2010-10-08

Idiotmorsa..

En del personer är bara för mycket..

En mamma gråter ut i Aftonbladet om att hennes son är Sverigedemokrat, och att hon är förtvivlad över detta. Gråt och ilska, och man får intrycket att detta orsakat att hon brutit kontakten med sin egen son.
Detta finns att läsa i artikeln:
"Det låter som att du anklagar dig själv. Men han är ju en vuxen man?
– Ändå känns det som om jag misslyckats som förälder. Jag tycker inte om kränkningar och hatar rasism. Det går mot allt jag på djupet känner och tycker. "


Jag undrar om inte detta är en stor kandidat till några priser..
Årets Pappskallemorsa.
En mamma som inte tycker om kränkningar hänger ut sin egen son i media för att han har en politisk åsikt som inte äverenstämmer med hennes egen. Döhhh!!
Att flera SD'are råkat illa ut senaste tiden, där Original Gangsters även riktat in sig på dem, verkar inte bekomma denna mediak*ta(?) mamma..
Årets Tur-Det-Inte-Är-Min-Mamma.
Finns det någon som skulle vilja ha denna person som sin mor? Något är det som inte skramlat rätt hos henne iaf. Undrar hur hon är om inte barnen gillar den maten hon gör/tycker om eller har annan klädsmak än det hon handlar. Burr, det kan nog ha varit tvister och gräl gällande mycket i den familjen...

Även om mina barn skulle vara extrema åt något håll, låt säga en rabiat kommunist, så inte fan skulle jag först bryta kontakten och sedan hänga ut dem i riksmedia!
Relationen kanske skulle vara bister, kall och hetsig, men det är ju en helt annan sak att ta en diskussion hemmavid och göra det denna komplett empatilösa madame gjort..

Dessutom så kan hon fara med vissa osanningar, vilket bara gör saken tydligare att hon behöver lite hjälp:
"Fotnot: Aftonbladet har flera gånger varit i kontakt med sonen som säger att han inte har haft kontakt med sin mamma på åratal. I övrigt vill han inte göra några kommentarer."
Om det stämmer som sonen säger så blir hennes svek bara än större, eftersom det i så fall innebär att hon ljuger om att han ringde henne innan valet..

Är jag för hård i min syn på denna mamma?

Disclaimer:
Allt ovan är en reflektion grundad på att Aftonbladet gjort sitt jobb och har citerat korrekt samt inte ljugit i sin framställan. Har Aftonbladet ej gjort sitt jobb korrekt, så blir självfallet min "dom" och mitt tyckande annorlunda.
Det finns en kvinnlig och en manlig Wåhlin i Avesta, men "Lisa" är inte ett av de namn som jag finner.

3 kommentarer:

 1. Jag reagerade nog som dig när jag läste om Itiotmorsa.
  hahaha, ja du pappskallemorsa är nog ett passande pris.

  Jag trodde de drev med oss när de satte ut en sådan artikel, tänkte att så korkad kan ingen människa vara, så därför tror jag det är en sammansatt artikel av SD:s s.k. motståndare.

  Jag är t.o.m. mormor, skulle aldrig i livet kunna uttala mig på det sättet eller ens ha tanken på att min dotter inte skulle få ha en egen vilja. Det är ju befängt.

  Mamman har ju också rätt till sin åsikt, men det jag framför allt vänder mig mot är dessa politiker som uttalar sig till och med kränkande om PERSONERNA i SD, det är mobbning på högsta nivå.

  Jag hoppas Jimmy Åkesson orkar stå ut med all denna kränkning, tror inte han trodde det skulle bli så här illa, men si det finns individer som inte är annat än hantlangare åt Bilder"burgarna"

  Jag tror ju dessa små hantlangare till politiker som vi har, inte ens förstår att de bara är hantlangare. MEN om de gör det, och ser igenom det hela så är det inte lätt för dem att spela efter dessa regler.

  Sedan undrar jag om någon uppstickargrupp är införstådda med att det finns andra agendor som ska träda i kraft för att de så småningom ska få igenom One World Government. Fast det är egentligen inte någon Världsregering. En massa stofiler som anser sig vara högre stående och som ska bestämma och som får andra att äta ur deras hand, varför ska vi andra följa dem. Är det egentligen inte så att vi är långt fler än vad de är. För att det ska komma ut till allmänheten behöver man kontakter för att bilda nätverk. Det vet vi ännu inte hur länge vi har dessvärre, så antingen får vi skynda oss eller så får vi göra upp om olika alternativ. Kortvågsradior och morsesystem kanske hahaha.

