2009-10-31

Va, är inte kvicksilver ofarligt???

Det var som tusan..
Man har genom forskning kommit fram till att kvicksilver, även kallat Tiomersal i vissa produkter, faktiskt är farligt och skadligt!
Lika bra att jag ber vaccinkramare och alla kvicksilverförespråkare att ni får ge er på källan, för det är inte jag liksom som gjort denna dumma undersökning.
Jag bara refererar och lägger in några kommentarer på valda platser...
Här finns dokumentet och här har jag snott en del av vad Maths Berlin säger å så..

"Forskarna i den nya studien visar att Tiomersal ger patologiska skador på hjärnceller. Det här är allvarligt och bådar inte gott för de foster och barn som kan vara genetiskt känsliga för kvicksilver och därmed kan komma att drabbas illa av etylkvicksilvret i Pandemrix."
Aj fasen... Vilka dummisar :( Jag menar, Annika Lindhe, Jan Liliemark och Maria Brytting har ju försäkrat oss att det är alldelese ofarligt. Vi äter ju mer kvicksilver via fisken än vad som finns i sprutan ju, så då kan det inte vara farligt, eller hur??

"Svåra cellskador av tiomersal
De cellskador som forskningsrapporten visar att tiomersal ger är att:
- mitokondrierna skadas så illa att de inte fungerar normalt längre. Mitokondrier är cellens kraftverk och bildar energirika kemiska ämnen från kolhydrater, fett och proteiner som man får i sig med maten. Man kan enkelt uttrycka att mitokondrierna är kroppens generatorer för att ge kroppen energi.

Nämen det är ju inte möjligt. Kvicksilver i dessa små doser är ju ofarliga säger ju de-där-som-är-så-duktiga-inom-myndigheterna?? Inte kan väl dom ha haft fel, eller?

"- att det medför minskad oxidant-reduktion. Enklare förklarat innebär detta att kroppens eget skydd mot fria radikaler försämras."
Ja, vem vill ha fria radikaler i kroppen! Stäng in dom å släng bort nyckeln vetja. Vem vill vara fri, det är ju överskattat om man ska lyssna på di däringa som bestämmer...

"- celldegenerering vilket innebär att cellen inte fungerar längre."
Ah, ungefär som att man blir snabbare lite äldre, typ? Coolt för alla tonåringar, som kan komma in på alla ställen med 20-årsgräns när de är typ 16 istället...

"- celldöd – om nu någon högt utbildad person inom myndigheterna som försvarar tiomersalet i Pandemrix inte förstår vad detta innebär så kan vi förklara att celldöd innebär att cellen inte lever längre. Den är och förblir död och kan aldrig fungera igen, oavsett hur många gånger man än påstår att tiomersal i vaccin skulle vara ofarligt."
Nja, men det är väl inget att oroa sig över.. Celler dör ju varje sekund liksom, se bara på vad kvalster lever av. Mer kvalster till folket!...

De har tydligen kommit fram till andra saker också:
"Forskarna som ligger bakom studien kunde visa att tiomersal ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser och att cellskadorna som uppkom liknade dem som återfinns i cellstudier på autistiska barn."
Nänänänänä... Det har ju myndigheter å andra förståsigpåare med finfina titlar sagt att det inte finns en chans att man kan bli sjuk eller så av vacciner med kvicksilver.
Det är bara slump, sammanträffanden och så utan minsta samband alls. Kvicksilver är nästan nyttigt, det finns ju i fisken!!

"Forskarna som ligger bakom studien är Paul King från The Coalition for Mercury-free Drugs, David Geier från Institute of Chronic Illnesses och Mark Geier från The Genetic Centers of America. Alla tre forskarna kommer från Maryland i USA. Studien publicerades i den ansedda tidskriften Toxicology & Environmental Toxicology i juli 2009."
Aldrig hört talas om dem, så då är de ointressanta kvacksalvare. Inte kan man lita på ngn som kommer från Maryland heller för den delen, för vem med sinnet i behåll skulle bo på ett ställe som heter typ Marialand här? Hehe, ungefär som att någon vettig skulle bo på Lumberisland ju, helt otänkbart..

