2010-11-04

Hamnkatastrof i Sydamerika

UPPDATERAT INLÄGG.
En stor katastrof har skett vid en hamn i (vad jag tror) Brasilien..
Kommentar till videon:
"I speak Portuguese - they're saying that they don't know how the footage got to the press as it was internal Port staff that had it. Must've got leaked. Then they said another port further up the river had some landslide issues as well. The firemen they interviewed said that they have no idea where to start digging as the whole thing may collapse again. they put the damage so far at $30MILLION Brazilian Reais (Brazilian currency"En snabb sökning ger väldigt klent med resultat, iaf om man söker på svenska eller engelska..

Videobeskrivningen pratar om ett "sjunkhål", men det ser jag som mindre troligt.
Media här verkar ha missat denna nyhet totalt, dom har väl fullt upp med att bevaka kåtkungen antar jag...
Återkommer om det kommer fram mer om detta.
Kan det vara en fräck "nätkupp" t.o.m??

UPPDATERAT:
Finner lite mer info om detta... Här, här och här...
(Tipstack till Greensparrow)

1 kommentar:

 1. Det är ju flera sinkholes som inte ens nämns i media också. Frågan är om det här sker när plattorna rör på sig. Ja något är det ju som rör på sig i alla fall.
  Sen klarade vi av den 6 november. Var det inte då något skulle hända. Fast det kanske har hänt utan vi vet om det.
  Något jag noterade i alla fall i morse var att solen inte gick upp där den brukar, eller så är det jag som är förvirrad. Har planeten gjort en wobble nyligen, finns det någon som vet?
  Jag har noterat att sista halvåret har det blivit fler och fler som bloggar, men det går långsamt, vi måste återta vår kraft. Måste tro på att vi är "mer" än vi tror. Sedan framför allt att Moder Jord faktiskt är en individ. Vi är flugskitar i jämförelse. Varför beter vi oss som vi gör, fast det är ju inte vi vanliga som beter oss, det är eliten. haha.
  När du fått reda på vad det här är för landslide så återkom med det.
  Media har ju fullt upp med den kungens snedsteg. Förmodligen för att dölja något annat skit. Av mycket större format. Finns det verkligen inga journalister som vågar sig utanför ramarna. Vad skulle hända om 50% skulle gå utanför ramarna och följa deras inre, skulle alla bli avskedade då? Klarar de ett manfall på 50%?

  SvaraRadera