2010-11-16

Exceptionellt objekt i kosmos...eller?

Kanske är fel ute, men kanske inte...

På Aftonbladet tidigare idag så fanns det en blänkare där de meddelade att NASA skulle ha en presskonferens via TV om en upptäckt de gjort.

Denna info finns iaf just nu att läsa på NASA's officiella hemsida:
"MEDIA ADVISORY : M10-157
NASA Announces Televised Chandra News Conference

WASHINGTON -- NASA will hold a news conference at 12:30 p.m. EST on Monday, Nov. 15, to discuss the Chandra X-ray Observatory's discovery of an exceptional object in our cosmic neighborhood. (mina fetningar)

The news conference will originate from NASA Headquarters' television studio, 300 E St. SW in Washington and carried live on NASA TV.

Media representatives may attend the conference, join by phone or ask questions from participating NASA locations. To RSVP or obtain dial-in information, journalists must send their name, affiliation and telephone number to Trent Perrotto at: trent.j.perrotto@nasa.gov by 10 a.m. EST on Nov. 15. Reporters wishing to attend the conference in-person must have a valid press credential for access. Non-U.S. media also must bring passports.

Scientists involved in the research will be available to answer questions. Panelists providing analysis of the research include:
- Jon Morse, director, Astrophysics Division, NASA Headquarters in Washington
- Kimberly Weaver, astrophysicist, NASA's Goddard Space Flight Center, Greenbelt, Md.
- Alex Filippenko, astrophysicist, University of California, Berkeley

For NASA TV streaming video, downlink and further information, visit:
http://www.nasa.gov/ntv

For more information about NASA's Chandra X-ray Observatory, visit:
http://www.nasa.gov/chandra
http://chandra.harvard.edu/"

Grejen är att nu finner jag ingenting alls om denna presskonferens. På Aftonbladet verkar även den artikel jag först såg vara bortplockad,

På länken ovan som NASA hänvisar till för streaming video mm gällande presskonferensen, så finner iaf jag ingenting om detta.Kan vara min dator som inte sparkar igång videon, har inte en ny maskin om man säger så...

Men det är helt tyst på nätet om detta, finner ingen video utlagd på denna presskonferens heller på Youtube e.d.
Den film jag finner är denna, som handlar om den presskonferens som antingen inte blev av eller som nu är totalt nedtystad. Finner inget om att den skulle vara inställd heller förresten, så var å en får spekulera efter eget huvud vad som hänt och/eller vad man upptäckte/inte upptäckte.
Men märkligt tyst har det blivit i vilket fall som helst...:

5 kommentarer:

  1. Att allt intressant ska tystas ner av Storebror. Det känns mer som om vi alla lever i en "Truman Show".

    Hoppas du hittar något mer om detta!!

    SvaraRadera
  2. Mot Strömmen: Finner jag, eller ngn annan, mer om detta så skriver jag om det så klart.

    Vi lever i en form av paralellvärld.
    De styrande som med snuskig lätthet leder de allra flesta av mänskligheten rakt in i deras fållor. Den bästa slaven är ju den som inte fattar att han är en slav utan tor att han är fri...
    Att man fått så många att tro att skuldsättning är en väg till frihet är väl det mest påtagliga. Att sen mer än hälften av det man får i slaveriersättning (aka lön) går bort i skatter och avgifter men som sedan mer elle rmindre är puts väck, renderar i knappt höjda ögonbryn..

    SvaraRadera
  3. Stäng av nätverket & kör browsern offline & kolla historyn,
    ta sedan screendump & lägg upp här, troligtvis går det inte bara spara sidan via t.ex "save page as" från cachen,
    om du ser sidan offline kan du också kopiera & klistra..

    R

    SvaraRadera
  4. Sök på GooCencur(Google) Video
    disclosure imminent nasa to announce discovery

    denna länken funkar..
    http://www.youtube.com/watch?v=l_kjUqHunpk
    eller
    http://www.google.com/search?q=disclosure%20imminent%20nasa%20to%20announce%20discovery&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbs=vid:1&source=og&sa=N&hl=en&tab=wv

    R

    SvaraRadera
  5. Jag är helt konfunderad! Var det en nyhet (om asteroider eller liknande) som de i sista stund kom på stod i samband med objektet Nemesis/Nibiru? Tog de bort den ursprungliga nyheten och ersatte den med denna helt ointressanta nyhet?

    SvaraRadera