2010-11-19

Kort film om grundlagsändringarna..

Du kanske har en kompis, släkting, familjemedlem, arbetskompis eller så som inte är så intresserad av vad som sker utanför sfären av Idol och Robinson?
För de är det perfekt att visa denna film, eller be dom se den iaf..
Drygt fyra minuter kan de nog offra, och sen bör de bli förbannade de med..:

2 kommentarer:

 1. Det finns inte ord för vad sjuklöverns politiker tänker göra mot det egna folket genom att ändra i grundlagen utan att svenska folket har fått vara med och bestämma!
  Vad är det för politiker som sitter i Sveriges riksdag?

  SvaraRadera
 2. Anonym: Ja du, de är iaf inte där för vårt bästa, den saken är säker...
  Media är dessutom medskyldiga till detta svek, denna tysta övergång från att vara ett eget land till en lydstat under EU och FN, där tom Försvarsmakten står maktlösa...

  Jag förstår nu den debatt som varit mot SD, där det var ett extremt korståg mot dem och deras syn på invandringen.. De är tydligen de enda som är kritiska till dessa lagändringar i den högre sfären sas..

  Media, tillsammans med och med politikernas goda minne, gjorde sitt allra yttersta för att sätta en smutsig stämpel på ett parti som demokratiskt valdes in i vår Riksdag.
  Polletten ramlar ner för mig nu. De ville inte ha fram dessa ändringar i valrörelsen. Tyvärr så föll SD i fällan, och pratade bara om sin syn på invandring. De tog INTE tillfället i akt när de väl hade lampan på sig att upplysa folket om denna grundlagsändring!
  Det, eller så är det en skickligt iscensatt show med Åkesson & Co som en spelande pjäs för att ta bort fokus från det som faktiskt är och var viktigt..
  Att vi snart är helt utan egen suveränitet...

  En teori så god som någon annan..

  SvaraRadera