2010-11-12

Konungen av Pilskhet...

Kung Kåt är nu uthängd av Camilla Henemark...

Är det bara jag som tycker vi borde få lite mer än en överpilsk konung som i lång tid skämt ut oss i de officiellt inofficiella salongerna för det apanage (aka socialbidrag för de knökrika)?
Hur många halvprinsar och/eller halvprinsessor går omkring utan vetskap om att de har rojalistiskt Bernadotte-blod i ådrorna?
Hur många kronor (inte Calles huvudbonad alltså) har det kostat att köpa tystnad från allehanda flickor/tjejer/damer genom åren?
Är det helt otroligt att tro att det kan vara ett antal aborter som tvingats fram för att skydda vå Konung av Pilskhet?

Många frågor..

3 kommentarer:

 1. Så du har inte fått någon som vågat kommentera kungen. Fasligt tyst har det blivit också om detta. Tur för gubben att Henemark är hemlös och därmed kan ses som desperat efter uppmärksamhet och icke trovärdig.... Personligen tycker jag dock hon gör ett bra intryck i intervju på expressen-TV inga fula påhopp edyl. Det gör det hela mer trovärdigt.

  Tråkigt att inte ens en sådan här händelse kan få svenska folket att rasa och kräva en förändring av det förlegade systemet rojalismen.

  SvaraRadera
 2. Mot Strömmen: Det kanske bara är rojalister (undantaget du å jag :.) som läser här? :)
  Nä, troligen är det inte så..:)

  Folket är såpass indoktrinerade och drillade så det ska väääldigt mycket mer än ett överpilskt socialfall a'la grande för at ifrågasätta ledarna.
  Skulle media/politiker däremot säga buu och blää med mer studs, så lyder folket och faller in i kören.
  Svemnskarna är troligen världens mest fogliga och lättledda folk, som hyser löjligt stort förtroende och på tok för stor respekt för auktoriteter..
  Indoktrinerade från dagis och framåt i hela livet får den efekten..

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att "La Camilla" skulle få vara drottning. Fasen så mycket snyggare än Silvia. Annars tycker jag att man kanske kunde rösta om vilka som skulle vara kung och drottning varje år, ungefär som i schlagerfestivalen. Bara för att göra det hela mindre långtråkigt, helt enkelt. Ett kungahus ska ju vara underhållande. Inte för att jag är rojalist, men när vi ändå har skiten så...

  SvaraRadera