2008-07-08

Ny film angånde 9/11

En mycket bra tysk film om 9/11:
"911 False Flag"
Den tar upp det som vi mer insatta i dessa händelser rdan känner till, men jag fick ny information som jag inte kände till innan.
Mycket sevärd...

10 kommentarer:

 1. Jag har sett filmen nu och den var verkligen bra! Tack för tipset!
  Bush är skylding till över 10 000 tals amerikaners liv, det visar han när han sitter i skolan och bara väntar på mer anfall? Vad tänker han där? "Vänta det kommer mer, nu börjar kriget mot mänskligheten". Han är helt och hållet medveten om vad han gör, han är ingen galning! Han är i sina sinnens fulla bruk och bör dömas i domstol till dödsstraff genom giftinjection.
  Jag har aldrig varit motståndare till dödsstraff, jo? Bara om det är i USA för där döms aldeles för många oskyldiga till döden och skyldiga till frihet, men om straffet skulle utdömas till Bush, Scheney, Rumsfeild mfl. Är det ett rättvist dömt straff.
  Vad är det vi egentligen väntar på? Att tredje världskriget skall bryta ut med att Iran bombar Israel som vedergällning, eller vad är det som skall utlösa kriget eller krigen?
  Det är en fruktansvärd framtid vi har framför oss!

  SvaraRadera
 2. Bush´s ickeagerande är en av de där "smoking guns" som direkt avslöjar att något inte stämmer. Hans uttalande, flera gr dessutom, att han i ett rum på skolan SÅG den när det FÖRSTA planet åkte in i första tornet visar på två saker: Antingen hade han tillgång till en direktlänk och såg det live (vilket innebär att han hade förkunskaper och är absolut delaktig), eller att han blandar ihop den första och andra attacken. Att blanda ihop dom skulle kunna vara acceptabelt att han gör en gång (han är ju inte en bra talare liksom), men ett flertal gånger? Näää, det är för otroligt för att vara ens nära sanningen.
  Bush visste, han var delaktig och han har gjort sitt yttersta för att hjälpa till att dölja sanningen därefter....
  Osmakliga liknelser till FRA-lagens genomtvingande kan skönjas tycker jag...

  SvaraRadera
 3. "This situation is comparable to one in which four fire brigades is called for four different fires and each one says, "sorry, we could not find the way...the fire truck had flat tires...we didn´t have any water or we thought it was only a false alarm." If something like that happened , then all hell would break loose"

  Bra liknelse. Tror dock i motsats till Kjell att "Dubya" mest är en nollställd nickedocka i händerna på vicepresidenten och hans kompisar. Möjligen kan hans drift att hävda sig gentemot sin farsa få honom att annamma allt som hans "hanterare" tutar i honom. I övrigt tror jag inte på dödsstraff utan skulle snarare vilja bevara honom vid liv för att vidare kunna undersöka hur han och hans sort egentligen är funtad...

  SvaraRadera
 4. Varför bevara en massmördare?

  SvaraRadera
 5. Kjell: Kanske för att det skulle vara ett för lätt straff? Bura in packet tillsammans med riktiga hårdingar så de kan bli någons "bitch", får skura toaletterna med tungan och vistas mesta tiden under samma förhållanden som de fångar de tycker det är ok att tortera. Har de det så nog länge så kanske de golar och berättar hela sanningen och inget annat än sanningen.
  De har ju själva sagt att det är ok att behandla terrorister på ett omänskligt sätt, så de kan ju rimligen inte protestera?

  SvaraRadera
 6. Hur skulle världen se ut om Hitler, Mussolini, Himler, Göring, Massmördare som Stalin mm. Alla överlevt och suttit inspärrade på livstid?
  De fanatiker utanför, skulle haft levande och fortsatt fanatiska ledare att hoppas på!
  Inom fängelset väggar skulle de behandlas som ömma vålnader att skydda?

  SvaraRadera
 7. Kjell: Egentligen är det svårt att säga om det är bra att dessa personer får vara kvar eller ej. Som döda blir de martyrer och kan likväl då också upphöjas till skyarna...

  SvaraRadera
 8. Ja ursäkta men det går inte att resonera, lyssna eller diskutera med döda!

  SvaraRadera
 9. De som sitter fängslade pga de terroristlagar som anammats, har ingen möjlighet att diskutera, resonera eller lyssna på andra än sina plågoandar, och det är ju samma typ av behandling som dessa också skulle få isf.
  Ingen tidsbestämd tid att sitta anhållen, ingen kontakt alls med omvärlden, inget eget juridiskt ombud, tortyr för att klämma fram sanningen (eller så berättar man till slut det "de" vill höra)...

  För omvärlden blir de mer döda än levande och faller troligen i glömska. Fanatiker tror jag inte bryr sig i om deras "ledare" är döda eller levande, de är fanatiska till idealen och tanken mer än personen. Hitler, Stalin m.fl. har ju anhängare än idag trots att de är döda.

  Att visa upp de brott som de begått för att tillskansa sig makt och kontroll, skulle troligen få de som är anhängare idag att byta sida. Dessa skulle ha svårare att ta kritik mot en ledare som är död, och inte kan försvara sig, än en som gång på gång erkänner och/eller blir överbevisad.
  Men de riktiga fanatikerna, de skiter kanske i om de är döda eller levande...

  SvaraRadera
 10. Mycket intressant med kontrollanten av flygtrafik som även hade ansvar för EgyptAir Flight 990.

  SvaraRadera