2008-07-21

Krigstörsten sinar inte....

En stor del av amerikanarna (42%) vill enligt en undersökning gjord av Rasmussen, att USA ska hjälpa Israel om Israel attackerar Iran....
Är det en undersökning som speglar den egentliga amerikanens vilja, så blir jag mycket konfunderad. Varför i hela friden vill folket kriga så in i helvete?

Är de inte trötta på att få hem sina soldater i liksäckar? Är de inte trötta på att ses som den absolut största och värsta terrornationen? Varför vill de bara bli mer och mer hatade av människor över hela världen?
Man blir bedrövad...
Enligt samma undersökning så tror 72% att det är troligt att Iran snart har kärnvapen.
Jaha, och??
Varför är det bara USA, Storbrittannien, Kina, Israel, Ryssland, Indien, Nord Korea, Frankrike och Pakistan som ska få ha dessa vapen?
Israel har inte ens erkänt innhav, men de anses ha ca 200 stridsspetsar ändå. Varför är inte sanktioner och hot utmätta mot dom?
Är det inte bättre för balansen om alla har dom, eller ingen?

1 kommentar:

  1. Med den information som det Amerikanska folket får förstår jag att undersökningen blir som det blir? Konstigt vore väl annars. Och sen beror det ju på vilka man frågar.
    Inget folk i världen vill ha krig, inte ens det amerikanska, men med lite hjärntvätt så!
    Eliten vet om detta och anställer därför galningar till sina yrkesarméer. Sverige skall ju också anställa krigisar, för de vet att vanliga värnpliktiga har alldeles för många krav på säkerhet.
    Folken får de krig de förtjänar, så länge de röstar som de gör, eller låter sig manipuleras!

    SvaraRadera