2010-02-04

Mer om dos två..

Som jag berättade om 2/2 så hade ena grabben 6 sjuka klasskompisar dagen efter de fick dos nummer två av Pandemrix.
De var även sjuka igår...
Typ samma scenario är det för lillgrabben som går i första klass.
Av 15 elever i den klassen var sex stycken hemma sjuka dagen efter, där min son är den enda som inte tagit vaccinet..

Så av totalt 27 elever som tagit vaccindos nummer två så har 12 blivit så sjuka så de måste vara hemma från skolan i en-två dagar hittills.
Hur kan det vara bättre än att riskera få en mycket mild influensa?
Vari ligger det otroligt positiva att tvinga fram sjukdom och illamående med hjälp av bevisligen mycket farliga substanser?

Den kanske viktigaste frågan är ändå hur föräldrar med gott samvete kan utsätta sina barn för denna fara??
Är det viktigare att vara till lags och passa in i den politiskt korrekta strömfåran än att värna om barnen?

6 kommentarer:

 1. Ja tyvärr är det nog så..Vi är som en skock får.Går en så går alla.. Har heller inte vaccinerat, faktiskt ingen i min familj.Tror mina barn är dom ända på dagis som inte gjort det.Folk tycker jag är knasig som inte gjort det och när jag talar om varför upprepar alla samma mantra...inte mer kvicksilver än i en portion fisk..folk har ju dött..du måste ju tänka på andra..blabla..Dom är helt döv för det man säger, och jag har verkligen läst på. En del hånar en.
  Sjukfrånvaron måste ju har skutit i höjden enormt i vinter..många jag känner blev riktigt dålig av vaccinet med lunginflammation, kräkningar och hög feber..Fattar dom inte att det är nåt skumt med det hela? Eller väljer man bara blunda och hoppas på det bästa? Tack för en bra sida! Häls Nina

  SvaraRadera
 2. Det fullkommligt vidriga är att människors intuition och självkänsla är totalt satt ur spel, vartefter man har inpräntat att "bara man lyssnar till socialstyrelsen, så går inget fel".
  Att man dessutom har lyckats få folket att vända sig mot varandra, även inom familjer, gör att de med en svag eller stark magkänsla för vad som är rätt, snabbt blir nedtryckta.
  Gud nåde dig om du börjar tänka själv! Då är man psykiskt sjuk! Tror man på konspirationer så är man "knäppgök", "dumhuvud", "kocko i kolan" och förföljelsemanisk. Förföljelsemani är ett av de stora symtomen på Schizofreni. Vem vill riskera att bli identifierad med sådana galningar???

  Nä, tryggare är att köra ner magkänslan ännu djupare ner och lägga locket hårt på och intala sig:
  "Tänk om mitt barn får den där sjukdomen och dööööör- då skulle jag aldrig förlåta mig själv!"

  Fy faaan! Men förhoppningsvis är det vissa som har vaknat upp av denna sjuka massvaccination.

  SvaraRadera
 3. Jag tror att orsaken till att man inte når fram är att motparten inte vill/orkar/kan ställa om sig mentalt. I realiteten handlar det om att gå från att lita på de som styr och ställer, till att misstro dem.
  Samhället idag bygger ju på att man skall lyssna på och lyda de som är ovanför.
  Ta t.ex. ett dagis. Alla barn skall lyssna på fröknarna, stå i led, gå ut samtidigt, äta samtidigt, sova samtidigt osv.. De barn som avviker från dessa regler ses som bråkiga och störande, och skall såklart helst in i mallen igen asap.
  Detta fortsätter i skolan och sedan in i arbetslivet, vilket ger makthavarna ett lättlett och lydigt folk som av vana går i de banor som de väljer åt oss...

  Just att föräldrar väljer att utsätta barnen för denna faran bland andra är ett bevis för att "strategin" funkar, och funkar alltför bra...