  Sedan tycker jag inte du är för hård i din bedömning om mamman. Vi vet ju inte hur mycket Aftonbladet ljuger heller. Tycker de börjar likna Expo mer och mer.
  Men en tråd som är intressant som de tagit upp är om Frimurarna. Kanske dags att syna dessa istället för SD. Tror vi får reda på långt hemskare saker än det som SD anklagas för.

  Vad jag inte förstår, OM de nu får göra ändringar för eliten är, varför mobbar varje politiskt parti 5.7% av väljarna. Varför inte ta debatten med SD, framför allt gör en gemensam sak, lösning på invandrarproblemet, INTE invandrarna i sig, utan själva det ekonomiska läget kontra invandringen. Vi kanske behöver komma ikapp ekonomiskt för att också kunna hjälpa de som redan kommit hit. Sedan finns det kriminella element och intelligensbefriade individer inom alla områden. Kanske man själv ibland inte är så skärpt. Man får ju ändå vara lite ödmjuk så man ser till sina egna brister också. MEN stor procent av folket VILL att vi alla ska kunna leva i samförstånd och på bästa möjligt sätt. Utan att någon inom vilken grupp den må vara ska roffa åt sig mer än andra.

  Jag kan tänka ibland att hela det monetära systemet är fel, varför behöver vi betala för att bo på en planet som vi använder oss av. Behövs egentligen det pengar överhuvudtaget. Vi behöver mat och husrum, alltså behöver vi fler småskaliga jordbruk eller odlingslotter. Så vi kan bli självförsörjande. Så att vi sen kan hjälpa de gamla (tänker på mig själv haha) som byggt upp det hela. Vi blir så indoktrinerade att tro på dessa idiotiska individer som själva vill roffa åt sig genom banker och för att inte tala om Federal Reserv. Ibland ångar jag av ilska när man läser mellan raderan. Men vad hjälper det, det skadar bara mig själv.

  Jaha ja, nu har jag spytt ur mig en massa rappakalja som jag hade på hjärtat, jisses så bra jag mår nu. haha. Hoppas ni andra gör det också.

  Kanske dags för oss alla att se över vad vi själva vill ha för ett samhälle och framför allt vad vi vill lämna efter oss till våra barn.

  Så en mamma som gråter ut i Aftonblader för vad hennes son röstar på ser väldigt patetiskt ut.
  Vad vill du mor lilla med livet egentligen?????

  Ha en bra dag
  Monica

  SvaraRadera
 2. Artikeln är med största sannolikhet fabricerad. Aftonbladet har sjunkit så långt ner i träsket att man inte blir förvånad för nånting längre. Det finns ingen så korkad morsa i Sverige. Det är omöjligt:-)
  Förresten, finns tidningen "En ding ding värld" kvar? Eller har AB tagit över där den slutade?

  SvaraRadera
 3. Håller med om att det är en vrickad morsa som uttalar sig på det refererade sättet om sitt barn (om det inte i vanlig fulmediastil är en fabricerad historia).
  Dock finns det hopp om förnuft även hos Aftonbladet där journalisten Johanne Hildebrand söndagen den 10 okt har sin krönika på sista sidan och tycker precis som vi, förutom att hon har berättigad kritik mot det demokratiförakt som alla etablerade partiers politiker inklusive riksdags- och regeringsledamöter visar i sina skamligt låga mobbingkampanjer mot sverigedemokraterna. Dessa är valda av drygt en kvarts miljon människor, både akademiker, tjänstemän, företagare, lärare, tidigare arbetskraftinvandrare m fl
  och inte alls en majoritet av "arbetslösa, lågutbildade yngre män från problemområden" som fulmedia ofta basunerar ut.
  Resultatet har nu blivit att om det skulle bli nyval så skulle SD minst dubblera sina mandat eftersom svenskarna nu ser hur förljugen den "representativa demokratin" är i verkligheten då de etablerade politikernas opportunister ser sina platser vid de välbetalda köttgrytorrna hotas.
  Leta reda på JH:s krönika i AB 10-10 och läs den!

  SvaraRadera