2009-04-19

En sällsynt redig politiker.

De är skrämmande få, men jag har funnit en.
Egon Frid har nämligen som förste aktiva svenska politiker, och som dessutom sitter i Riksdagen, gått med i Political Leaders For 911 Truth!
Mer info om detta finns på The Red Pill........

Läser man på Egon´s egna sida, så finner man att han har fler sunda ståndpunkter:
"Att IPRED är en oacceptabel lag och att domen mot Pirate Bay är politisk till stöd för IPRED, för att ge stöd för starka komersiella intressen och satt för att skrämma fildelare är odiskutabelt."

Nu väntar jag bara på nästa modiga och vakna politiker.....

5 kommentarer:

 1. Jättebra att Egon gått med i Political Leaders For 911 Truth!

  Men Googlar man på 2001 på hans blogg får man inga länkar som har med 911 att göra:
  2001 site:http://egon.frid.riksdagsvanstern.org

  Det är något konstigt med vår värld! Nio forskare har med hjälp av naturvetenskap tagit reda på att World Trade Center 1,2 och 7 måste ha sprängts med nano-thermite. Men inga svenska media reagerar! Inga svenska riksdagsmän reagerar. Nästan inga svenskar reagerar.

  Här finns det mesta att se för den som är intresserad:
  http://www.youtube.com/user/BudhistPandaMen det blir inga reaktioner. Media är totalt kontrollerade och därmed människor. Det sägs att vi lever i en demokrati, men det är som i Nazi-Tyskland och Sovjetunionen. Total mediakontroll. Vi sitter i medias koncentrationsläger.

  Hur ska människor fås att vakna - söka själva? Jag vet inte!

  Nu är Pakistan på gång att tas över av de som iscensatte 911 och få lär väl bry sig.

  Hotellet som sprängdes i Islamabad - Mariott hotell - var säkert en bluff:http://www.daily.pk/opinions/opinions/7532-some-questions-about-the-9-20-incident-at-marriott-hotel-in-islamabad.htmlOch Mumbai - Bombay - verkar också vara en bluff:http://pakalert.wordpress.com/2009/01/19/video-pakistan-response-to-the-mumbai-dossier/Men människor litar på media som inte berättar. Receptet är gammalt som gatan! Härska genom att splittra.

  Skapa hat och split. Ljug ihop en historia. Nu utpekas muslimer. Det mesta är bara båg. Vilka tror fortfarande på att Osama genomförde 911 - men media bara tiger! Och människor själva verkar inte kunna komma ut i media. Än så länge går det att blogga - men hur många läser en blogg? Inte många.

  Hela det här samhället har spårat ut sen Gutenbergs tid - han som började trycka texter - och några få kunde behärska de många. Tyvärr med nya media - video osv - har det inte blivit bättre - istället sämre! En gång i tiden handlade det om att berätta en historia kring lägerelden. Inte många nåddes av den - även om den var falsk.

  Men nu nås miljarder människor av falska historier. Går på lögnerna!

  Obamas utrikespolitiske rådgivare heter Zbigniew Brzezinski. Han skrev 1998 The Grand Chessboard -
  American Primacy And It's Geostrategic Imperatives

  Det handlar om att skapa ett Big Brother välde genom att behärska Kina och Ryssland från Uzbekistan:http://www.wanttoknow.info/brzezinskigrandchessboardVad som snart händer i Pakistan är början på det! Media tiger. Svenska folket fattar inte. Svenska riksdagsmän verkar inte heller fatta! Så vad gör vi. Jag vet inte!

  SvaraRadera
 2. Det handlar om att media kontroller inte bara den vanlige Svennen utan också riksdagsSvennarna och Svennorna. Och världsbefolkningen. Och vilka kontrollerar då media?

  Obama är vår världs nya Hitler/Stalin/Churchill/Eisenhower. En ny världsdiktator. Och människor verkar inte fatta vilka som styr honom. Han är bara en marionett för vissa kretsar. Läs - bilda dig en egen uppfattning - fel eller rätt?
  The Illusion of Democracy & The Great Zionist Rip-Off
  DEMOCRACY IS AN ILLUSION
  Vems intressen tillvaratar Obama? Dags att genomskåda honom - en ny Hitler/Stalin/Churchill/Eisenhower - en ny marionett!

