.d. italienske presidenten Francesco Cossiga, som även arbetat i den italienska underrättelsetjänsten, så påstår han utan att tveka att det i toppolitiska kretsar är ett välkänt faktum, att det var CIA och Mossad som genomdrev attackerna, men det får ännu så länge stå för honom. Vi vill inte utgå ifrån att våra folkvalda politiker undanhåller sådan information. Varför skulle de göra det?"

  Är inte det mycket mer än vad som brukar komma fram?
  Jag kan inte påminna mig att du har sagt ett ord om vad Cossiga sagt. Varför inte?

  SvaraRadera