2010-10-30

Ett filmMÅSTE!

Nu är jag sen på denna pucken, men likväl så måste denna film lyftas fram så mycket det bara är möjligt.
Filmen heter "What in the world are they spraying?" och behandlar frågan gällande chemtrails.
Här kan man beställa filmen för 19,50$, plus en fraktkostnad jag inte fått reda på än :)...
Även om det går att se den gratis, så krävs det ändå att de som gör dessa viktiga filmer får lön för mödan och kan fortsätta sprida information som hålls undan från oss...

Del 1/7:


2/7:


3/7:


4/7:


5/7:


6/7:


7/7:

1 kommentar:

 1. Oj vad roligt att se att du är ok och på G igen.
  Jag har sett den här filmen och den är toppen. Den har redan gjort verkan för på denna sida

  http://www.youtube.com/watch?v=81yJON-bU5o&feature=player_embedded

  visar de en film där UN försöker förbjuda Chemtrails. TOPPEN.

  Men det betyder inte vi inte ska trycka på att folk ska köpa filmen för den visar helt klart på att det finns saker och ting som människor måste förstå. Det finns krafter bakom, som väldigt stor procent av mänskligheten tror på. De tror att konspirationsteoretikerna har förföljelsemani. Men varje punkt som tas upp av konspirationsteoretikerna visar sig vara sanna. Kanske inte varje, men helt klart många punkter, även Aftonbladet börjar skriva om dem, i lite omvänd ordalydelse.

  Sen kan vi ju konstatera att gräsrotsgrupperna är på stark frammarch i Staterna, även kallad Teaparty. Människor gör sin röst hörd. När ska vi i Sverige göra vår röst hörd i större utsträckning än alla de modiga bloggarna som gör det? Vissa med värre resultat än andra. Se Corroptio.

  David Icke sa också på sitt senaste föredrag i Staterna att lagar och förordningar som inte är för the greatest good av mänskligheten ska beivras.

  Frågan är om inte myndigheter, regeringar och bankägare är långt mer kriminella än Hells Angels, Bandidos och alla grupperna tillsammans.

  Alla dessa False Flags som pågår för att öka antal poliser och militärer är ju som David Icke säger
  Problem-reaction-solution. Skapa ett problem, få en reaktion så du kan komma med en lösning som du vill ha. Så ser "eliten" det ska lösas. Sen kan man ju drifta om vilka "eliten" nu är. Det finns ju de över Illuminati också.

  Jag håller just nu på och härjar med sjukvården i Sverige, som jag tänker ta upp senare. Vi har egentligen inte mycket till sjukvård. Men dessa bra människor som vill hjälpa, de ser faktsikt inte vad som egentligen händer bakom kulisserna.

  Tack för du tog upp denna film, kan varmt rekomendera den. Den är VIKTIG.
  Argbiggan....

  SvaraRadera