2009-10-22

Redan en död av vaccinet i Sverige?

Läkemedelsverket går ut med att de vill ha in rapporter om ovanliga biverkingar från de som tagit vaccinet mot den sk svininfluensan...
Enligt artikeln så har de redan fått in 190 rapporter...
En artikel i DN ger samma info, men det verkar som om dessa rapporter även innefattar de vanliga biverkningarna...

Men alla som har de vanliga, milda biverkningarna skall inte rapportera framgent.
Särskilt vill de ha in om drabbade barn..

En man misstänks ha avlidit i samband med vaccineringen, men inga bevis för det finns...

Ja... Vet knappt vad jag ska skriva. Blir bestört av så många olika orsaker.
För det första, har de inte fattat att om miljoner skall vaccinera sig så är det för helvete många tusen som kommer få allvarliga biverkningar, och de har inte förutsett det???

Sen, hur många vaccinationer har man hunnit med? Det är ganska avgörande om man ska se 190 st som mycket eller lite...
DN-atikeln pratar om "flera tusen" som fått vaccinet, men inget mer specifikt.

Att man vill ha in om barn är extra överjävligt, då vaccinet inte är på långa vägar testat.
Då använder vi alla barn som försökskaniner, och ber om rapporter så vi vet inför nästa gång att vad vi gjort fel. Eller hur i hela friden tänker dom?

Hela grejen är så sjuk och genomrutten så jag mår illa.
Känns som det är operation skadeeliminering som inletts, där man nu vill försöka minska de skador som det framhastade och i panik framtagna vaccinet i verkligheten orsakar.
Visa den goda, hjälpsamma sidan. När det är för sent...

"Vilka typer av biverkningar det skulle kunna vara kan inte professor Jan Liliemark säga."
????????????????????????????????
Vad är det för pappskallesvar från en professor, som man får anta kan en del?
LÄS DOKUMENTEN FRÅN EMEA ELLER LÄKEMEDELSVERKET DITT ELÄNDIGA GUBBSKRÄLLE!!!!
Eller ännu bättre, våra extremt flata och inkompetenta "journalister" skulle kunna göra en sådan oerhört tekniskt svår insats som att söka på internet efter "biverkningar pandemrix" på en hemsida som heter www.google.se och få 14 900 svar.
Men det har jag insett är över deras förmåga helt....

Om nu dessutom mannen avlidit pga vaccinationen (han var dessutom i den hypade riskgruppen som bara måste vaccinera sig), och att det är 5 000 som vaccinerat sig, så kan vi vänta oss kring 1 000 dödsfall på 5 miljoner vaccinerade...
Högst hypotetiskt alltså, är väl bäst att påpeka.

"Enligt vaccintillverkaren Glaxo­smithkline får ungefär en av tio vaccinerade besvär, vilket är något fler än för vanligt säsongsinfluensavaccin. Det beror på ett ämne i vaccinet som triggar i gång immunförsvaret"
Detta ämne är det här ofta debatterade skvalen (squalene), vilket inte är annat än hajleverolja.
Hoppas jag inte har rätt i mina farhågor om detta ämne. I så fall kommer vi ha hundratusentals som kommer må riktigt dåligt framöver.
Fast det är ju bra för GlaxoSmithKline, för då kan de ju kränga ännu mer läkemedel för att bota/lindra deras sjukdomar/besvär! Sjuk affärsidé om så är fallet, men otroligt lukrativ naturligtvis vilket är det absolut viktigaste.....

Hualigen, detta blir kanske en otrevlig följetong.

Jag vill inte kunna skriva "vad var det jag sa" nämligen....

6 kommentarer:

 1. Du har så rätt. Som jag ser det är det stora problemet också det att allt eftersom de vaccinerade blir sjuka och sålunda får svininfluensan de vaccinerats mot så kommer pressen att tuta ut hur den farliga pandemin ju besvisligen sprider sig som en farsot....

  SvaraRadera
 2. Ta gärna och läs min blogg Socialstyrelsen ljuger svenska folket, Norah4you 20 oktober 2009 där presenterar jag för minst 10 gången producenten av tiomersals eget produktblad. Vilket tydligen sagde professor och ett stort antal andra sk. experter glömt bort att det tillhör hemläxan att läsa INNAN man uttalar sig.

  MVH/Inger E

  SvaraRadera
 3. Regeringen är JK anmäld. En modig journalist behövdes, Det strider mot folkrätten att utsätta ett folk för medicinska experiment. Det ät tyst om JK anmälan i våra media.

  SvaraRadera
 4. Lars: Den risken finns, och med Baxters helt nedtystade skandal med det smittade vaccinet i färskt minne, så finns det även fog för rädslan..

  norah4you: Bra blogg!
  De otroliga uttalanden som gjorts för tiomersal är en av de saker i debatten som skrämt mig. Att likställa det man får in i kroppen direkt via blodet (vilket är fallet även om det är intramuskulärt) med en viss mängd fisk man äter är otroligt dumt och intelligensbefriat.
  Jämför man detta sen med åtgärderna man ska ta när en lågenergilampa går sönder (som också innehåller kvicksilver) så blir det än mer surrealistiskt.

  Anonym 08.24: Det är väldigt mycket media är tyst om, inte bara i detta "ämne". Men att detta och Baxter-skandalen fått gå helt obemärkt förbi är såklart ytterst allvarligt mot allt vad man vill att demokrati skall innehålla..

  SvaraRadera
 5. Nu är det uppe i 2 döda efter vaccination. Slumpen lutar det åt enligt Läkemedelsverket. Skall bli intressant att se hur detta slutar.
  Avbryt vaccineringen genast!

  SvaraRadera
 6. Kjell: Självklart är det slumpen, att anta något annat vore ju ett totalt karriärmässigt svälvmord för de ansvariga...
  Nu säger det att vaccinet kan vara för starkt för äldre...
  Hur kan det då vara för ofödda foster och bebisar?
  Jag blir, ärligt talat, så ledsen och förtvivlad över detta så jag har nära till tårarna.
  Stackars naiva människor som pga tillit blir lidande, eller orsakar lidande för sina barn!

  SvaraRadera