2009-11-22

Människoöden bakom siffrorna..

Jag fick ett mejl.
Ett mejl från en av de människor som finns bakom siffrorna.
Ett av de människoöden som många av oss varnat för kan bli verklighet..

"Hej!
Häromdagen läste jag på din blogg om anmälda biverkningar för Pandemrix.

Jag är ”mamma” till ett av de två missfall som då rapporterats. När anmälan gjordes så var drivkraften för mig att om det fanns ett samband mellan vaccinationen och missfallet (det var ett sent missfall och inträffade två dagar efter vaccinationen) så skulle det offentligt finnas en uppgift om att det faktiskt fanns en väldigt liten människa som fick sätta livet till. Därför var det med viss sorg som jag konstaterade att läkemedelsverket valde att inte ta med missfall i sin sammanställning av inrapporterade biverkningar medan man istället nämnde t ex mardrömmar och frossa.
Så stort TACK för att det finns med på din blogg."

Så skriver en mamma som med stor sannolikhet förlorat ett barn pga ett vaccin...
En mamma som myndigheterna totalt verkar ignorera...
En mamma har varit med om en mycket tragisk och väldigt jobbig händelse, men vill ändå att det ska komma ut i det offentliga rummet om vaccinets baksidor..

"Mamma", du och din man ska ha en stor och varm eloge full av vördnad och respekt för att ni ville att detta skulle komma ut till så många som möjligt! Tack...

Jag har som pappa varit med om två missfall, och det är det absolut jobbigaste jag varit med om. Kastet mellan härlig lycka till djup sorg inom loppet av minuter är grotesk, och tär hårt...
Att detta sen kan ske på grund av ett vaccin, ett vaccin som myndigheterna säger är ofarligt och har bara ofarliga biverkningar, gör mig heligt ursinnig.

Samtidigt ska Läkemedelsverket verkligen skämmas ögonen av sig!
Detta cyniska och otroligt människofientliga synsätt de har måste väl ändå någon gång få ett slut!
Varför blundar de för dessa verkliga människor, vars liv har stor risk att trasas sönder?
Hur kan de med ett uns ryggrad se fall efter fall med misstänkta missfall/dödsfall/prematurbörd m.fl. ramla in i statistiken, men bara kallt bortförklara dem som tillfälliga, separata händelser utan relevans?

Varför ända in i helvete gör inte media sitt jobb?

Vart är alla politiker som annars säger sig vara så förbannat måna om vår hälsa och vårt välmående?

Hur kan dessa människor som totalt blinda propagerar för vaccinet anses goda, när de egentligen verkar vara ondskan personifierad?
Är vi i händerna på läkemedelsindustrin, som genom hemligstämplade avtal verkar ha full kontroll på vad, när, varför och hur vi ska få reda på vaccinets olika biverkningar?

Varför???

3 kommentarer:

 1. Varför???

  Kanske för att de inte tycker om oss? Om man älskar och bryr sig om någon så uppför man sig inte på det viset som våra ledare gör. De är endast lojala mot pengar och (makt)position.

  Ett intressant FAKTUM är att världsledarnas gud heter Lucifer. Kanske det är svaret på din fråga?

  SvaraRadera
 2. jag tog den förbannade sprutan i dec09 och fick allvarliga ledproblem omgående.
  Dessutom blev jag gravid i januari 10, i maj konstaterades att graviditeten avstannat och det visade sig att jag bar på siamesiska tvillingar. Sedan dess har jag varit gravid 6 gånger, alla med tvillingar men fått missfall. Jag är helt säker på att dessa missfall härrör från sprutan
  Jag har läst att Skvalen som ingår i vaccinet även ingick i mjältbrandsvaccinet som gavs till soldaterna under Gulfkriget.
  De kvinnliga soldaterna rekommenderades att INTE bli gravida under 18 månader efter de fått vaccinet just på grund av fosterskador osv.
  http://healthfreedoms.org/2010/12/20/h1n1-vaccine-linked-to-700-percent-increase-in-miscarriages/

  http://canadiansforhealthfreedom.wordpress.com/2009/11/06/reports-of-h1n1-vaccine-causing-miscarriages-in-the-usa/
  Skrämmande läsning!
  mvh Åsa

  SvaraRadera
 3. Det var mycket tråkigt att höra Åsa..
  Jag skulle också misstänka vaccinet, om det är den faktor som du själv bara kan härleda till. Antar att du kollat upp din släkt, sjukdomar osv.
  Att du haft sju graviditeter å alla med tvillingar låter ju otroligt. Av födslar så är 1-3% tvillingar, så det bör vara i de trakterna vad gäller graviditeter också.. Inte otroligt om det då beror på vaccinet..
  Tyvärr verkar det omöjligt att få tag i statistik om missfall, iaf online, så det är svårt att kolla om det var en kraftig ökning efter Pandemrix.
  Fann om fosterskador, men bara för 2009. 2010 bör komma snart..
  http://www.socialstyrelsen.se/Lists/Artikelkatalog/Attachments/18175/2010-11-16.pdf
  Dock svårt att utröna något om det, eftersom vaccineringen startade rätt sent på året.

  Personligen så tror jag att Pandemrix tog livet av fler än flunsan, samt låg bakom många missfall och flera andra allvarliga biverkningar.
  Att det som man i media vill påskina "bara" är narkolepsi är bara befängt.. Ger det narkolepsi, så är det mer än rimligt att det kan ge andra sjukdomar också. Inte troligt att det bara är nervceller som blivit "dödade" av vaccinet..

  I ena länken du har med så står det Canada köpte in ett vaccin utan skvalen, man kan ju undra varför det var nödvändigt om det var ofarligt som de sa här i Sverige..

  Hela denna massvaccination är en gigantisk skandal som media, myndigheter och politiker tillsammans gör sitt bästa för att mörka de hemska effekterna utav.
  Och myndigheterna gör det gärna igen verkar det som:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15603788.ab
  Otroligt hur de svenska myndigheterna om och om igen verkar se sig själva som så otroligt mycket bättre än andra länders..

  Beklagar verkligen det helvete som du drabbats av pga våra myndigheters och politikers arrogans och köpta inställning..
  Hoppas ni till slut lyckas få barn, om ni fortfarande försöker.

  SvaraRadera