2010-11-18

Svenska kvinnor är totalt oemotståndliga..

..i alla fall för Julian Assange verkar det som..

"Wikileaks grundare Julian Assange begärs häktad misstänkt för bland annat våldtäkt. Han kan nu efterlysas internationellt."

Har jag förstått saken rätt, så har Julian rest en hel del i världen.
Men när han kom till Sverige så måste han alltså ha fått en fullständig hjärnkollaps, orsakat av alla de supersnygga tjejer/kvinnor/kärringar som finns här, och som då kanske utstrålar något alldeles speciellt som inte kunde få honom att hålla "lillemannen" i styr..
"Enigt häktningsframställan misstänks Assange på sannolika skäl för fem brott. Det är ett fall av olaga tvång den 13-14 augusti i Stockholm, sexuellt ofredande den 13-14 augusti i Stockholm, sexuellt ofredande den 18 augusti eller dagarna däromkring i Stockholm, sexuellt ofredande den 16-17 augusti i Enköping och våldtäkt den 17 augusti i Enköping."

Vad jag sett och kunnat leta mig fram till, så har inte Julian varit i liknande blåsväder och anklagats för liknande brott någonsin någonstans tidigare.
Men när han kom till Sverige, då slog det tydligen slint totalt!

Ska vi tro på detta?
Särskilt efter de bisarra turer som var i början av denna "affär" när åklagarna själva irrade runt och anklagade å sen tog tillbaka anklagan och läckte värre än en hink utan botten till pressen.
Tyvärr så känns det mer som att den lydiga staten Sverige mer än gärna (igen) bryter ihjäl sig för att till varje pris vara husse USA m.fl. till lags igen, och fått order att "stoppa" Julian och kraftigt fläcka ner hans rykte...
Kom ihåg IPRED... PirateBay... FRA-lagen... De som säger sig vara folkets företrädare (i någon månad till iaf) har ju inte precis gjort sig kända för att vara företrädare åt folket för folkets bästa..
Jag har väntat på att den svenska polisen skall göra samma tillslag hos Google Sverige som de gjorde hos Pirate-Bay exempelvis, eftersom Google också med lätthet (eller lättare) kan ge dig länkar till att ladda ner filmer, spel, musik osv..
Det är klart, de kanske i detta nu förbereder en sådan stormning, vad vet jag? (ironi det sista...:)..)

(Inlägget ändrat dels maa felaktigheter i fakta och att det kan ske/har skett missförstånd i vad jag menar. Tar bort den delen av inlägget och tackar Mot Strömmen för "uppläxningen", och inser nu att det var lätt att missförstå vad jag menar...
Återkommer med en analys av UNODC's rapport gällande våldtäktsstatistiken och medias/politikers/verksamhetskunniga på den i en mer passande form/sammanhang. )

Det sorgsna är att folket sväljer det som sägs från ledarhåll med allt från krok till vadarstövlar utan minsta tanke på att de blir bortkollrade och ständigt ljugna för..

4 kommentarer:

 1. Att du ifrågasätter vad Assange blivit utsatt för kan jag förstå och till och med hålla med dig om.

  Men att därifrån gå till att dra svenska kvinnor över en gigantisk kam och eg anklaga dem för att anmäla icke existerande våldtäkter är, för mig, för grovt.

  Jag antar att det stämmer att de flesta övergrepp sker inom hemmet alt av de närmaste. Ska dessa drabbade sitta (eg ligga) tysta och ta emot? Är det inte bra att vi har ett sådant samhälle idag att vi har rätten och möjligheten att få hjälp om vi inte själva har styrkan som behövs?

  Ja visst, det finns fall där falska anklagelser ägt rum. Men det är inte den stora massan! Jag vet en pappa som blev anklagad för incest av sin tonårsdotter. Han blev utstött av "byborna", han tappade sina vänner, han isolerade sig, jag TROR han tom förlorade sitt jobb. Pappan är oskyldig för alla anklagelserna! Det är fruktansvärt tragiskt JA. Ska inte få hända!

  Men att därför kategoriskt ifrågasätta våldtäktsfallen, nej det går jag inte med på.

  SvaraRadera
 2. Mot Strömmen: Att inlägget kunde uppfattas så var jag inte beredd på. Att jag skulle mena att alla/de flesta anmälda våldtäkter är falska anklagelser fanns inte i min värld..
  Min mening var att visa på den nonchalans som man visar inför det faktum att Sverige ligger på andra plats i världen vad det gäller anmälda våldtäkter enligt UNODC:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7581764.ab
  Inser att en "analys" av det var opassande i detta sammanhanget, och kunde missförstås.
  Tack för uppläxningen!

  SvaraRadera
 3. Tack för klargörande, då förstår jag betydligt bättre ditt inlägg!

  SvaraRadera
 4. En av de kvinnor som anmält Julian Assange är Anna Ardin. Hon ställde upp i valet till kommunfullmäktige för socialdemokraterna och är en offentligt person som bör granskas

  http://www.samtycke.nu/2010/09/fallet-assange-uppgifter-raderas-om-och-om-igen/

  SvaraRadera