2010-02-14

Självkritiskt media? Knappast...

"– Det har hörts en hel del röster om att detta var en falsk pandemi. Men när besluten fattades tror jag att besluten var adekvata och baserade på den kunskap som fanns vid det tillfället"
Ett citat från Aftonbladet, där de frågar om svininfluensan var en bluff!

En snabb översikt över det år som gått, och man låter en av de mest frekvent vaccinkramarna, Annika Linde, uttala sig:
"– Vi vet lite grann och vi vet att vi nog har halverat antalet dödsfall i Sverige"
samt
"– Vi har ju lagt ned ett antal miljarder på den här influensapandemin och det är inte min grej att bedöma om det var värt det eller inte, utan min grej är att försöka ta reda på vad vi gjorde, vad vi fick för resultat, hur vi lyckades påverka pandemin och vad det kostade jämfört med vad vi sparade. Sedan måste politiker och medierna och alla övriga debattera om det här är en strategi som vi ska ha i framtiden eller om vi ska ändra på den."

Nog halverat??? Vet lite grann?? Inte min grej??
Skall media debattera hur strategin skall vara???
Snälla, snälla, snälla... Ta bort denna kvinna omedelbums!
Det är ju pinsamt uppenbart att hon inte har en skugga av en susning egentligen, och därmed så är hon fel kvinna på fel plats.

Det absolut mest talande i denna artikel är att Aftonbladet inte har med ett uns kritik mot sig själva. De, tillsammans med övriga inom media, har en otroligt stor skuld till den rädsla, hysteri och masspsykos som svepte genom landet.
Extremt dålig journalistik som enbart piskade upp en skräckstämning, där de inte ens brydde sig om att kontrollera fakta.
Inget arbete för att reda ut alla de spridda rapporter om vaccinets biverkningar.

"Nu väntar eftertankens och utvärderingarnas tid."
Så står det i artikeln. Hur kommer Aftonbladet själva att utvärdera sin insats, eller uteblivna journalistiska arbete? Det är inte så att uppgifterna varit dolda, utan det har varit uppgifter som förekommit på bloggar och hemsidor i månader.

Vilka tar ancvaret för alla de som blivit och kommer bli allvarligt sjuka av vaccinet?
Hur ska media, politiker och myndigheter ersätta alla de som mist anhöriga, eller fått missfall, efter att de närmast tvingats till vaccinering?

Kanske skulle någon stämma Aftonbladet eller annat mediabolag för medhjälp till dråp?

Jo just det...
Aftonbladets undersökning, "Tror du att svininfluensalarmet var överdrivet?", har just nu lite mer än 15% som svarar nej...
Här kan man prata om total indoktrinering som fungerar...
Skönt att närmare 85% insett att allt inte är som man blir utsatt för via propagandamaskineriet.

3 kommentarer:

 1. – Vi har ju lagt ned ett antal miljarder på den här influensapandemin och det är inte min grej att bedöma om det var värt det eller inte, utan min grej är att försöka ta reda på vad vi gjorde, vad vi fick för resultat, hur vi lyckades påverka pandemin och vad det kostade jämfört med vad vi sparade..."

  Man kan fråga sig om det inte är samma sak.?!

  Vad är det för skillnad att säga "Det var inte värt" eller säga "ta reda på vad det kostade och vilken valuta vi fick för pengarna"??

  För mycket ordbajseri från ledande myndighetspersoner och media ibland.

  SvaraRadera
 2. Jan-Ola Gustafsson15 februari 2010 19:58

  Citaten från de som har ansvarat för den svenska vaccinationsbluffen och därmed svindlat bort stora belopp av skattemedel i denna hysteri är häpnadsväckande.
  Sällan har man i liknande sammanhang hört att aktörerna själva i klartext har formulerat sin egen idiotförklaring!
  Arma land och befolkning som har den sortens höjdare som avgör livsviktiga frågor.

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte hitta ord som är starka nog för att beskriva mitt förakt för Aftonbladet, särskilt för deras agerande i den här saken. Ormar, hyenor, horor... Undrar om det finns några verkliga personer bakom de namn som skrivs under inläggen där, om de inte är påhittade och att det är herr D.J. Ävulén sköter hela ruljansen! Man deltog till 110% i kampanjen för att skrämma och hetsa folk till injiceringskön, man hade någon som satt och plockade bort kommentarer som ifrågasatte vaccinet osv. Att nu komma och låtsas vara oberoende och utvärderande är bara för mycket!

  SvaraRadera