  SvaraRadera
 3. Det tog inte lång tid innan Anonym märkte att granskningen var borta:)

  Jag hoppas att jag slipper koppla på grankningen igen, som du Anonym varit ensam orsak till att jag haft.
  Några önskemål från min sida, som jag innerligt önskar att du accepterar denna gången:
  1) Håll dig till ämnet...
  2) Håll dig gärna till kortare inlägg...
  3) Förstör inte kommentarsstråket med mängder av kommentarer.

  Inga hemska krav, eller hur?
  Kirrar du detta, så behöver jag inte anklaga dig för att bara förstöra igen.

  Mitt enkla tips till dig är att du fixar dig en egen blogg. Det är inte helt omöjligt att jag, och andra, både läser det du skriver då och länkar till dig.

  SvaraRadera
 4. Din blogg är ju bra - det finns ju några som läser den och även kommenterar! Men som jag försökt säga - det finns de som äger media! Money is King - verkar det som!

  Så få vill diskutera detta. Du skriver nu om en svensk riksdagspolitiker som gått med i Political Leaders For 911 Truth!Bra så! Men om man läser där säger de ingenting om att nio vetenskapsmän med hjälp av naturvetenskap bevisat att World Trade Center 1, 2 och 7 sprängdes med nano-thermite. Och de säger ingenting om att Israel var inblandat i 911:
  Five Dancing Israelis Arrested On 9/11Jag förstår dig! Om man säger sanningen talar om att Israel låg bakom 911 - så blir man så lätt utstött - folk tror att man är anti-semit eller någon slags nazist. Jag förstår svårigheten.

  Men hur ska vi förstå 911 om vi inte säger sanningen? Då blir ju 911 oförståeligt!

  Som jag säger - jag vet inte vad vi gör som luktat på sanningen. Vi äger inte media! Blogga - visst det är bra - men det når ju så få!

  Hoppas vi kan fortsätta att diskutera! Din blogg är bra. Men så få verkar ju fatta. Det är ju ungefär bara Ekonomisk Demokrati som fattar något. Sen är det mest tystnad - förvirring. Hur når vi ut? Gör en video? Det tar så mycket tid. Missing Links finns.
  http://video.google.com/videoplay?docid=7877765982288566190Men är antagligen är Missing Links för hårdtuggad för de flesta som är under medias hjärntvätt. Ska vi bara konstatera att media satt oss i deras koncentrationsläger?

  Ärligt talat jag vet inte vad vi gör för att få syn på verkligheten - lära känna den! Antagligen kommer de som vill ta över världen lyckas!
  Cecil Rhodes' Will Vi kan ju försöka hålla igång snacket! Men det är så mycket som borde förmedlas om fler skulle kunna vara med och snacka. Vi är för få som verkar ha fattat något - En(1) riksdagsledamot! En man! Var finns kvinnorna i riksdagen? De borde väl vara fredsivrare! Kärleksfulla! Det verkar gå över de flestas horisont! Hur många har fattat att Pakistan nu står på tur med TVÅ(2) 911 - Islamabad - Mariott Hotell och sen Bombay/Mumbai! Det är ju två nya bluffar efter 911 och 7/7 - Och ingen verkar fatta - bry sig!

  Har du någon bra idé? Köpa en TV-station? :=)

  SvaraRadera
 5. Det här att man inte hittar något som har med 9/11 att göra på hans site är förståeligt - han har precis gått med i PL911T, och han borde få lite tid på sig tycker jag. Det är ett tufft nog beslut som det är - och jag har en känsla av att det kommer i längden, inte minst när han märker att han faktiskt kommer bli mäkta populär i vissa kretsar...
  Och snälla Anonym, respektera nu etiketten..! Det är tyvärr kontraproduktivt att "spamma", det finns bättre sätt att jobba på! Du har kunskap och engagemang, häll det inte i sjön... Öppenheten i bloggosfären är värd att värna om, det tror jag du håller med om. Okej, nog OT nu..:)

  SvaraRadera