2008-07-28

FRA anmäler bloggare

Henrik Alexandersson har blivit anmäld av FRA för brott mot yttrandefriheten...
Jojo, nu har Ingvar Åkesson & Co nog tagit sig många spannar vatten för mycket över huvudet, för inte kommer detta fjantiga tilltag att göra deras tillvaro lättare!
Det Henrik gjort, är att visa upp dokument där det klart och tydligt framgår att FRA brutit mot gällande lagar vid flera tillfällen, och att han är orädd för myndigheter.
Men de anmälningarna som kommit in mot FRA, har tydligen lämnats utan vidare åtgärd från åklagaren.....
Myndigheter kan fritt bryta mot lagar och förordningar helt efter egen vilja och suspekt agenda, total anarki verkar råda inom maktens korridorer.
Men den lilla människan, medborgaren ska jagas och tryckas till så ofta och så hårt det går....
Fan, det är med raska steg vi går mot en total fascistdiktatur......

6 kommentarer:

 1. Ända sedan medeltiden har den vanlige menlöse svensken inte haft en chans mot myndigheten om det så varit kronofogden eller annan!
  Då gjorde bönderna uppror undrar hur det är med löneslavarna idag?

  SvaraRadera
 2. Det är ett gryende uppvaknande på gång inom det svenska samhället nu, pga FRA-debatten...
  Det är inte många som tycker att denna lagen är bra, och de som tycker så är (generaliserat) mycket överdrivet rädda för oss osynliga hotbilder.

  Upproret idag sker inte med högafflar och facklor, utan med bloggar/hemsidor.
  Jag tror att Reinfeldt & Co missbedömde denna styrke totalt, och gömmer sig nu för att det ska lugna ner sig.
  Troligen blir det en regeringskris i höst, där Alliansen får packa ihop sina pinaler. Hur det blir sen, det vete fan. Men att göra saker sämre lär bli svårt... Kanske kommer det att bli ett par nya partier som får stora framgångar pga alliansens inkompetens, såsom SD eller PP...

  SvaraRadera
 3. Apropå gryende fascism, fast med en lite annan vinkling, skriver Steve Watson på Infowars om det brittiska energibolaget Npowers kampanj för att värva barn till att bli "klimatpoliser" som ska spionera på sin familj och sina kompisar för att upptäcka om dom gör sig skyldiga till "miljöbrott" som att använda torktumlare, lämna dörren öppen och inte använda de energisparlampor som du tidigare har skrivit om, med mera. En äkta "Miljöjugend", alltså. När kommer vi att få se en liknande kampanj i svenska media? Aldrig, hoppas jag...

  http://infowars.net/articles/july2008/280708climatecops.htm

  SvaraRadera
 4. Peter: Al Gore har ju även han tänkt sig ha en "armé" av 10 miljoner amerikaner som ska hjälpa till med att få de som fortfarande tvekar om "klimathotet" att bli omvända.
  Det är en ny världsfascism vi ser ta form snabbt. Bevisen är täta mot FRA, mot AGW, mot "war on terror" men man viftar bort det som ointressant. Agendan för en ny världsordning är i sista skedet, å det går jävligt fort...

  SvaraRadera
 5. Bara en liten fråga: betyder AGW "accelerating global warming" eller något annat? Har missat denna förkortning.

  Ny världsordning, ja, jag vet inte. verkar vara samma gamla plutokratistyre som alltid genom historien. Se upp för Obama, som förmodligen kommer att bli den nya representanten för detta styrelseskick i USA. Han sitter, som du kanske redan vet, i knät på Zbigniew Brzezinsky (CFR, Trilateralen, Bilderberg m m), mannen som var med om att skapa det som senare skulle få namnet "al qaida." Obama har i ett av sina tal använt sig av ett citat ur "Zbig":s bok "Second Chance", som ungefär går ut på att vi inte kan äta så mycket mat som vi vill och inte köra våra bilar hur vi vill, etc, och förvänta oss att andra länder ska säja "OK" (http://www.actindependent.org/ZbigVentriloquist.pdf). Om "Baracken" vinner är jag rädd att den globala miljöfascismen kan börja avancera jävligt snabbt...

  SvaraRadera
 6. AGW = Antropogene Global Warming, dvs uppvärmingen orsakad av människan.
  Barack...jo jävlar. Där är det globaltänk i stora mått. Fann en film via vaken.se, där han pratade i Berlin tror jag det var. Som taget ur NWO´s agendabok om deras önskan om en global världsordning.

  Ska posta den, när Youtube å min blogg är sams igen..:(

  SvaraRadera