2009-04-21

En påtvingad pudel??

Såg en post på vaken.se om Glenn Beck, programledare på FOX, som sade sig ha undersökt detta med de beryktade FEMA Camps som sägs finnas över hela USA.
Här är avsnittet:


Så som jag ser på detta, så verkar det som Glenn helt på eget bevåg och utan att ens bli tillfrågad, vill poängtera riktigheten i den envisa Camp-ryktena.
Han ville alltså helst avfärda dessa rykten dom, men säger att det var omöjligt.

Senare samma kväll, så ger han detta tillkännagivande:


Hmm, inte verkar han sådär särdeles övertygad om det han säger? Hans försök till skämt när han säger "They are making me say this, help!", tycker iaf jag verkar att överdramatisera det hela.

Just det, det verkar även som att man i USA under en längre tid har förberett sig på att det ska bli massor av döda människor på kort tid:


Kan dessa påstådda kistor ingå i samma förberedelse?:


Ja, finns det sanning i allt detta, så är ju frågan om vad det är man förväntar sig för händelser som orsakar sådan massdöd.
Fågelinfluensan kanske, som jag skrev om tidigare?
Effekterna efter den totala ekonomiska kollapsen, som med högsta trolighet kommer, lär bli extrema när miljoner amerikaner förlorar sina jobb och dollarn kanske helt tappar värde. Bankeliten som iscensätter detta, vet med stor sannolikhet att befolkningen måste slås ned med våld för att de ska ha kvar den totala makten...
Det kan ju även vara "enkla" förberedelser inför WW3, då det blir ett fullskaligt kärnvapenkrig....
Eller, så är det helt enkelt en förberedande manöver inför det de länge vetat om, ankomsten av Nibiru.....?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar