2008-07-29

Barack Obama, en tvättäkta NWO-Globalist...

Jag har försökt att få denna snutten av Barack Obama attt komma direkt från Youtube. Har även försökt få den "embed"... Men, inget funkar...

Så, en hederlig länk får ni här, där Barack Obama pratar om världen och hur den skulle må bättre utan gränser å såna småsaker...

13 kommentarer:

 1. Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuhrer, Jawohl! Obama är lika mycket en "tom kostym" som Bush, fast han spelar rollen som snäll polis istället för stygg. Ärligt talat, om Obama var ett hot mot etablissemanget på allvar så skulle han få en kula i huvet precis som Martin Luther King och JFK och RFK m fl. Brutalt men sant.

  SvaraRadera
 2. Barack Obama är säkerligen ingen ängel, ingen kommer så högt upp i samhällssystemet utan att ha mäktiga krafter bakom ryggen. Men min käpphäst, just nu, är att den fascistiska världsmakten MINST av allt vill ha en enad världsregering (NWO). Bränslet i det fascistiska maskineriet är att det ständigt finns splittring och motsättningar. Fascismens lyckorike är här och nu, NWO är bara ett spöke som man viftar med och man VILL att folket ska känna aversion och misstänksamhet mot en enad värld.

  Fokuset på fienden såsom frimurare och illuminati är ett propagandamaskineri för att rikta uppmärksamheten bort från det råkapitalistiska system som vi redan är mitt uppe i. Vi kan inte, menar jag, blint svälja myten om frimurarna som det yttersta onda. Fascismen har skapat sina egna slutna sällskap, just för att svärta ner och förvränga urgamla för-religiösa kunskaper om människan och kosmos. De har även förvrängt symboliken (exempelvis svastikan), återigen för att kasta skuld på de gamla traditionerna och kunskapsbaserna.

  SvaraRadera
 3. Sen förekommer det ju splittring och stridigheter inom eliten också. Till exempel säger vissa, som Webster Tarpley t ex (http://info.t1production.com/20080729_tue_alexmp3), att den grupp som har siktet inställt på Kina och Ryssland nu har tagit över initiativet från de mellanösterfixerade neokonservativa i Washington. Det är nog också ett skäl till av vi förhoppningsvis aldrig kommer att få se det totalt homogena, monolitiska, globala fasciststaten.
  Vad gäller frimurarna så vet jag för lite om dessa och hur deras organisation påverkar händelseutvecklingen. Men det finns åtminstone ett exempel på frimureriets inblandning i oomtvistlig kriminell aktivitet, nämligen P2-logens roll i Operation Gladio i Italien. Annars är jag nog böjd att hålla med dej. Frimurare och illuminater gör sej bäst på bio...

  SvaraRadera
 4. Peter: Det skulle inte förvåna mig om man för den nya presidenten visade en film där man tydligt ser hur morden begås, med uppmaningen att de gör samma med alla som inte lyder.
  Samma kan gälla här, Reinfelt m.fl. har fått filmer om Palmemordet förevisat sig och samma uppmaning. Kanske Bildt som tryckt på playknappen?
  De som trots dessa löften vägrat lyda, har raderats bort också. Gäller nog inte bara presidenter. Undrar hur många obekväma de gjorde sig av med under 9/11, och där de som egentligen skulle vara offer ligger å solar sig under en ny identitet på Bahamas eller är utplånade?

  Joakim: Hmm... Splittringen och motsättningarna blir ju allteftersom mot befolkningen, som hur flat den än är till slut kommer få nog. Hoppas jag iaf.
  Att det kan förekomma dimridåer som är till för att flytta fokus håller jag med om.
  Innebär detta annars att personer som Alex Jones och David Icke egentligen är ruskigt duktiga propagandamakare, som ser till att hålla liv i brasan?
  Att man förstör symboler mm är tveklöst sant, det är få som vet att svastikan egentligen är en solsymbol inom många gamla kulturer.
  Du har möjligen rätt, men varför visar alla tecken på att det är en globalisering som är på gång? Varför EU?

  Peter igen: Jag känner en oro inför OS i Peking, en stadig känsla som jag inte blir av med. Hoppas jag har fel...
  Dock skulle det passa utmärkt i tiden.. Bush förblir president (de måste göra något, för deras OS-trupp är kanske utplånad, "martial law" införs i USA), FRA-lagen får fritt spelrum, Lissabonfördraget kommer röstas igenom med anledning av den internationella oro som blir.. Att det var Bin Laden´s look-a-like-studio Intelcenter som hittade en video med hot, gör inte saken mindre oroande:
  http://www.expressen.se/1.1244608
  Men, är Kina med på NWO-köret? De borde ju verkligen digga tanken av komplett kontroll, och inga andra länder som lägger sig i eftersom det kommer bara finnas ett land, "Världen", där de är i stor majoritet...

  SvaraRadera
 5. Såväl David Ickes som Alex Jones hemsidor är lite för "eleganta" för att jag ska känna mig väl till mods. Den klassiska desinformationens knep är ju just att bekräfta minst 90 % av det som läsarna förväntar sig och efterfrågar. De resterande 10 procenten är det som man antingen inte tar upp alls eller det som faktiskt är helt felaktig information. David Icke framhåller till exempel att ett för oss osynligt reptilfolk skor sig på mänskligheten. Det är ett påstående som jag starkt ifrågasätter, inte för att det skulle vara omöjligt rent teoretiskt utan snarare för att människans genpol delvis kan vara uppbyggd av reptilgener.

  Hm, är det verkligen en globalisering på gång? Byar, regioner och länder försvinner onekligen och sugs upp av större enheter. Men de stora enheter som är kvar intrigerar ju och krigar som aldrig förr. Splittringen består även om aktörerna blir färre. Global enhet, ond eller god, lär vi få skåda i stjärnorna efter tror jag. Och här kommer vi väl egentligen till själva kärnan i resonemanget: Kan det existera en enad ondska? Jag tror inte det; liksom elden behöver bränsle för att brinna behöver fascismen motståndare för att kunna vara kvar. När skog och gräs har brunnit upp upphör skogsbranden.

  SvaraRadera
 6. Om det är 90% som är rätt, så är ju det faktiskt mycket bra. Är de resterande 10%-en då medvetet från dom, eller är det liksom med i "paketet" NWO från början? Det är svårt att särskilja information och desinformation många gånger, därför är det viktigt att fler vaknar upp och kan sätta åt de onda krafterna som styr, fler som kan snoka fatt i desinformationen. FRA-debatten har väckt rejält många, som i sina turer på nätet ramlar över annan info de inte haft en susning om tidigare (som 9/11, klimathotet mm).
  Jag tror, att det är en globalisering på gång och att man speedar upp farten just nu. Kanske för att så många börjar se skiten bakom allt iom nätet...
  Det borde vara planerat, för nätets framgång är säkerligen med i deras beräkningar, men man vet aldrig.
  D.Icke har jag inte ägnat speciellt många minuter tidigare, förrän jag såg det föredraget jag tipsade om i ett inlägg tidigare.
  Inte ett ord om reptiler där, men en massa annat om hur eliten arbetat och arbetar. Reptilsidan sas har jag inte ägnat mig åt alls, verkar nästan för bra för attvara sant liksom..:) Filmen tyckte jag var riktigt bra.. Shapeshiftingfilmer är lite kul tidsfördriv, men jag har svårt att ta åt mig det dock. Kanske spärrar mentalt hos mig?...
  A. Jones är en gaphals, som inte verkar vilja ta i Israelsambandet för 9/11. Är inte hans fru jude, så det kan vara därför? Nåja, han sätter iaf lampan på eliten, med Bohemian Grove, Bilderberger mm och verkar vara populär bland ungdomarna iom We Are Change-rörelsen.
  Ingen är ju fläck- eller felfri..

  Den enade ondskan kan styra, för de ser sig inte som onda själva. Som i ett krig, där på sidor ser den andra som ond, där kan man enas mot det onda. De har ett mål, en framtidsvision där de fullt och fast är övertygade att de gör det för planetens och delar av mänsklighetens bästa. De tror på det, de är födda att tro på det, generationer har trott på det..
  Jämför med vilken religion som helst. Är de födda in i det, så ska det ruskigt mycket till för att de ska ändra sin tro som kommer från modersmjölken. Extremister finns det inom alla grupperingar, med de extremister som tillhör toppskiktet är något i hästväg. Man säger att sådan ondska inte finns på denna jord, men är de verkligen mänskliga i ordets rätta benämning?
  De har tidigare gjort ohyggliga saker för att föra sin agenda framåt, 9/11 exempelvis igen, och anser det vara rättfärdigat med "ändamålen helgar medlen". Inget pris är för stort. 9/11, London-bombningarna, Madrid, Pearl Harbour m.fl händelser är för att föra fram agendan. De är även till för att man ska ska kunna sysselsätta folket med krigen, för det är krigen som håller ekonomin igång och därmed eliten håller sig på topp. Win-win-win-situation för dom kan man säga...

  Globaliseringen tycker jag har tagit en rejäl fart om vi ser på de senaste 100 åren. FN, NATO, Warsawapakten, EG/EU, Afrikanska U, NordAmerikanska U, Asiatiska U.. Multinationella gigantiska företag som verkar över hela världen, USA finns med baser i 130 länder, utvidgning av EU och NATO osv. Vi har gett makten över Sverige till EU t.ex., där det är EU´s konstitution som nu är vår grundlag. Genom detta så kan man sedan lätt besluta om ett samgående med en annan union, eftersom vi, genom våra "folkvalda" gett dom rätten att besluta allt (nästan iaf) om och för oss. Nationsgränser börjar suddas ut till förmån för EU, Schengen-avtalet..
  Globaliseringen pågår enligt mitt sätt att se på saken, med stora eller små steg i taget..

  SvaraRadera
 7. "Det skulle inte förvåna mig om man för den nya presidenten visade en film där man tydligt ser hur morden begås, med uppmaningen att de gör samma med alla som inte lyder"

  Haha, det är nästan exakt så en av den briljante framlidne ståuppkomikern Bill Hicks brukade säja när han häcklade det politiska systemet i USA. Kolla t ex 0.59 in i detta klipp: http://www.youtube.com/watch?v=m8wgIPZj0HA&feature=related
  Men då menade han som sagt var inte detta bokstavligt utan bara som en metafor. Hicks var så bra så du får ett par extraklipp också:
  Om politik i USA: http://www.youtube.com/watch?v=nXpdJLJqG9U
  Om JFK: http://www.youtube.com/watch?v=11Fl9ZVJ7B8

  och när vi ändå är inne på video, här är en scen ur filmen "Network" som ganska bra förklarar vad "Den Nya Världsordningen" är för något:
  http://www.youtube.com/watch?v=_AI8mC8XucY

  SvaraRadera
 8. Elitens viktiga arbete att splittra den kritiska oppinionen och få den att strida och ingå hårda debatter om reptiler, nwo, astrolgi, ufon osv! I all oändlighet är det som gagnar dem mest.
  Det viktiga politiska arbetet att upplysa folk om att dagens politik går mot världsförintelse genom atombombskrig, sjukdommar, förgiftningar hindras av alla de blindskott som finns idag!
  Tyvärr ser vi detta i alla kommentarer överallt i bloggvärlden, SPLITTRING!
  Jag har mer och mer förstått att allt detta gagnar makten och blir därför dissorienterad?
  Alla dessa negativa debatter där folket inte kan göra så mycket eller blir villrådiga ser jag som det största hindret mot ett enat folk utan att slå in allt i ras, religion, demokrati (vad är det?) landsgränser mm.
  Jag slutar här, men jag skulle kunna hålla på hur länge som hellst med detta.
  Tack Jocke för att du tog upp AJ och DI, jag är nämligen skeptisk till dessa herrar. Jag misstänker att de är sponsrade av eliten.

  SvaraRadera
 9. Peter: Tack för tipset, hade ingen aning om Bill Hicks..
  Detta "scenario" fanns med i en film jag såg för bra länge sen, dock glömt vad den heter.
  Du skrev väl om ngt av ungefär samma sort, där man visade en Usama-film på nåt EU-möte? Allt var fejk, men det var mkt trovärdigt tydligen..

  Kjell: Om nu Icke är sponsrad av eliten, är det inte märkligt att han då har reptilargumentet öht? Vad han än säger om annat, så är det detta som folk/skeptiker/nyvakna/halvsovande hakar upp sig på och därmed är han ofta avfärdad som en knäppgök. Han skulle ju få så många fler anhängare om han inte haft detta med i bagaget, och därmed hade han isf kunnat lura ännu fler. Jones är det lite av samma sak med, fast han har en så gapig approach så folk tröttnar lätt på honom. Han är ofta lite för övertygande, så det känns närmast överdrivet. Ett lugnare sätt hade ju gjort att fler orkat med honom, och han hade lyckats lura än fler om han är en NWO-lakej. Eller?
  Som jag skrev förut, så gäller det att sortea själv bland all den floran av information, blindgångare, desinformation och övertygelse som finns. Själv har jag som sagt dålig koll på DI, lite mer koll på AJ men inget "fan", men hade dom varit medvetet styrda av eliten så skulle dom även fått större publicitet och spridning än vad de har idag. Allt för att nå så många som möjligt med desinformationen..
  Lutar mer åt 90/10 som Joakim sa, där de 10%-en är desinformation som de prånglat in på nåt vis. Men vad det är specifikt är svårt att peka på dock. Det är inte bra...

  Splittring är definitivt ett önskemål från eliten, därav planteringen av desinformation. "Divide and qonquer.."
  Det är lättare att bekämpa en fiende som har inre stridigheter, än en enad fiende. Eliten är enad, viker inte en tum från sina planer om de inte är absolut tvingade av yttre omständigheter. Allt kan inte gå vägen för dom jämt heller, slumpen finns kvar som en gäckande faktor. Räcker med att en nyckelperson får hjärtattack å kolarvippen så måste plan B in istället. Men, de är enade, det är inte vi...
  Se bara på våra kommentarer här, även om vi kanske inte är en särdeles stor del i motståndet, så kan vi inte enas i allt. Kan vi inte enas, kan vi då bekämpa "fienden"?
  Lika som att kan inte ett par enas, så spricker oftast förhållandet och enigheten för barnen gå förlorad och de tvingas ha en delad enighet sas i fortsättningen.
  Detta behöver dock inte vara ett så stort problem. Det vi KAN enas kring, är att det finns en mörk agenda, där en skygg elit håller i marionettrådarna. Deras egentliga mål kan vi bara spekulera i, några kan ha rätt å några fel. Behöver vi veta det dock? Vi ser ju vad de tidigare har gjort för att föra agendan framåt, och vi är även ense att det är helt åt h-e. 9/11 är det fler och fler som enas var orkestrerat av dessa mörka krafter, och vi kan nu se det egentliga syftet med detta. Ska vi då fastna i att själva splittra oss i detaljer? No-plane, missil, bomber, kärnvapen, HAARP osv...?
  Det för oss inte framåt, utan vi står då stilla. DET vill dom att vi gör. Hur intressant 9/11 än är, hur mycket vi än finner om dessa sanslösa tillfälligheter och alla fysiska omöjligheter, så står vi faktiskt ändå kvar och pratar i 2001.

  Vi ska prata om det, väcka fler med det, men vi måste också enas om att synliggöra att det finns en elitisk plan bakom allt. Målet är nog intressant, men vet vi det? Ska vi satsa krafterna på att identifiera det, istället för att diskutera det som sker nu och här?
  Faller trovärdigheten om man undviker frågan "varför"?
  Svårt detta, mycket svårt....

  SvaraRadera
 10. Jag måste faktiskt säga att jag uppskattar Alex Jones i mindre doser, främst för hans gäster men ibland också för energin han förmedlar. Men, som sagt, man får naturligtvis ta honom med några kilo salt, precis som med Icke eller någon annan alternativ portalfigur. I själva verket bör man närma sej såväl Aftonbladet som Prisonplanet med samma kritiska attityd. Det är ju en kontinuerlig process, att man ständigt vaskar igenom sin information för att se om det fastnar "större bitar", kanske till och med guld. Jag tror att jag nu lite mera självständigt kan granska alla olika bitar av informationspusslet än för bara några år sedan, då jag var helt ny för alla dessa otäcka och konstiga saker som det etablerade massmedia nästan aldrig skriver om, i synnerhet inte på svenska.

  Man får försöka att vara ödmjuk och respektera de slutsatser som andra har kommit fram till, undvika att gå i polemik om någon liten detalj om man tror att detta inte för förståelsen för den större bilden framåt.

  SvaraRadera
 11. Jag instämmer i det du för fram här HCA, men! Eliten kan göra med oss vad de vill, ingen bryr sig om det. Utom några införstådda idéutvecklare denne har med sig i sitt arbete mot eliten.
  Men den stora massan på 99,99% bryr sig inte ett skit om det.
  Jag gör för tillfället ett uppehåll i mitt bloggande, just för att jag är osäker på arbetssättet.
  Ibland tänker jag på en sak som jag läste i samband med att jag diskuterade eliten med vår vän mickael som tyvärr gick bort aldeles för tidigt.
  Det var några bloggar i USA som var sponsrade av den politiska eliten i USA som medvetet för ut desinformation om allt möjligt. Och också uppmuntrar motståndare att fortsätta sitt bloggande för att debatten skall fortsätta från alla håll och kanter på internet.
  Meningen är att det skall komma ut så mycket information om allt så ingen vet någonting om något, om jag nu inte blandar bort korten något?
  Just detta att det finns ett överflöd av info gör den ibland oåtkomlig, vad är relevant och vad är inte relevant info?
  Samtidigt blir vi packade och grytan kokar över, utan att vi kan ta bort grytan från elden, allt kokar bort till ingen nytta!
  Där fick jag till det! Så vill jag att ni skall försöka förstå vad jag tänker.
  Informationen kokar över och ingen kan göra något åt det! infot kokar bort!

  SvaraRadera
 12. Kanske finns en viktig sammanhållande tanke i vad denne man säjer i sin kritik till Norges höger!

  En viktig fråga att enas mot är kampen mot rasismen och invandrarfientligeheten.


  http://www.aftonbladet.se/kultur/article3005761.ab

  SvaraRadera
 13. Peter: Absolut ska man kritisk syna all information, vare sig det är jag, du eller Reinfeldt som kommer med informationen...
  Jag uppskattar AJ och DI, för deras arbete och avslöjanden. Michael Ruppert är en annan eldsjäl som har mycket bra att komma med. Men, man kan inte svälja krok, sänke, flöte, lina å spö från någon.
  Tyvärr är det det som sker med folk alltför ofta. Ta t.ex. "klimathotet", ett numera klassiskt okritiskt sväljande från massan...

  Detaljerna är som du säger viktiga enbart om det kan föra diskussionen framåt, annars är det ett bra sätt att försöka få hela händelsen att falla pga en enda liten detalj som den kritiske haft fel om. Finns flera sådana exempel gällande 9/11, där t.ex. no-plane-teorin används för att misskreditera ALLA frågor man har.

  Kjell: Massan bryr sig inte, för att de inget vet. Om det var allmänt känt om all skit som hänt och händer, så skulle eliten ha det riktigt svårt att föra sina planer framåt.
  Sen finns det desinformationen, som kommer ideligen. Detta görs enbart för att de är rädda för att deras skitiga rumpa ska komma fram i dagsljuset. Att det finns sådana sponsrade bloggar får iaf mig att känna en liten seger! Fan, det vi gör skrämmer dom lite, och vi har troligen rätt på många punkter!
  Alla som läser det jag skriver, ska göra det kritiskt. Faktafel förekommer och slutsatser är fel, men det gör ju inte att allt jag skriver är fel. Eller?
  Är det sen lättare att få bort grytan, alternativt släcka elden under den, om vi är många eller få?
  Sen, andra kommentaren du skriver, är ett typiskt exempel på att flytta fokus, något som "motståndarsidan" ständigt strävar efter...
  Flytta diskussionen från en het potatis till en annan.
  Nu tror jag inte att du är avlönad av Reinfeldt eller Kissinger dock...:)
  Att ena kampen mot rasism och invandrafientlighet är nobelt och rätt, men omöjligt.
  Det har försökts med detta i årtionden, men det är ständigt politikerna som gör att det blir omöjligt. De vill inte ha ett rasismfritt samhälle egentligen. Ville de det, så skulle man göra många saker mycket annorlunda. Styra in invandrarna i samhället genom att inte tillåta hela förorter bli som små minivarianter från deras hemländer. Se till att de får jobb efter den utbildning de har, och inte tvinga t.ex. en läkare bli städare.
  Politikerna kan göra så mycket mer, både för ny- och gammelsvenskar, men struntar i att göra det.
  Man kan inte blunda för att genom segregering blir det mer brott. Arbetslöshet och utanförskap leder också till mer brott. Dessa faktorer finns i hög grad bland invandrartäta områden, vilket får effekten att fler än vad som borde vara fallet ramlar in på fel väg i livet....
  Vilka kan styra bort denna fundamentala orsak? Jo, politikerna..
  Invandrarna söker sig till likasinnade, vilket är självklart. Skulle jag också göra, medvetet eller omedvetet..Men, eftersom vi nu ser effekterna av detta så borde man för länge sedan ha bromsat denna utvecklingen. Hade man gjort det från politiskt håll, så skulle det inte heller vara så mycket invandrarfientlighet.
  Så för att kunna komma till bukt med problemet rasism från BÅDE invandrare och svenskar, så måste våra folkvalda göra mycket väldigt annorlunda.

  SvaraRadera