2009-10-30

Information eller desinformation?

Schweiz anser tydligen att vaccinet mot flunsan är otillräckligt testat, och tills dess att man fått godtagbara testresultat så kommer de inte att låta vaccinera personer under 18 år, gravida och de över 60 år.

Här i Sverige är det en helt annorlunda syn från "de som säger sig veta":
"– Det finns ingen täckning för att ta ett sådant beslut i Sverige. Tvärtom visar data att de här grupperna gynnas av en vaccinering, säger Jan Liliemark till Aftonbladet"
Det är samme professor som jag skrev om i ett tidigare inlägg där han sagt:
"Vilka typer av biverkningar det skulle kunna vara kan inte professor Jan Liliemark säga."
Goddag yxskaft, som inte ens är läskunnig...


I Tyskland så backar Merkel från att ta ett annat vaccin än det som från början var tänkt.
"Viktiga personer" ska nämligen få ett annat vaccin, utan kvicksilver och skvalen. Samma gäller barn under tre år samt gravida [länk på tyska] [svensk källa].

Vilken data hänvisar Liliemark till?
Innan vaccineringen öht startade så hade man inte testat det alls på gravida och barn under tre år, detta enligt samma Läkemedelsverk som han förestår!
Vad jag kan få det till, så måste han mena att det är den data som inkommit sedan vacccineringen startade, vilket vidare betyder att man använder alla gravida och barn som testpersoner!
Hur moraliskt och bra är det??

Gubbskrället Liliemark kan mao inte säga att de gynnas med den klena data under den ohyggligt korta tid det handlar om.
Han kan inte säga att det inte påverkar ofödda barn, hur många gravida som vaccinerat sig har därefter fött sitt barn? Har man någon koll på missfall, ifall de har ökat och orsaken bakom dessa?

Varför är det så innerligt viktigt att vi ska fås att tro att vaccinet är helt ofarligt och influensan värre än pesten?
Varför säger Lilemark, underförstått, att Tyskland och Schweiz har inkompetenta personer på samma positioner som han innehar?

Kan vi lita på uttalanden från en person som anser sig stå ovanför alla andra i sin kompetens, men som inte ens kan säga vilka biverkningar som förekommer?Influensan sägs nu även ha börjat accelerera, och ska nå sin kulmen till jul.
Aftonbladet skriver stort "80 000 ÄR SMITTADE"..

Men, som vanligt, så är det bara rappakalja..
Man går efter ett gissat mörkertal på mellan 50-80 000.
Antalet konstaterade fall av smittade personer är 2 126 st. Iaf jag tycker det är en ganska stor skillnad, men media i stort är ju inte direkt kända för att vara slösaktiga med sanningen..

Sen är det, som vanligt, väldigt viktigt att läsa hur man skriver. Media är experter på att dribbla till det så man ska tro en annan sak än vad som verkligen står. Kolla här:
"– Når vi upp till målet med 60 till 70 procent vaccinerade kan det skilja mellan ett par hundratusen som ligger sjuka under jul, säger Johan Carlson.
I fjol insjuknade 200 000 svenskar i säsongsinfluensan. I år räknar myndigheterna med att smittan skulle ha nått omkring 1,5 miljoner svenskar – utan vaccinet."


Vaddå "skilja mellan ett par hundratusen"? Från vilka gissade siffror?
200 000 insjuknade i säsongsflunsan förra året, men är den "vanliga" säsongsflunsan utrotad? Finns inte den samtidigt som den nya flunsan?
Om 1,5 miljoner skulle fått smittan utan ett vaccin, hur många skulle ha blivit såpass sjuka så de blev liggande? Allihopa?

Ja, inte tusan blir man klokare, men flera blir räddare av denna nonsensinfo.
Det är väl det som är den verkliga orsaken antar jag....

6 kommentarer:

 1. Japp , har redan sett hur man bär ut döda överallt och slänger dom på stora bål för att inte detta ska drabba andra.Tur man är vaccinerad.

