2010-11-02

Naturliga skapelsen försvinner..

Bilden ovan visar ett underverk som redan är kommer bli mer och mer ovanligt att lyckas med på naturlig väg.

Återkopplar till något jag skrivit om tidigare, dokumentären "The Disappearing Male", som tar upp kopplingen mellan infertilitet och Bisfenol-A.
Från Infokuriren:
"En kontroversiell kemikalie som använts i årtionden för massproduktion av behållare för livsmedel och nappflaskor har kopplats till manlig infertilitet för första gången. Bisfenol-A (BPA) används i stor utsträckning för att göra plast hårdare och vattentäta konservburkar."

På The Telegraph's hemsida kan man även läsa:
"The researchers noted that BPA may also affect female reproductive systems and have adverse effects on ailments such as cancer or metabolic diseases.

BPA has already been banned in Canada and three US states.

Bottles and cans containing the chemical have been linked to breast cancer, heart disease, obesity, hyperactivity and other disorders."

Filmen "The Disappearing Male" är väl värd att se, och se igen för de som redan sett den..
Finner inte att det går att bädda in den här, men den är bara ett klick bort...
I högermenyn finns de följande delarna...

Återigen skall det bli intressant om detta får eko i svenskt media.
Kommer våra olika myndigheter, som sägs vara till för vår skull och vårt bästa, att kräva förbud?
Vad säger våra politiker, som till exempel folkhälsoministern, om detta?
Ska vi återigen mötas av kompakt tystnad, likgiltighet och total arrogans inför folkets hälsa och välmående?

Min gissning är, ja det kommer vi att göra....
Varför skulle de helt plötsligt ändra sig liksom?...
Särskilt nu när det finns så finfina möjligheter att få barn på konstgjord väg, där man mer eller mindre kan vraka och välja bland redan utplockade donatorer som inte har några "åkommor"..
Att det inte är gratis att få barn på just konstgjord väg har såklart ingenting med saken att göra, för det skulle ju vara att hacka på jättebraiga Big Pharma och tro att det finns konspirationer i vår absolut perfekta värld.. (ironi av....)

/HCA

5 kommentarer:

 1. Väldigt intressanta filmer och otroligt skrämmande. Man kan ju bara gå till att titta tillbaka på sina egna erfarenheter när man var barn. Hur små företag av plastfabriker växte upp som svampar ur jorden. Jag fick erfara skrämmande resultat av plastens verkningar många år senare. Men jag reflekterade ju aldrig över hur hemska och stora effekterna egentligen är. Faktum är ju att hela mänskligheten har förändrats med detta och håller på att dö ut. En tröst i glädjen är att även dessa illuminati och Bilder"burgarna" också har sugit på napp och fått mat från flaska med plastnapp. Även Bill Gates. Men frågan är om det varit helt en medveten handling att skapa upp detta för att utplåna mänskligheten. Eller som befruktningskontroll. När man tittar sig omkring och upptäcker att så gott som allt har innehåll av dessa gifter. Men först tar man upp oljan sen utvinner man en sådan djävulsk sak som plast, då vete sjutton om inte den idén kommer utanför vår planet. För planen är djävulsk. Vi har ju plastkulor till och med i olika smör som alla "mjuksmörer". Eller är det så att Moder Jord blir så förbannad på oss för vi suger ut hennes blod/olja och då får vi känna på effekten av denna handling. Det är detsamma som i förr i tiden när de gjorde åderlåtning, man kunde tömma människor på blod, det var bara det att ibland tömdes de på för mycket blod. De dog. Det går att återskapa såvida man inte kommer under en viss gräns. Som ovan så nedan.
  Jag tycker det är viktigt att detta kommer ut.
  Men det har faktiskt stått i Aftonbladet eller Expressen om det, naturligtvis en liten notis om bara Bisfenol.
  Vågar de sitta och göra research om kungens förehavanden, så ska de väl för tusan våga skriva om sånt här.
  Hm är det därför som kineserna dödat så många flickebarn för att kunna återställa balansen när pojkar från väst inte längre kan skapa barn.
  Kanske en djupdykning i det här ämnet ska göras precis som med Chemtrails. UN har just nu förbjudit Chemtrails, men än så länge så verkar ju inte Sverige skrivit på det. Vad de ställer till med i stället, ja det får vi se.
  Jag hoppas jag får vara med och se förbudet mot plast "alltogether".

