2009-04-06

Global Kyla!?

Ganska talande, eller hur?

Detta är alltså den verkliga utvecklingen ställd mot den frammodellerande hypotesen som IPCC knegat fram via olika valda undersökningar och premisser. Grafen visar från 2001-2009, och är hämtad från theclimatescam.se.
Trots att verkligheten envist vägrar följa vad den påhittade majoriteten säger inom vetenskapen, så fortgår galenskaperna med att späka oss till förbannelse för att vi har den enorma fräckheten att producera koldioxid.
Miljarder i massor ska satsas för att vi ska minska utsläppen (jo, det är utsläpp idag!) av en av vår planets mest livgivande gaser, samtidigt som världen står inför en gigantisk kollaps av det ekonomiska systemet....

Politikerna i vårt land har fått total hjärnkollaps, och vill satsa monstruösa pengar på en av de mest ineffektiva energigivarna som finns, vindkraften.
Media, denna gegga av slemmiga propagandamakare, visar sitt verkligt snuskiga jag om och om igen när de ideligen serverar oss lögner och kraftigt överdriver de hot som finns.
Olika snyltarorganisationer, med WWF i spetsen, har rikskampanjer med att vi ska rädda isbjörnar, stoppa klimatförändringarna(!!!!) och plantera söta små träd i något afrikanskt land.

Att media och de ljugande snyltarorganisationerna ligger i samma unkna, obäddade säng, borgar för att vi inte kommer se en reträtt från den inslagna vägen...
Politikerna har satsat det de håller allra kärast, sig själva, på denna mastodontbluff och kommer aldrig att officiellt ändra sig. De ser hellre allt gå käpprätt åt h-e än att de skulle ha modet att säga att de haft fel....

Vi ska glatt och med positiv anda självmant sänka vår levnadsstandard och betala mer för det som blir kvar. Staten har hittills inte visat att de tror på att vi är på väg mot en klimatkollaps, eftersom deras huvudsakliga uppgift är att bestraffa oss med högre skatter och avgifter.

Betänk att de smarta utsugarna har gått ifrån Global uppvärmning till Klimatförändringar i sin propaganda. Det är jättesmart, för kan de sälja in att människan är den mesta syndabocken till Klimatförändringar generellt, så kan de så småningom sälja in allt från istid till värmebölja som att det är vårt fel...

8 kommentarer:

 1. Tidsskalan framgår inte riktigt men nog verkar det snarare som att medeltemperaturen på kort sikt är på väg neråt än tvärtom (troligen en normal variation). Trenden är säkerligen att den globala temperaturen är på väg uppåt men koldioxiden är inte orsaken till detta utan snarare en konsekvens.

  Människans inverkan på koldioxidnivån är som sagt alltför ynklig för att göra någon skillnad uppåt eller neråt. Det som koldioxidnivån möjligen indikerar är att den sammanlagda förmultningen på jorden har ökat i och med den stigande temperaturen. Växterna har ännu inte "hunnit ikapp" med att konsumera upp och binda koldioxidöverskottet.

  SvaraRadera
 2. Lagt till text om grafen. Den är från 2001 till nu.
  Det är intressant att höra politiker och allehanda organisationer gorma om den superduperfarliga utvecklningen med skenande temperaturer (typ), när den verkliga datan visar på att utvecklingen är tvärtom...
  Sen kan det visst vara så att det är tillfälligt, men det går ändå tvärtemot vad IPCC med anhang påstått och påstår.

  Det är även lite bisarrt fascinerande att se hur desinformationen bara fortsätter, nära på helt oemotsagd.
  De som fortfarande kan påstå att politiker och media inte är styrda, de är det mycket synd om.

  SvaraRadera
 3. Det som förespråkar vindkraft har inte alla tomtar hemma.

  Det är bevisat att mänsklig påverkan av CO2 gaser bara är runt 3% vara 0.5% är relaterad till oljeförbränning.

  Skulle vi ersätta kolkraftverken i USA med vindkraft skulle vi behöva avsätta världsproduktionen de närmaste 50 åren för råmaterialet i magneterna till vindsnurrorna och det förutsatt att det blåser.

  Det innebär i sin tur att all annan elgenererande teknik blir utan material.

  Nej, den här hubrisen att människan påverkar jordens värme mer än låt säga ehh, solen säger mycket om hur människor reflekterar.

  Det finns bara två alternativ för massiv storskalig energiframställning om oljan tar slut och det är kärnkraft och fusion varav den första vi bemästrar redan.

  Den politiska bakgrunden till denna hysteri bottnar i att koldioxid är en utmärkt skatt att ta ut globalt för en ny valuta, möjligvis SDR från IMF som det ser ut nu. Om alla springer runt som höns och är rädda för koldioxid så är det positivt att ta ut en global skatt utan att tänka på konsekvenserna.

  EUs cap and trade program en riktigt stor slöseri på tid och resurser som begränsar konkurrenskraften.

  SvaraRadera
 4. Köksmästaren9 april 2009 00:44

  Ot:

  Grattis till SM-Guldet 2008-2009... Rätt lag vann i år... Frölunda tar hem det nästa år ;)

  /Köksmästaren

  SvaraRadera
 5. Varför inte säja som det är! Staten och kapitalet duperar sina folk.
  Allt för utsugningens största potential!
  Det dumma folket får vad de förtjänar.
  Hypnosen fungerar.

  SvaraRadera
 6. Sunda Pengar: Instämmer till fullo...

  Köksmästaren: Tackar :) Just hockey är det enda som håller sig kvar från förr sas, och det var såklart det rätta laget som vann i år. Tyvärr så kommer Färkjestad ro hem det även nästa säsong, men hoppas Frölunda hänger kvar i ES iaf..;)

  Kjell H: Det är precis det jag sagt i flertalet inlägg...

  SvaraRadera
 7. Köksmästaren10 april 2009 21:58

  Färkjestad får ju ta sig upp till ES först då ;)

  Jag vet i fan om de förtjänar att hänga kvar vid närmsat efterstanke,,, Obeskrivligt låg klass i slutspelet, varken finess eller offensivt spel från de goa gubbarna... Som Allsvensk fotboll, det står still, slow motion...

  Glad Påsk,,, Keep up the good spirit mate...
  /Köksmästaren

  SvaraRadera
 8. Hehe, du var snabb där Köksmästar´n..:)
  Goa gubbar, var väl mer gamla gubbar?
  Fotboll, världens bästa sömnpiller.

  SvaraRadera