  Att bemöta verklighetsförnekare kan vara tufft men även lärorikt.
  Jag tror dock att vi som anser något vara helt galet har vädigt mycket mer fakta att luta oss emot än dem, som i t.ex. Monckton-videon jag postade för ngn dag sedan.
  De som lägger sin tillit i mediarapporteringar och politikers sviulstga förklaringar är i regel lätta mål, och det är de som inte mäktar med att svara med annat än att man är knäpp eller kocko. Då de har använt de epiteten är de slagna, även om de inte vet det själva..:)

  Jag tror att vaccinering fått upp ögonen för tusentals människor, särskilt de som drabbats själva i ngn form.

  Det som nu sker är att dessa är i en sk "uppvakningsfas" där de ska bearbeta och tolka all den info som sköljer över dem och som får deras nuvarande verklighetssyn att vändas upp-och-ner.
  Efter den fasen så är det än fler som kräver fram sanning och ärlighet..

  SvaraRadera
 4. HCA: Så är det.Mådde vansinnigt dåligt när jag började inse hur världen faktiskt är.Gick omkring som ett töcken hela dagarna.Hade hemska föreställningar om hur det ska bli osv Det är fruktansvärt otrevligt att vakna upp!Sedan när man försöker dela med sig av vad man vet och läst blir man idiotförklarad och behandlad som pesten..Själv kan jag tacka svinis för uppvaknandet/Nina

  SvaraRadera
 5. Man tror inte att det är sant! NU,när det har konstaterats sen länge att vi haft en ovanligt mild influensa, som dessutom verkar ha tagit helt slut, låter en absolut majoritet av föräldrarna barnen få den andra sprutan! Är det verkligen så att många har vaknat upp efter den här vaccinkampanjen? Man kan ju undra. Och en sak till som jag inte kan tro är sant; WHO´s influensaansvarige lär under förhören för nån vecka sen sagt att man tänker behålla pandeminivå 6 i TVÅ ÅR till!! Jag måste ha drömt! http://bit.ly/bwpYOE

  SvaraRadera
 6. Nina: Been there, done that..
  För mig var det iaf så att man försökte nästan slå in i skallen på folk hur jävligt det är, vilket så här i efterhand var dömt att misslyckas...:)

  Mitt tips är att gå väldigt lugnt fram, och börja med de närmast sig. Man behöver inte visa och berätta om allt man finner (vilket ibland kan vara desinfo e.d. oxå), utan med mer is i magen vänta på rätt tillfällen.
  Man kan t.ex. gå efter en specifik persons eget intresse eller liknande, eller som vaccinet kan man ta något som är aktuellt.
  Det man tar upp med dessa ska vara så vattentätt som det är möjligt att det kan vara. Att börja med de närmast omkring gör även att man möter större acceptans och tålamod, vilket man kanske inte kan få vid lunchbordet på arbetet e.d.
  Får man med sig en av dessa sen, så är ni dessutom två som kan byta tankar, ideér, uppslag och funderingar.
  Att sen den du "väckt" i sin tur kan väcka en eller flera personer är enbart positivt.

  Men, stånga inte huvudet blodigt i att försöka få med någon som bara vill sova vidare. De finns demed, och de kan maninte göra något för än så länge. Lägg energi på de som är öppna för en dialog och diskussion på rätt grunder...

  Stan: Smått skrämmande, men det handlar om indoktrinering som pågått länge nu.. Reaktionerna på att jag vägrar ge mina barn vaccin är tuffa och morbida, där en t.o.m. sa att "kom inte å var ledsen om ditt barn dör i pandemin, du kunde ha räddat honom!!". Det handlar om att man lyckats bra med propagandan, och att förmågan till eget tänkande hos så många allvarligt kvävts.

  Att ha en pandemisituation i två år är ju aningen bisarrt, särskilt mtp att de utreds för konspirerande verksamhet och liknande... Men, jag är inte förvånad.

  SvaraRadera