  SvaraRadera
 2. Jan-Ola Gustafsson4 november 2010 12:09

  Det är förnämligt att denna blogg tar upp sådana här saker och jag uppmanar läsarna att delge sina bekantskapskretsar och nätverk dessa funderingar för att skapa en utbredd diskussion kring sådant som är mindre känt trots att det finns överallt i vår omgivning och utövar en stor påverkan på oss människor och våra liv och vår hälsa.
  Den tyvärr okända rapporten "The Global 2000 Report" behandlar bl a hur man avser att minska den överbefolkning av jorden som globalisterna menar är ett hinder för fortsatt "utveckling" av planeten.
  Se Verkligheten har hittills bidragit till att många människor själva har börjat fundera och diskutera kring vår tids företeelser och insett att det vi vanligen matas med via officiella media har lite eller inget att göra med vad som verkligen planeras och genomförs bakom kulisserna.
  Fortsätt med det!

  SvaraRadera
 3. Monica: Är du säker på att de i toppen använder samma saker som vi? Kommer att tänka på fluordrycken Ramlösa som man kan/kunde se på alla "offentliga möten", iaf förr.
  Drack topparna det, eller hade man rentutav bytt innehållet? Bara en tanke, men man förvånas inte numera över nå´t..
  Plastkulor i margarin tror jag är en skröna, men kaninte lova. Har för mig att ngn "alternativare" gått igenom det där och fann ingen sanning. Det var typ som att man skulle ha glasfragment i snus, inte helelr så sant troligen.
  Moder jord straffar oss, likväl som fattiga föräldrar "straffar" sina barn.. Finns det inget att ta av, så kan man inget ta. Om maninte gör pengar av luft, eller lägger all sin framtid i skakig tro om en ädelmetall..

  Att media har med det i en artikel, oftast utan kommenteringen på sas, är enbart för att de måste spela med i spelet.
  Jag eftersöker samma typ av raserijakt som MSM haft på SD, ministrar, klimathot, terrorlarm osv osv..
  Man bör kanske kika mer på vad länder vi fått oss sagda är de dumma, elakkingarna, gör.. Ryssland (Sovjet) som inte tillät microvågsugnar exempelvis..

  JOG: Tack för dina fina ord.
  Jag vet att det finns flera som halkat in på min lilla blogg via generella sökningar och därmed fått sig till livs mer information än de sökte kanske :).. Oftast har detta inneburit positiva responser, vilket självklart uppskattas mycket från min sida.
  Rapporten du nämnde var okänd för mig med, men snabb sökning visar att det finns en del att kika på där..också..
  Kommer att fortsätta, i minst samam takt som nu :)

  SvaraRadera
 4. HCA, Det var ingen skröna det här med olja/bensin/Plast i smöret. En som beskriver det bra är Gunnar Lindkvist tror jag han heter, som skrev boken Arvet. Sen finns det flera andra som beskrivit gången med alla gifterna i margarin. Jag skrev nog smör, det är färre gifter i det haha.
  Nej, jag är inte alls säker på att de i toppen använder sig av samma innehåll som resten av befolkningen får. Det märker vi ju att dessa höjdare sällan utvecklar cancer.
  Undrar vad som skulle hända oss, OM vi nu kunnat hitta en helt orörd plats här på jorden och vi levde där utan några som helst gifter, ja inte ens chemtrails, hur friska skulle vi vara då. Näst intill odödliga kanske. haha.
  Jg återkommer när allt lugnar ner sig med min fight inom sjukvården av min mamma. Kämpar för att få ta hem henne. Utan att de tvingar i henne både det ena och andra. Det är inte lätt. Men här har de stött på en rebell. Jag läser det ni skriver, men hinner inte alltid skriva själv.

  SvaraRadera
 5. Mycket skräp har det varit i margarinerna men efter uppmärksamhet i media har producenterna tvingats "bättra" sig lite (betoning på lite). Men jag önskar att alla ville hålla sig till så naturliga produkter som möjligt.

  Vad gäller plasterna så är det verkligen att uppmuntra avhållsamhet i möjligaste mån. Som samhället idag är uppbyggt är det dock inte så lätt. Men även små steg ger en förbättring.

  I ett friskt samhälle skulle medellivslängden inte vara särskilt mycket högre Monica, men vi skulle ha betydligt bättre livskvalitet hela livet. Somna in stilla utan att ha drabbats av sjukdomar, utan att behöva geriatrisk vård. Det är huvudsakliga skillnaden och den är nog för mig. Jag somnar hellre stilla in under natten än ligga i en trasig kropp flera år och behöva andra människors omsorg.

  SvaraRadera