2010-10-22

Överens om att fler döda/skadade är bra..

Våra marionetter i ledande ställning är ense, fler svenskar skall dö och utsättas för fullständigt onödig fara. Dessutom så skall folket betala dyra slantar för detta, vilket kan te sig minst sagt makabert och bisarrt.
Men vad skall de göra, Reinfeldt, Sahlin och de övriga av våra lättledda lakejer som lyder minsta vink från sina "chefer"? Är de fullkomliga egoister utan samvete, med en morbid agenda, så kan man inte få ett annat utfall än att de fullkomligt struntar i det som folket anser vara viktigt eller som är till folkets fördel.

Det handlar om Afghanistan, och det att man kallar Sveriges deltagande är en del i vår internationella solidaritet.
Sverige ställer upp när FN kallar. Låter bra, men är det egentligen så bra att gå hand-i-hand med lögnare, torterare och mördare bara för att de sagt att det är ett nödvändigt ont för att bekämpa terrorismen?
Varför ska våra medborgare offra liv och hälsa för att säkerställa att opiumproduktionen hålls uppe och helst ökar?
Vad är det som säger att vi har ett ansvar för att USA på otroligt felaktiga och falska grunder från början invaderade landet?
Tydligen finns det de som fortfarande tro på att invasionen av både Afghanistan och Irak skedde på grund av att man måste. Usama-jakten för Afghanistan och WMD-jakten gällande Irak.
Båda orsakerna är enbart skenmanövrar utan mycket av sanning i sig...

I massmedia kan man ena dagen läsa att Afghanistan återigen är nummer ett gällande export av opium. Andra dagen så får man läsa att "de internationella styrkorna har kontroll över landet" eller liknande..
Men ingen verkar kunna lägga ihop dessa två och ställa sig frågan hur det är möjligt att den volymen av opiumhandel kan ske under radarn hos de som ockuperat landet. Självfallet är det inte under radarn, det är mer troligt att det är denna handel som är orsaken till att man ville ha bort talibanerna som varit effektiva i att minska denna export..
Om det inte är så, så innebär det att världens störssta krigsmakt är fullständigt inkompetent och helt verkningslös...
Andra inverkande orsaker kan vara en pipeline och ädelmetaller.. Att det är begäran efter oljan som är orsaken till folkets misär i Irak är väl få som missat iaf..

I artikeln kan man läsa:
"Dagens möte är bara de första inledande samtalen. Syftet är så småningom att den afghanska regeringen själva ska ta ansvar för landet.

Det är Reinfeldts förhoppning att det ska vara möjligt att, i enlighet med Kabulkonferensen, inleda den övergången till 2014"

Vi har alltså några år till som vi kan förvänta oss att svenskar dödas och skadas, och att många av de som kommer hem fysiskt helskinnade kan ha ett trasigt inre.
Allt för att vi ska hjälpa och "städa" i det som är konsekvensen av lögner...

Världen är mer än sjuk idag, den verkar döende...

4 kommentarer:

 1. Jan-Ola Gustafsson25 oktober 2010 23:00

  Bra artikel!
  Ja, nog förefaller det som om världen är helt skruvad! Men värre ändå är att vårt lilla land styrs av en klick krigshetsare som agerar helt på tvärs mot vad majoriteten av befolkningen önskar.
  En klick militärer och politiker med Rambokomplex riskerar nu både svenska liv och otaliga miljoner kronor på en "mission" som är dödfödd från början. Och officiellt så står i spetsen av detta en s k "samvetsöm" vapenvägrare (en som med förebärande av religiösa motiv själv smugit sig undan värnplikten)
  Det heter ju att "all makt utgår från folket" och då är det ju ofattbart att det i riksdagen - den folkvalda beslutande församlingen i Sverige - där sitter drygt trehundra nollor och har inga egna eller välunderbyggda åsikter i frågan utan låter eländet fortgå trots motstånd från majoriteten av befolkningen.
  En ruskig tanke är att denna befolkning har de herrar den förtjänar, och detta bådar allt annat än gott för framtiden.

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte vad som är värst:

  Att jag tycker ni ser allt så nattsvart

  eller

  Att jag håller med er

  Vi svenskar är verkligen ett "tåligt" folk som låter oss fösas fram i fållorna utan vidare protester. Då är det bra att ni finns som argumenterar mot!

  SvaraRadera
 3. Problemet bakom som ingen drar fram i ljuset är att Afghanistan producerar mest opium i världen vilket raffineras till morfin/heroin. Opiumproduktionen har ökat sedan talibanerna kom till makten och med all denna militära kontroll är det märkligt att såpass mycket av denna mycket lukrativa vara kan passera gränserna fritt. Till detta skall läggas de oljeledningar som passerar genom landet och övriga naturtillgångar som maktelit mfl vill kontrollera. Denna maktelit finns globalt idag och våra politiker är styrda av dess influenser och lobbyism på samma sätt som det mesta kontrolleras idag; nämligen pengar.

  Det enda som gäller idag för att få en svensk att inte protestera nämnvärt är att lönen sitter på bankkontot varje månad och man har "sitt på det torra". Svensken är på så sätt "programmerad" att inte höja sin röst vilket vi ser resultatet av idag då alla inkompetenta politiker bara får fortsätta att förstöra vårt land utan att fler säger ifrån och får en förändring till stånd!

  SvaraRadera
 4. man borde inte skicka en enda soldat till Afghanistan förrän alla de tusentals frågetecknen runt 9/11-attacken är uträtade. Men eftersom ingen av alla de etablerade mediakanalerna erkänner att det finns några frågor måste det betyda att jag lider av tvångsföreställningar och borde spärras in och tvångsmedicineras tills jag ser ljuset.

  SvaraRadera