2010-02-04

Fungerar det? Förbjud det direkt!!!

Kollodialt silver förbjuds, ja iaf att säljas som kosttillskott...
Personligen har jag inte testat det än, men farsgubben använder det och mig veterligen så har han inte ens varit snuvig sen han började med det.

Men nu så har läkemedelsjättarna troligen dragit åt tumskruvarna på sina trogna marionetter inom EU, och fått dem att förbjuda marknadsföring av kollodialt silver som ett kosttillskott.
Nu är det vattenrening istället..:):)

Eller som de skriver på hemsidan för ION Silver:
"Det positiva är att vi kan nu äntligen marknadsföra produkten som en produkt som dödar svampar, virus, bakterier och även encelliga parasiter av typen protozoer. Hit hör bland annat amöbor och plasmodiumparasiten som är den som ligger bakom malaria. Att påstå att ett kosttillskott kan döda mikroorganismer är förenat med stor fara då man bryter mot marknadsföringslagen och påstår att ett kosttillskott faktiskt har en verkan. Kosttillskott får faktiskt enligt lagstiftaren inte ha någon som helst effekt på kroppen. "

När jag läste detta, så kom jag att tänka på nyheten jag läste i Aftonslasken:
"Ett malariavaccin som amerikanska och afrikanska forskare testat i Mali har visat sig ge små barn ett rejält skydd mot sjukdomen, enligt en ny rapport. "
Kan ha nå´t med saken att göra, eller inte..

Men varför förbjuda något som är absolut totalt ofarligt?
Jodå, jag vet svaret...:)
Tänk om (hemska tanke!) människor kunde bli friska och hålla sig ifrån sjukdomar utan att använda läkemedel!!
Det går ju inte att bli frisk utan att betala för sig. Särskilt inte när man dessutom troligen betalat dyra pengar för att bli sjuk från början...

5 kommentarer:

 1. "Kampanjen att utrota er människor är försenad och blivit alldeles för komplicerad och ineffektiv. Detta beror på att ni envisas med att ta naturliga preparat som stimulerar hälsa och välbefinnande. Om ni istället tar våra subventionerade kemiska preparat så tjänar både ni och vi pengar och vi får vårt jobb gjort snabbt och utan komplikationer. Ni måste inse att er närvaro inte befrämjar våra intentioner att skapa en bättre värld."

  Som alla förhoppningsvis förstår så är ovanstående citat inte äkta, det är taget ur luften. Det ruskiga är att det SKULLE KUNNA VARA ett verkligt citat.

  SvaraRadera
 2. kolla på det här... http://www.davidicke.com/content/view/29206/26/

  SvaraRadera
 3. Ingen har förbjudit kolloidalt silver, men det är förbjudet att marknadsföra något med påståenden om medicinska effekter om det inte finns studier som visar att sådana finns och det är inte tillåtet att sälja läkemedel som kosttillskott för att försöka undvika läkemedelslagen, vilket är precis vad intressena bakom kolloidalt silver försöker göra.

  Malariamedicinen i fråga är även den förbjuden att marknadsföras som kosttillskott.

  SvaraRadera
 4. Joakim: Visst skulle det kunna vara det. Hemskt...

  Anonym: Det skulle inte förvåna mig..

  Per: Hur menar du? Att silvret verkligen fungerar och skall egentligen vara läkemedel, eller att det är något som är ofarligt och inte fungerar?

  Mig veterligt så har man inte försökt sälja något vaccin som kosttillskott, vare sig mot malaria eller något annat man påstår att det hjälper mot.

  Synd annars att man inte kan få silvret under läkemedelslagen, eftersom de då tydligen kan bli kvitt ansvar samt ta ut hiskeligt mycket högre priser. Har Pandemrix i åtanke ifall du undrar...

  Men inte ens Pandemrix har väl bevisats fungera om jag minns rätt?
  Jo, om man går efter tillverkarnas egna studier, men det kan man ju inte göra...

  SvaraRadera
 5. Ta det försiktigt med silvret. Även myntet har en baksida.

  SvaraRadera