2009-02-06

Fri energi ÄR möjligt.

Det är inte vindkraft. Inte heller vattenkraft, solenergi eller kärnkraft.
Kol och olja platsar såklart inte heller...

Nej, det handlar om magnetism..
Vanliga hobbybyggare klarar av att göra motorer som enbart drivs av megnetisk kraft.
Exempel att se finns här och här.
Magnetmotorn kan ersätta alla de energislag vi känner till idag, och vara den kraft som för bilen framåt och värmer ditt hus samtidigt som den ger dig all el du behöver.

Varför pratas det inte om denna enorma möjlighet?
Då det inte krävs fossila bränslen, biobränslen, vindkraft eller kärnkraft, borde det inte vara ett superhett ämne i dessa klimathotstider?
Alla de som skriker sig hesa över koldioxidens giftighet, klimatakokalypsen och den skenande(!) globala uppvärmningen bör vara totalt lyriska över denna lösning!
Inte en enda atom av bränsle krävs för att driva dessa maskiner, och inte ett enda gram av utsläpp förekommer, så vart är alla forskningar och grandiosa satsningar kring denna gyllene möjlighet att rädda vår planet??

Vill ni veta vad som hindrar denna utveckling?
Ok, det är som vanligt pengar...
Om denna vetskap kom till allmän kännedom, att det finns en möjlighet för oss alla att att få gratis el att värma våra hem med och driva alla våra elektriska apparater med, eller att vi skulle kunna köra bilen utan att köpa en droppe bensin, så skulle enormt många förlora enormt mycket.
Staten kan inte heller se detta bli en verklighet, eftersom de då skulle förlora enorma intäkter av det du och alla andra är tvungen att spendera på el och bensin med alla de de skatter och miljöavgifter det innebär.
Alla bolag inom oljebranschen och elbranschen skulle få slå igen, och de är varken få eller små.
Fri energi skulle innebära total global ekonomisk krasch...

Jag tror inte på hysterin att den CO2 människan orsakar är boven till den avstannade uppärmningen, men självklart så är jag för fri energi.
Är du en av de troende till klimathotets teser, ja då borde även du vara mycket intresserad av att vi kan få gratis energi som är absolut fri från utsläpp (förutom vid tillverkningen till en början).
Fri energi är något som jag tror att vi alla kan enas om skulle vara mycket bra!

Men, för de styrande och de stora bolagen så är som vanligt pengar, styrmedel och makt över massan viktigare än folkets, miljöns och naturens välmående.
Vore det inte så, så skulle Maud, Fredrik, Obama å allt vad de heter som leder massan inte fortsätta att tjata om etanol, biogas, vindkraftverk, vattenkraft eller för den delen kärnkraft.
De skulle istället unisont, och med hela världens folk bakom sig, satsa på att vi alla skulle få absolut ren, fri och gratis energi!
Men, så är ju inte fallet som vi alla vet. Högre skatter, mer bestraffningar och huvudlösa satsningar på förnyelsebar energi med dålig effekt råder. Det man vill är att ytterligare förslava oss, ta våra pengar och öka kontrollen över våra liv.

Jag vill dock allra helst vara fri, och friare blir man med fri energi.
Om denna frihet även innebär att vi kan bli kvitt den sjuka ekonomi som förstör oss alla, ja då blir jag bara ännu mer glad. Och friare...

2 kommentarer:

  1. Se denna sidan: www.TheOrionProject.org för info!

    De vill få ut denna nya energi på marknaden iår! Men saknar pengar att ta fram det.

    De har även en högt uppsatt vetenskapsman som arbetat inom amerikanska regeringen och stora bolag som kan ha en färdig fri-energi prototyp inom 1år så fort de har all utrustning.

    Vi behöver verkligen denna energin... :)

    SvaraRadera