2010-10-03

Alarmeringar igen...

Varit klent med skriverier här, trots att det händer massor med intressanta saker, men det beror på att jag är och har varit låst till sjukhuset under veckan.
Dottern har opererat bort blindtarmen, och blev hemskickad för tidigt så den infektion hon hade, eller kan vara en bieffekt av operationen, fick onödigt mycket fäste.
Nu är det sejour två med natt nummer två som man har det dötrist som frisk i en sjuksäng...
Fast jag har med datorn denna gången, så jag kan plita ner några rader nu när hon knoppar..:)
Och ja, det är ok att ha den uppkopplad..

Man varnar från SÄPO att terrornivån höjts, men inte varför. Det innebär att vi som vanligt folk inte har den blekaste aning om något, men det är ju inte första gången heller..
Dessutom så går man ut med att det är svenskar som tränas till terrorister, mycket för att hålla skrämselspöket vid liv.
USA hänger på, och varnar amerikaner att resa till oss i Europa.
Sen har vi Obama ber om ursäkt för att USA medvetet smittade mentalsjuka med syfilis. Ja, det är väl inte riktigt som här i superduktiga Sverige där vi steriliserade "sinnesslöa" tills på 70-talet. Men det är klart, Sverige har ju bett om ursäkt å betalat de drabbade en slant så så är det glömt och förlåtet antar jag?
Banditerna i OG verkar ha blivit gammelpartiernas torpeder och skrämmer SD-politiker. Ett karftigt avstånd från de narcisstistiska lakejerna i de tidigare sk etablerade partierna är inte nämnt, lika avlägset som att de går i armkrok för att värna om demokratin när AFA och anhang saboterar grundlagsskyddade valmöten.. Det är faktiskt samma partier och politiker som säger sig värna demokratin och folket, men det fattar de flesta med mätbar hjärnkapacitet att det enbart är illaluktande munväder utan minsta förankring i verkligheten.
Demokrati är numera enbart ett minne från en svunnen tid i vårt land.

En känsla jag har är att vid nästa stora terroristattentat (vilket mycket troligt är en massiv false-flag-operation) så kommer Sverige ha en negativ nyckelroll.
En roll där vår nuvarande invandringspolitik kommer få utstå extrem kritik, vilket kan vara exakt det man arbetat utefter i kanske decennier.
Det man kommer sikta in sig på är den dåliga kontroll och de "generösa" regler som faktiskt gäller här har gjort det möjligt för olika grupperingar att verka ostört här.

Som med alla andra förutsägelser så lär vi bli varse om det är rätt eller fel framöver.
Hellre aldrig än tidigt eller sent dock..

/HCA

2 kommentarer:

 1. Hoppas din dotter är hemma nu och rent av bra. För si man ska akta sig för sjukhus. Det finns väl en anledning till att många läkare dör i förtid. De har inte ens kunskap om sin egen kropp, hur kan vi då tro de har kunskap om andras kroppar. Sedan deras tillit till läkemedelsindustrin, ja då börjar man undra vad vi har för sjukvård.

  Ja som du skrev så höjs säkerhetsnivån, för deras egen False-flag. Vi har faktiskt fått info om dessa terrordåd under en längre tid, det är inte så att det helt plötsligt dyker upp. Det är också så att enligt Frimurarnas "lag" får inget göras utan att på något sätt tala om det. Det är upp till oss att hitta det. Men sen då, hur sjutton hanterar vi det? Ok vi kanske kan försöka avslöja dem, men hur många tror på det? Vi kan tänka positivt, men den kritiska massan för en förändring är väldigt hög.
  Ja dessa "svenskar" som tränas här i Sverige, är nog långt fler än vi tror. Eller så är det snarare så att det är här insamling av folk för jihad mot väst grupperar sig. Sen är det nog så att just detta utnyttjar då vissa myndigheter från en viss stat framför allt.

  Nu har ju även Expo hoppat på tåget att attackera sanningsrörelsen. Betalda av vem kan man ju kanske fråga sig.

  Hur vill nu alliansen och de rödgröna förknippas med ett ännu värre spöke, de kriminella OG. DET blir nog något att mumsa på.
  Demokrati är ett minne blott.

  Jo då, media intervjuar de nya riksdagsmännen från SD, de väljer de som uttrycker sig lite plumpt och mer rasistiska uttalanden. Men Jimmy Åkesson som ju faktiskt är mer diplomatisk i sina uttalanden fast ändå rakt. Nej honom ser vi mindre av. Även om han också har en del åsikter han luftar.

  Man skulle kunna tro att de övriga partierna som går Bilderberggruppens agenda fått hot om att ta in fler invandrare. De som är här ska naturligtvis stanna, såvida någon inte vill återvända. MEN vi måste stanna upp ett tag för att hantera vår ekonomi så vi har bättre förutsättningar att kunna hjälpa. Det är som jag själv ibland, jag är en mes för jag inte kan säga nej om jag anser någon annan har det så jobbigt att jag ger bort det sista jag har. För jag är så känslomässigt engagerad. MEN si känslomässigt engagerat är nog inte Mona Sahlin eller Fredrik Reinfeldt med gelikar. Kanske bra det också i och för sig, MEN kunna tänka själva och våga utföra det som är bäst för helheten, nä så långt sträcker de sig inte. OM de ens vill, för de som varit på Bilderbergmötena har helt klart blivit annorlunda. Så en varningens ord, håll er borta från dessa möten där sprätt"hönan" Bildt håller till.

  Ha en bra och lugn dag.
  Monica

  SvaraRadera
 2. http://www.naturalnews.com/029946_government_conspiracy_medical_experiments.html

  Läs och begrunda, detta är inte enbart en amerikans företeelse, det händer både här och där.

  Människor behöver väckas upp.

  Med bästa hälsningar
  Monica

  SvaraRadera