  Tobbe

  SvaraRadera
 2. Det var ett scoop må jag säga Tobbe. Säker på att det inte var vaccinerade stackare man försökte smussla undan?..:/

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=TLPEOBlb-Lg&feature=player_embedded

  http://www.biondvax.com/
  Universal Flu Vaccine
  One & For All
  BiondVax is developing an innovative flu vaccine that will provide universal multi-season/multi-strain protection against most human influenza virus strains, as well as the Avian flu.

  Contact Information:
  BiondVax Pharmaceuticals Ltd.
  Science Park, 14 Einstein st.
  PO Box 4143
  Ness Ziona, 74140, Israel

  http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_and_weapons_of_mass_destruction
  Biological weapons
  Israel is not a signatory to the Biological Weapons Convention (BWC). It is assumed that the Israel Institute for Biological Research in Ness Ziona develops vaccines and antidotes for chemical and biological warfare.[10]

  SvaraRadera
 4. Sherri Tenpenny skrev så här idag:
  "Good grief!! We've gone from 44,000 confirmed cases of swine flu on the CDC's website to 5.7 million by the stroke of a pen?? Be ware of other declarations and regulatory annoucements."
  Det verkar som att man lyder samma dirigent här som i USA. Nu är det en offensiv som gäller, dra till med en skrämmande siffra! Här gick man från 2100 till 50-80000! Förra veckan körde man med taktiken att säga att det är brist på vaccin, för att locka folk. Ett beprövat marknadsföringstrick. Och för en vecka sen avslöjades det ju (i USA) att bara en liten del av de som sades ha haft svininfluensan hade i själva verket haft den, de flesta hade haft annan influensa eller förkylning. Man gissar, skarvar eller ljuger. Och även om 80 000 skulle vara smittade av influensan, som det har varit hittills så verkar det ju bättre att få denna, som är ganska mild, och få ett bra immunskydd för framtiden än att ta ett vaccin som har dödat fler än influensan och få ett sämre immunskydd.

  SvaraRadera
 5. Det står nu 6000 mot 0 i antal dödsfall p.g.a. svininfluensan respektive vaccinet.
  Slutsats?

  SvaraRadera
 6. Stan: Det är dels ett otroligt kasst journalistiskt arbete, men där är vi inte många som är förvånade.
  Det som borde förvåna de flesta är att media så ofta samtidigt kör samma strategi om samma ämne..
  Slumpen? Nja, kanske en gång per århundrade, men inte flera gånger per år eller månad som det är nu oftast...

  Red: Slutsats? Ja, ett är att man kan säga att 6000 som haft svininfluensa har dött, men kan man säkert säga att de dog pga influensan?
  Isf kan man säga att alla som dör som även är vaccinerade, dör pga vaccinet. Grovt då alltså.
  För man kan inte avvisa de misstänkta dödsfall som varit efter en vaccination samtidigt som man anammar att alla med svininfluensa dött pga av densamma. Håller du med om att man bör tillämpa samma "räknesätt" åt båda hållen?

  En annan slutsats är att vaccinet är nytt som tusan, medan influensan härjat sedan maj. Ge vaccinet tid, samt att det ska injiceras i flera, så kan det ske saker här med...

  Biverkningar från flunsan är vilka då (förutom en risk att dö vilken är mycket högre om man har andra sjukdomar)? Vaccinet har flera som är mer eller mindre frekventa, samt innebär okända och spekulativa risker med kvicksilver och skvalen. Vilka onormala ämnen, förutom viruset, får man i sig via flunsan?

  Vaccinet hjälper i 6-12 månader, om det hjhälper dvs. Finns inga garantier liksom. Sen är det dags igen med nästa spruta...å nästa...å nästa..
  Får man smittan, som i de flesta fall är mycket lindrig eller i forma av en vanlig flunsasläng, så har man ett gott skydd i ca 10 år, och slipper utsätta kroppen för upp till fyra doser på ett år.

  Finns mera, ifall du är intresserad av fler slutsatser...

  SvaraRadera