2010-10-31

Det söta eländet..

Socker är inte bra, men frågan är om inte substitutet är sju resor värre..
Kika på denna filmen om aspartam, så kanske du tittar en extra gång vad det är i det där sockerfria du köper istället för att vara "nyttig"...

3 kommentarer:

 1. Jag är en aspartamprodukt. I flera år åt jag aspartam, det är inte roligt. Från att kunna ha väldigt mycket i minne till att glömma de enklaste saker. Det märks inte med en gång, utan det kryper på en, sedan är den en massa andra symptom man får. Jag trodde jag klarade mig bra från sötsuget och fick i mig mindre socker, men jag blev helt sockerberoende av det. Så det är bra att det kommer ut mer. Det som är det jobbiga är att det ändrar på signalsubstanserna så man får för mycket av något på ett falskt sätt. Man var inget annat än försöksdjur. Nu ska man vara extra försiktig även med andra sötningsmedel också. Det är inte bara aspartam, som de dessutom får sälja utan att skriva på innehållsförteckningen. Som en naturprodukt. Helt sjukt.

  SvaraRadera
 2. Bra sötning
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Stevia

  Om man efterstävar bli intelligentare kan man ta reda på varför det förbjöds,
  Men det upp till var & en titta på idiotplattan(dumburken) istället ;)

  Tänk om idiotplatts program förbjöds istället...;) vilken evolution...

  SvaraRadera
 3. Monica: Många som varit/är i din situation, och fastnat i substitutträsket sas. du är ju dock ovanlig såtillvida att dusett det och (hoppas jag) kommit ur det.
  När Codex Alimentarius är i full blomning, då lär vi få se på grejer.. Bara det att det är ett gigantiskt jobb att veta allt som de håller på med när det är så många som är med i olika "grupper".. Räcker ju egentligen med en enda liten textrad så har de beslutat om något enormt.. Denna textrad "göms" i ett dokument som sedan läggs till den stooora högen av viktiga/oviktiga beslutsdokument.. Känt sätt att exempelvis försöka knäcka motståndare i rättegångar, eller som att man här beslutar om att segregering är det som skall gälla, inte integrering, inknypplat i en lång text om den reviderade grundlagen..

  Sant. Helt sjukt...

  Anonym (använd gärna ngt alias framöver): Hörde om Stevia från en näringsterapeut, måste kika på det närmare..
  Idiotplattan, den var bra. Snor nog den från dig...:)
  Passar ju även snart när andra platta tidsfördrivsmackapärer kommer i handeln..
  En revolutionerande evolution skulle jag våga säga..

  SvaraRadera