Finns mera dumma saker att läsa från de där som nu helt plötsligt vill påstå att Tiomersal är farligt. Detta kan ju inte vara sant, för vi har hört av så många så ofta att det är bara så jättelite av det i den spruta vi alla ska ta för att fortsätta vara friska och ta vårt kollektiva samhällsanvar!

Nej, lyssna inte på dessa tokiga farbröder som säger sig ha forskat på detta.
Dom har fel, och våra svenska myndigheter och dess kompetenta företrädare vet ju bäst!
De har ju faktiskt sagt att de inte vet vad för biverkningar som kommer från vaccinet, vilket man ska tolka som att biverkningar är såååå sällsynta så det inte ens är värt att veta liksom...

(Psst... Behöver jag säga att det var en aning ironi inblandat i mina kommentarer?)..

(Tipstack till StAn där jag fann länk å info...)

3 kommentarer:

 1. http://www.tv4.se/1.1306672/2009/11/01/sanningsrorelsen_tror_usa_terrorattackerat_sig_sjalv

  Och som svar på professorns smutskastning.  http://www.youtube.com/watch?v=SfzkI6mefG0

  Vi vet att ni politiker ljuger både höger och vänster vi kan även se när ni ljuger.

  Fortsätt utmåla missnöjesyttringarna i samhället som terroristdåd.


  Folket börjar vakna och bli medvetna.

  Vi ser igenom lögnerna.

  Och på dessa premisser inför man Fra Lissabonavtalet och annat skit.

  Vis er nog vad ni vill göra med dom som ifrågasätter i sverige.

  Fängsla dom sanna människorna = Glöm det.

  Se vad lögner kan leda till.
  Nya hitler = Fängelse utan rättegång , utan bevis
  Utan tidgräns för misstanke.
  http://www.youtube.com/watch?v=1uuWVHT1WUY


  Och dessa kopierar ni och följer i samklang.

  Inte undra på att politiker är frimurarpack och deltar i bilderbergmöten där man fastslår att jorden måste avfolkas genom fattigdom krig konstruerade virusar i labb giftiga vacciner med kvicksilver och alumunium påhittade miljöhot om uppvärmning som militären skapar med plan som släpper ut partiklar och Haarp.

  Cia ska övervaka bloggare och användare med visable technology Jorra vi ser mycket tydligt vad staten sysslar med..
  Mycket trovärdigt när man ska införa hitlerlagar = Cia kriminella knarksmugglare och barnmördare se dokumentären the Mena connection och conspiracy of silence

  Det måste ju vara ett hot när folk börjar vakna ett hot mot det monopolsystem man byggt upp när folk inser hur mycket politikerna har ljugit.

  Se filmen fall of the republic.

  http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=589

  SvaraRadera
 2. Hej i rusk och influensa tider !

  Jag vill dela med mig av något som fler borde få upp ögonen för.

  Del 2 av videon "EU-mötet i Växjö 2009" och vårdskandalen runt Birgitta har nu släppts !
  I denna film visas det fram hur korrupta myndigheter använder massmedia för att lura allmänheten.
  Fräckheten har blivit ett av Myndigheters främsta vapen när det gäller att dölja och mörklägga för att rädda sina skinn.

  Ta del av videon och ser hur den röda tråden löper vid en mörkläggning och hur väljare och länsbor luras i Kronoberg

  http://www.youtube.com/watch?v=52KcqWN014c

  SvaraRadera
 3. Ja, ett knappt märkbart uns av ironi (men givetvis inom det rekommenderade ironiska gränsvärdet).

  Skämt åsido; känner du möjligen till om detta pdf-dokument även finns på svenska?

  SvaraRadera