2010-02-02

Dos två, många sjuka...

En av mina grabbar går i sjätte klass tillsammans med 17 andra elever.
Igår var 12 av dem och fick i sig dos nummer två av Pandemrix (dock inte min grabb såklart).
Idag var fem av dem sjuka....

Dessutom, de två lärarna var hemma med sjuka barn. De hade också blivit besprutade igår.

Är det inte extremt mycket med 7 av 14 barn som blivit sjuka?
Läkemedelsverket och andra myndigheter har ju sagt att de vanligaste biverkningarna är just feber och smärta/svullnad, och att det drabbar i snitt en av tio vaccinerade.
Här är det 1 av 2. Visst är det inte alls något man kan använda som ett rikssnitt eller liknande, men det bör ju få var och en att börja fundera, hur politiskt korrekt indoktrinerade de än må vara.
Innebär detta att man kan förvänta sig en liknande ökning av biverkningar som inte är vanliga också?
Min tanke jag hade för länge sedan, att en spruta kanske kroppen klarar av att mota bort, men den andra fäller den istället...

Hur är det sen gällande detta med "vårt samhälleliga ansvar" och de enorma kostnader som influensan skulle ge?
Räknar man på det lite, så är nog kostnaderna för vaccineringen grotesk. Inte bara det pris som isioterna gick med på gällande vaccinet i sig, utan man måste även ta med all den extrapersonal, övertid mm som vården krävt i denna apparat. Sen har vi all marknadsföring från landstingen, det är inte gratis.
Lägg sen till alla sjukskrivningar och dagar för vård av barn som enbart de vanliga biverkningarna orsakat.

Hur hade det varit utan vaccination?
Troligen mycket billigare, eftersom den Nya influensan visade sig vara mycket mildare än en "ordinär" säsongsinfluensa...

Men, vi får nog vara beredda på att det redan finns en plan att man vill att vi ska massvaccinera oss varje år. Iaf om SMI har rätt i sin framtidsvision:
"Allt talar för att den nya influensan kommer tillbaka som ny säsongsinfluensa och att den då kan ha kvar sin tendens att ge svår lunginflammation, skriver SMI och upprepar budskapet att yngre barn, vars immunförsvar är dåligt tränade på influensavirus, behöver två doser vaccin för att få ett grundskydd."
Att vi kommer få se propaganda för en årligen återkommande masspropaganda för massvaccineringen använder jag logiken till för att utläsa.
Om man inte ser till att skrämma oss igen med flunsan, så medger de både direkt och indirekt att de överdrev kraftigt i pågående vaccinationshysteri och att man vaccinerade miljoner människor i onödan och därmed utsatte dessa för väldigt många onödiga risker.

Det går ju inte, så därför är enbart alternativet kvar att man måste hålla fast vid sin galna vaccinlinje...

Eller, skulle de kunna göra en sådan pudel och komma undan med det?
Jo, det går ju med tanke på att media helt tappat intresset för frågan. Det kan ju ha samband med att dos två nu visar sig kräva stora offer runt om i landet, vad vet jag...

2 kommentarer:

 1. Jag misstänker starkt att endast 50 % av Pandemrix-vaccinationerna faktiskt innehåller de verkligt farliga substanserna som skvalen och tiomersal. Detta är psykologisk krigföring; om SAMTLIGA blev sjuka av vaccinationen skulle en folkopinion snabbt uppstå MOT allmän vaccination. Nu orsakar man (som vanligt) splittring i frågan. Vissa kommer ju att hävda: "Asch, det var ingenting, jag tog sprutan och blev inte sjuk alls!"

  Men med återkommande vaccinationer så ökar hela tiden risken att man till slut "drar en nitlott" och får sig en dos med riktigt farliga gifter. En djävulskt uträknad plan för att slå ut så många människor som möjligt.

  Det är helt klart någon typ av virus/bakterie som florerar i samhället idag. Smittan slår mot lungorna och orsakar problem men i regel bara mot svagare individer. Svinvirus à la H1N1? Kanhända, men det kan också vara något annat patogen (av människan framställt).

  SvaraRadera
 2. Och nu kommer bortförklaringarna. Blev förvånad i morse då tv4 tog upp ämnet utifrån: "Har vi i media överdrivit pandemin?"
  Det var den förtjusande Annika Linde som fick stå för snacket. Som vanligt sa hon en massa intressanta saker..

  "Vi baserade vårat beslut att massvaccinera på Australiens och Nya Zeelands situation" (Där konstaterades rekordlåga dödssiffror i denna influensa)

  "Faller ner i antalet sjuka som drabbade även resten av Europa, samtidigt som här, trots att de inte vaccinerat, vet vi faktiskt inte vad det beror på." (Detta fall ner DRABBADE tydligen resten av Europa samtidigt som här- hemskt!
  Samtidigt är denna nedgång ett stort mysterium, som dom inte vet anledningen till. Kanske skulle det kunna vara av samma anledning som då infektioner planar ut annars?)
  Hon betonade även att det är OTROLIGT lätt att vara efterklok! Japp. (Det fanns fakta innan som åtminstone vi som lever med öppet sinne och öppna ögon, med lätthet fått tag på).
  Hon gav "kredd" till Sverige, som tydligen har hälften så många döda i förhållande till befolkning, som resten av Europa. Andra länder "sneglar" enligt Linde på oss nu och undrar vad vi gjorde som var så lyckat.
  Hon hävdade också att man ser nu att vaccinet har varit mycket effektivt att skapa immunitet- kanske starkare än genomliden infektions immunförsvarsskapande effekt. Denna slutsats har man kunnat dra utifrån den- höga frekvens av bieffekter. Men hon underströk sedan att man naturligtvis inte har rapporter om allvarliga bieffekter.

  Vad säger ni- nästa år kanske det är läge att ta sprutan i alla fall. Detta har ju varit succé!!!

  SvaraRadera